Čau no Elīzas nesen esu sākus spēlēt ropleju un jau esu abguvusi padaudz lietas.Man šī spēle sāk ientresēt ,jo redzu ,ka šeit notiek jautrība un ir saprotuši cilvēki ,un labi uzņem jauniņos serverī.Tadad es nodarbojos ar diviem hobijiem patīk spēlēt volejbolu un arī esu sākusi aizrauties ar dejošanu.Jau no mazas bērnības spēlēju volejbolu.Kā arī esu tads cilvēks kas netraidīs nevienu un sparatīs cilvēku visas situācija ,kā ari esu ļoti komunikāla un druadzīga.Mani skolā saukā par Agresīvo jo vienu dienu mani puisis tā nokaitināja ka usitu viņam pļauku ka palika zils vaigs ilgi staigāja uz skolu ar zilu vaigu.Man vislabāk padodas matemātika ,jo tā mani ir sākusi ieintresēt un saprotu ,ka dzīves mana profesijā vaidzēs zināt matemātiku.
Čau
Čau ,tu labāk beidz sedēt afk. <3
Nu nezinu par saprotošiem cilvēkiem, bet jautri gan te ir
Esi sveicināts/ta
whadupp, Eliiza
veiksmi, tiekamies serveri
Sup, GL HF ;D
~Ryan Moretti - Dzīvs~
Privet krasavica, prieks redzēt jaunus cilvēkus iekš KICK projekta, vēlu veiksmi un izaugsmi.
heyoo mazā, ja piestrādāsi pie gramatikas bik bik, viss būūs ok gaidu serverī, un gaidu kamēr pārkāpsi kādu terminu, lai varu sadot pa ausīm un pārmācīt ;))
Hey, GL & HF! Ceru, ka viss ieplānotais izdosies!
Sveika, veiksmi komunā ;)
Čau, veiksmi roleplay gaitās!
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Heyo. Veiksmi In-Game!
SkyLine, fletcher2, MA1M, cyber, samantiina, SHIT, Daave, Castellani, bLank, sluker, chornijs, Artix, Guzman , ivanovs, Pavians, FL3X, Ofkors, Nilucis, BigMiq, rolanddis, LogiTec, hans, Ricins, Eliza, DesertFoxLV, Sneaky, Kapracis, Birdy, Tropkillaz, Atty, Burakz, balenciaga, FRIDAY, Angelis, OneLove, SNAKE, Dinčaa, Thomas, Nikucis, Helludoin, Haiduk, Kiwix, Tominsh, Kazhiks, SmokeY, juppi, dandijs, DeezyLv