bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
36
2
topic
Grupa 'Lojālais lietotājs'
teoy
Lojālais lietotājs
Bijušais foruma moderators
Lets go champ
97 atbildes forumā
Online: 19d 12h 37m
Redzēts 7. martā, 02:03
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 14:44


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem, kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī, gan arī forumā. Jāmin uzreiz, ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu)

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): 

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: 

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: 

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas:

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās: 

 

Nosacījumi:

- Ja tu saņem 1 vai vairāk mūžīgos brīdinājuma punktus, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta (info par brīdinājumiem);

- Ja tu saņem liegumu forumā uz mūžu, Lojālais lietotājs grupa tiek noņemta;

- Ja grupa tiek izsniegta, bet noņemta dēļ brīdinājumu punktu daudzuma, liegums uz grupu - 1 mēnesis.

- Ja grupa tiek noņemta atkārtoti, tā vairs netiks izsniegta.

 

 

Atkārtotu pieprasījumu var rakstīt ne ātrāk ka pēc nedēļas.

Visus pieprasījums rakstīt te pat lejā.

 

Prasības/anketa var tik rediģēta jebkurā laikā.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 28. jūnijā, 12:16.
esketit.
Bijušais foruma moderators
Bredux
106 atbildes forumā
Online: 18d 15h 57m
Redzēts 2023. gada 14. decembrī, 20:27
Pievienots, 2019. gada 12. novembrī, 23:07
1
post

Anketa

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Nav ko stāstīt, attīstiju savu RolePlay šeit cik vien varēju. Šajā projektā uzturos jau ilgu laiku.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Jo esmu viņu nopelnījis, esmu šī projekta Lojālais Lietotājs jau sen.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Biju, bet izbiju. Biju moderators, gan RP Skolotājs. Pieskatīju forumu, serverī apmācīju spēlētājus, tas arī viss.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Savu RolePlay esmu šeit attīstījis vairākās frakcijās, gan legālajās gan nelegālajā sfērā. Nekas īpašs.

 

Grupa tiek izsniegta. 

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 13. novembrī, 15:54.
Krisic
Lojālais lietotājs
89 atbildes forumā
Online: 6d 12h 55m
Redzēts Vakar, 20:55
Pievienots, 2019. gada 16. novembrī, 02:09
0
post

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā:Šajā projektā spēlēju jau kopš 2018. gada, bet pa vidu ir bijušas vairākas pauzes. Esmu šeit iepazinis jaunus cilvēkus, atveidojis dažādus tēlus un arī pavadijis kvalitatīvu laiku. Agrāk pavadīju vairāk laika tieši mta, tad paņēmu pāris mēnešu pauzi un nesen atkal šeit atsāku spēlēt. 

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa:Manuprāt, jo esmu ieguvis sava veida reputāciju, esmu pazīstams lietotāju lokā. Esmu agrāk šeit bijis GameMaster.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā:Esmu bijis GameMaster apmēram mēnesi, bet paņēmu pauzi tajā laikā no mta un tā arī beidzās.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā:Esmu atveidojis šeit vairākus tēlus. Pārsavarā piekopis "hood rp". Pa visu šo laiku esmu atveidojis tikai nelegālo tēlu.

 

 

Šoreiz izsniegsim ar nosacījumu - 2 brīdinājuma punkti un grupa tiks noņemta.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 16. novembrī, 13:27.

 

She say she really want me to change, but ain't shit change but some new chains.

rolex
Lietotājs
★☆☀☼☁☂☃❄☽✂✋♿⌖☯☢⚑♀♂⚠︎☎✆✈✉✍...
33 atbildes forumā
Online: 2d 0h 20m
Redzēts 2019. gada 12. decembrī, 17:54
Pievienots, 2019. gada 23. novembrī, 23:01
0
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem,kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī,gan arī forumā,jāmin uzreiz,ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu):

- Ne vairāk par 5 ajailiem:

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ):

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Daudz esmu šeit erpojis illegal , ieguldījies katru sezonu šeit esmu . Morālais atbalsts .

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Jo man nav grupas un šī grupa man būtu attiecīgi ilgumam , cik nu esmu šanī projektā.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Neesmu , nav drosmes.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Diezgan pasīva. Ir brīži , kad patīk uzerpot , iedziļināties spēlē un plūst kopā ar citiem.

 

 

Grupa tiek izsniegta, bet ar 2 nosacījumiem - 1. Jāizrāda aktivitāte gan forumā, gan serverī 2. 2 un vairāk brīdinājuma punkti forumā, grupa automātiski tiks noņemta.

 

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 23. novembrī, 23:06.

