bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
7
4
topic
Gamemastera pieteikums.
Guzman
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Pablo ebK DopeBoy Escobar
369 atbildes forumā
Online: 17d 18h 55m
Redzēts 15. februārī, 22:52
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 01:36

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]

Anketa.

Tavs vārds: Igors.

Iepriekšējie nickname: exactyl, slime, soulnce, synex u.c vairs nebūtiski lietotājvārdi pēc kuriem mani atpazīst tikai daži lomuspēles veterāni.

Tavs vecums:19.

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Jamal Reed - Ticristano Mafia. Pārējie neaktīvi..

Pieredze kā Gamemaster: Administrācijā esmu bijis vairākos serveros, gan kā skolotājs, gan kā admins. Lielākā daļa serveru vairs nepastāv, piemēram, dga, ultraplay, wrp, lomuspēle, beast, kick u.c 

Pieredze Roleplay jomā: Lomuspēlē esmu kopš ~2011/2012 gada. Spēlētprasmi apguvu uz angļu valodas bāzētos SA:MP tiešsaistes serveros, kuru pamatā bija standarta GTA:SA ielas bandu lomuspēles atveidošana 90 gadu vidus. Viens no šiem serveriem https://www.youtube.com/watch?v…p;Pakāpeniski pārgāju arī uz nopietnākiem populārākajiem serverīm kā Red County Roleplay, Los Santos Roleplay.  Starp latviešu serveriem agrāk populārs bija exs arī tad kad tas pārgaja uz MTA:SA bāzi, boxg u.c Jau sen arī spēlēju lomuspēli uz MTA:SA bāzes latviešu valodā.Daudz laika pavadīts slavenajā Owlgaminga serverī uz kura gamemoda ir bāzēti visi latviešu serveri. Nopietni spēlēju playhardā, kas arī bija lielākais serveris savulaik. Paralēli tam vērās vaļa arī citi daudziem cilvēkiem pazīstami komūni kā Lomuspēle ,Xgames,Lifeline,MGT arī Kick un citi jau nepastāvoši komūni ,kuros es arī spēlēju pārsvarā nelegālajās organizācijās. Dažos no tiem arī oficiālās organizācijās. Šeit esmu pavadījis simtiem stundu, pieredzējis spēlētāju uzplaukumu un zudumu, ipašnieku un administrācijas maiņu vairāku gadu garumā.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Nesen no alta mani iemeta cietumā uz 30 minūtēm par ''NonRp''. Es biju iesēdies cita spēlētāja mašinā un novērsies no datora, bet kad atgriezos viņa ietriecās citā mašinā, kur acīmredzami bija gamemaster, kurš rīkojās nepareizi un iemeta mani tā vietā, lai aizrādītu man vai liktu vismaz kaut ko darīt. Vienīgā darbība ko es konfūzijā paspēju izdarīt ir sākt stumt salūzušo mašīnu uz labotumi ar lomuspēles atveidi, bet spēlētājs ar kuru es braucu pazuda no servera un mani pēkšņi sodīja.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): par huiņu, kura ir piedodama daudz reiz.

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Pavisam nesen pabeidzu vidusskolu un iestājos universitātē. Kopš sevi atceros esmu bijis aktīvs bērns un viscauri dzīvei izmēģinājis visdažādākos sporta veidus. Profesionāli spēlējis futbolu vēlāk arī basketbolu. Neizpalikt arī bez nodarbībām ciņās disciplinās. Brīvo laiku pavadu sporta zālē un basketbola kortā. Vasarā vairāk laika veltu darbam un draugiem.