Roll'Q

Saistīts attēls

UMEH
Lietotājs
jaunais talants
125 atbildes forumā
Online: 5d 17h 4m
Redzēts 7. martā, 18:30
Pievienots, 2019. gada 24. novembrī, 02:07
0
post

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Spēlēju šeit jau no  23.marta ar vairākiem characteriem, nevienu brīdi neesmu apsvēris domu uzmest kickam un doties uz kādu citu projektu, šī ir vienīgā vieta kur esmu vispār mta & rp spēlējis visa šī gada laikā un īsti nevienu brīdi to nenožēloju, protams šeit ir bijuši labi laiki, slikti laiki. Man personīgi ir bijušas pauzes no mta uttml, bet vienmēr tieši kicks ir pievilcis atpakaļ spēlēšanai.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Esmu diezgan pārliecināts, ka esmu to maksimāli pelnījis tikpat ļoti cik pārējie cilvēki kuriem ir šī grupa. Nevienā citā serverī neesmu spēlējis kopš gada sākuma un tas tikai pierāda manu lojalitāti šim projektam un ticību tā nākotnei un vienkārši darbībai uz priekšu. Man ļoti patīk kādā virzienā serveris dodas uz priekšu ar katru dienu, savi mīnusi ir, bet nevienā brīdī neapsveru domu pazust vai nomainīt serveri. Kicks man ir jau ilgu laiku un paliks ilgu laiku kā top viens serveris un projekts kurā uzturēties ja vēlos kārtīgi uzraut mta roleplay.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Vasaras sākumā biju gamemasters, aizgāju no amata, jo sākās biežāk futbola spēles un sapratu, ka mta īsti nav tik daudz laika, pašlaik neesmu arī domājis atgriezties adminstrācijā, jo skola ir pirmajā vietā un nedomāju, ka vēlos iet cauri tam ko adminstrācija pašlaik dara. Protams neapšaubāmi jauni adminstrācijas biedri ir nepieciešami, bet neuzskatu sevi kā kandidātu, pietiks ar to, ka varu lepoties ar savu lojalitāti un tagad arī oficiāli varbūt tikt lojāla lietotāja statusā. Pats neuzskatu, ka daudz paveicu, jo diezgan ātri noslīdēju un notīnos no amata atbildības, bet ja man būtu laika ilgāk apņemties šajā darbā, domāju, ka vēljoprojām būtu teicams adminstrācijas pārstāvis.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Kick es spēlēju tikai roleplay un ja spēlēju roleplay tad tikai kick. Esmu izveidojis dažāda veida roleplay situācijas, dažādos stilos, dažādās situācijās un godīgi teikšu nekur neesmu izbaudijis roleplay ar čomiem tik ļoti kā šeit. Patīkamā adminstrācijas darbība serverī palīdz spēlei ritēt diezgan perfekti un nav īsti kur piesieties. Esmu vadījis lielāku autoservisu kāds eksistēja vienubrīd kickā, tad tas nedaudz apnika, tad bija arī liela kompānija privātā kuru erpoju ar čomu līdz brīdim kad vienkārši pazuda un aptrūkās iespējas izpausties šajā rp tipā. Tagad esmu novirzījies un nelegālo organizāciju sliedēm un pašlaik liekas, ka virzos uz priekšu sakarīgi, lai vai cik jauns tas būtu priekš manis, es domāju, ka pratīšu tikt galā un galu galā sanāks atkal kartējais fenomenālais roleplay ar čomiem un dažādiem sakarīgiem fruktiem no servera pasaules.

EDIT: Pie visām prasībām man ir plusi, aizmirsu ielīmēt un tagad jau rubos ārā, lai pievienotu to sadaļu savam pieteikumam.

 

 

Grupa tiks izsniegta, bet ar 2 nosacījumiem - 1. Jāizrāda aktivitāte gan forumā, gan serverī. 2. Vairāk par 2 brīdinājuma punktiem un grupa tiks noņemta.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 25. novembrī, 18:13.
Sneaky
Bijušais administrators
598 atbildes forumā
Online: 97d 3h 45m
Redzēts 21. februārī, 13:09
Pievienots, 2019. gada 24. novembrī, 02:21
1
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem,kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī,gan arī forumā,jāmin uzreiz,ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu):

- Ne vairāk par 5 ajailiem: +

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ): pēc 6 dienām būs :D .

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā:Heh , nu šeit esmu kādu laiku . Tieši pēdējās dienās esmu sācis uzrādīt aktivitāti , cenšos būt komunatīvs / aktīvs . Domāju te vel ilgi uzturēties . Pieredze jau laba , visi respektē viens otru . Nav nekādi baigie konflikti , patīkami te atrasties un postot .

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa:Nu , bieži veidoju visādus interesantus topikus , kā piemēram pamācības ,tur dzīvestāstus . Plānoju vel turpināt , veidot daudz interesentu lietu lietotājiem . Palīdzēt ja nepieciešams , esmu lojāls  un vel daudzas lietas . Nezinu ko te lai vel piebilst . :D

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Heh , nu man nav nekāda statusa , bet kandidēju uz GM . Neko dižu nēsmu paveicis , tur servisu atvēris , erpoju pāris frakcijas , nekas īpaš .