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Spēlēju es šeit gadiem ilgi, vēl pie Danexa vadīšanas laika biju gamemasters. Kā jau es minēju serveris ir mūžīgi pastāvoš ja viņu tā var nosaukt. Šeit ir spēlēšu arī 20 cilvēki, 80 cilvēki, daudzi varbūt to nezin, bet arī 100. Esmu ieguldijies ļoti daudz laika un pūļu spēlējot šeit kopā ar dažiem ex un joprojām esošies servera adminiem šeit. Pirms man izsaka jebkāda veida bridinājumu, atgādināšu ka es nenomelnoju serveri, bet gan izsaku obejktīvu kritiku, kas nav aizliegts pēc noteikumiem. Liela problēma ir tāda ka nopietnā lomuspēle iesaistīties ieinteresēti procentuāli salīdzinoši maz spēlētaji. Prioritāte ir dāŗgākas un ātrākas mašinas iegāde, protams, arī tās uzlabošana. Daudzi spēlētāji dod priekšroku vienkāršu problēmu risināšanai ārpus tēla /b čata pielietošanu. Esmu pārliecināts arī ka daži, kas lasīs šo tēmu aizdomāsies par manu nākamo apgalvojumu. Ļoti daudz cilvēki nesaprot to, ka viņi atrodās virtuāla vidē, kur viņi individuāli veido savus tēlus un attīsta tos. TAS NEKĀDA GADIJUMĀ nav aiz ekrāna sēdošais cilvēks. Tas ir tēls nevis tajā brīdi aiz monitora sēdošais Emīls, Andris vai Pēteris, kuru pieņemsim aplaupa kāds, bet viņš apvainojās vai nobīstās no tā un labāk izies ārā no spēles vai neatveidos lomuspēli un bēgs projām ignorējot citus. Cilvēki, kas spēlē lomuspēli brīžiem uztver to pārāk personīgi un pārlieku nopietni. Adresē uz sevis visu iekš spēles notiekošo. Serverī netrūkst trolliski motivētu spēlētāju un arī tādu, kuriem zināšanas ir zem minimālākajiem lomuspēles standartiem. Jā šis nav viens augstakās-augstākās pakāpes lomuspēles serveriem pasaulē, taču tendenciem būtu jābūt pietuvoties tam latiņam. Acīmredzami pie lielā spēlētāju skaita serverī pastāvīgi nevar uzturēties pietiekami daudz administrātori un geimmasteri, kuri vienlaicīgi spētu izpatīt visām spēlētāju problēmām un iegribām. Pamaniju ka nesen divi gamemasteri tika paaugstināti uz administrātoriem. Arī viens nobanots un cits aizgāja projām. Tas, manuprāt, arī ļauj man kandidēt uz viņu vietām, lai arī forumā status ir aizvērts. Vēl pavisam nesen tas bija vaļā un zinoši spēlētāji administrācijā nekad nav lieki. Būtiska problēma ir tāda ka daži spēlētāji ar privilēģijām iemet spēlētājus mešanas pēc kā bija gadijumā ar mani. Tas nav primārais gamemastera rīcības plāns. Viņa uzdevums ir norādīt uz spēlētāja kļūdām, palīdzet tam tās novērst un pilnveidot sevi. Izteikt aizrādījumus un tad pamatojoties uz to vai spēlētājs ir uzklausijis dotos padomus/apmācības, arī uz viņa administratīvo ieslodzījumu vēsturi izsniegt viņam optimālo sodu.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):Būdams administrācijas loceklis es spēšu maksimāli kvalitatīvi apmācīt spēlētājus ar minimālām lomuspēles  zināšanām un ,protams, velmi mācīties. Sekot līdzi spēlētāju prasībām un velmēm ,kā arī savu iespēju robežas sniegt palīdzību probēlams atrisināšanā.Uzturēt aktivitāti serverī.Savā ziņa atvieglot administrācijas darbu ļaujot tās locekļiem pievērsties svarīgāku problēmu risināšanā , nekā tādu kuras būtu pa spēkam Gamemasteram.Centīšos būt maksimāli aktīvs un stradāt ar pilnu atdevi.Mana galvenā motivācija ir samazināt Ārpus tēla čata pielietošanu lomuspēles atveides situācijās. Dotajā brīdi Es mana FRAKCIJA un BIEDRI ceļam roleplay līmeņa augstuma plakni.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.

-

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 15. janvārī, 16:15.
Helludoin
Lietotājs
58 atbildes forumā
Online: 5d 19h 49m
Redzēts 2021. gada 22. decembrī, 17:11
Pievienots, 2020. gada 16. janvārī, 12:03
0
post

PRET, visu ļoti nopietni uztver un bieži redzu, kad kādu aizvaino. Pats esi mani aizvainojis ((ooc insult)), so jā, ANTI.

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2020. gada 19. janvārī, 16:55
1
post

Sveiks, Guzman

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to pieņemt, uz pārbaudes laiku(1 nedēļa), atceros tevi no iepriekšējās sezonas, neesi manās acīs nekas, skatīsimies tavu uzvedību, pie pirmās patiesās sūzības tiec izmests automātiski, bez brīdinājuma.

Sazinies ar mani serverī, lai saņemtu statusu.
Paldies, ka iesūtīji pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!

Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0