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Nu , esmu erpojis vairākās frakcijas . Veidojis SS , turpinu to darīt  . Šobrīd vissvairāk atveidoju charakteru Alfonso Heremi . Pildu tā dzīvestāstu , atvēru servisu , to jau minēju . Erpoju vel 2 nelegālajās šobrīd , bet tur ne pārāk lielu aktivitāti uzrādu , bet cenšos . :D

 

Vēl īsti neesi izcēlies administrācijas redzes lokā, tādēļ, pagaidām, netiks izsniegta grupa.

 

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 25. novembrī, 18:15.

swolex
Lietotājs
𝖍𝖊𝖓𝖗𝖎𝖏𝖘 I
457 atbildes forumā
Online: 9d 2h 40m
Redzēts 2023. gada 25. septembrī, 10:12
Pievienots, 2019. gada 25. novembrī, 21:29
0
post

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Spēlēju jau no sākuma, tad kad Danex bija īpašnieks, spēlēju katru dienu, vairākas stundas dienā, tajā laikā savācu ap +500h caur 3 characteriem, bija daudz ajailu, bet wolfeens tajā laikā mani apmācija, turpināju spēlēt ilgi, biju ieņēmis nelielu pauzi no roleplay, atnācu atpakaļ, spēlēju pašlaik, no gamemaster ticis līdz jaunā administrātora amata, staffā esmu jau 2 mēnešus, pirms restarta biju savācis labu skaitu reportu, pašlaik arī esmu savācis labu skaitli, kā arī sākuma esot kā gamemasters apmāciju vairākus cilvēkus.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Manuprāt, šī grupa man būtu jādod, jo esmu lojāls projektam, spēlēju tajā jau krietnu laiciņu.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Esmu ieņēmis statusu, pašlaik esmu jaunā administrātora amatā, par to var izlasīt arī pirmajā punktā, tur visu arī par to ko esmu izdarījis servera labā. Cenšos būt draudzīgs pret visiem spēlētājiem, kā arī administrātoriem.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Pieredze roleplay jomā, ir plaša, Roleplay'oju jau no 2016 gada vasaras, biju spēlējis visādos serveros, pat brīžiem arī angļu projektus, bet pašlaik to daru mazāk, jo RP'oju tikai šeit, citi serveri izmiruši, nav jēga mainīt serveri.

 

 

Apstiprināts

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2019. gada 25. novembrī, 22:06.

- If you don't like me then i'm sorry -

TrustR
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
564 atbildes forumā
Online: 36d 22h 29m
Redzēts 2023. gada 05. jūnijā, 01:39
Pievienots, 2019. gada 30. novembrī, 18:09
0
post

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu): Nav neviena

- Ne vairāk par 5 ajailiem: Nav tik daudz

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ): Esmu šajā projektā ilgāk par 3 mēnešiem,

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Esmu sācis atveidot savu roleplay lomu tieši šajā serverī. Esmu šeit izaudzis no samp spēlētāja, līdz kaut kāda līmeņa mta roleplay spēlētājam.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Jo esmu šajā projektā diezgan ilgi un diezgan cilvēki mani šajā serverī atpazīst.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Vasarā biju Gamemaster un uzdienēju, līdz jaunajam adminstratoram, bet diemžēl augstskolas un sākšana mācīšanās tajā lika man mazāk sēdēt pie datora, tādejādi pazaudēju savu statusu, jo nebiju aktīvs, bet ceru kādreiz to atgūt. Serverī centos uzturēt kārtību un apmācīju jauniņos, itkā visi bija apmierināti ar manu darbu.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Esmu ;šeit savu roleplay lomu atveidojis no pašiem pirmsākumiem. Esmu vadījis LLC Motsu, kā arī tagad erpoju Los Santos gāzi. Pašam patīk atveidot tikai legālos f3 un es ceru, kad mani arī nākotnē ceļi krustosies ar kick.

 

 

Apstiprināts

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2019. gada 30. novembrī, 18:19.
Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1786 atbildes forumā
Online: 125d 11h 58m
Redzēts pirms 46 minūtēm
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 01. decembrī, 18:53
0
post

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu):+

- Ne vairāk par 5 ajailiem: +

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ):+

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Spēlēju RolePlay 5 gadus nu drīz jau 6 gadus. Palīdzība no Kick Administrācijas bija ļoti laba, jo vēl iemācija man šo to. Tagad sākusies skola mazk pievēršos un pirms stats RR bija man savāktas 400h! Tagad atkal lēni topu, un izvēršu savu aktivitāti. Man ļoti priecina tieši šis īpašnieks un pacs šis serveris, jo visu būtību izskaidro. PAcs īpašnieks jau ir ļoti normāls un pievēršas serverim! Man ir ļoti liels prieks šeit pavadīt laiku!

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Esmu ļoti aktīvs forumā, mazāk serverī, bet procesā esmu aktīvs. Forumā pavadu diezgan lielu laiku un parasti atbalstu cilvēkus ar labām ziņam, un izsaku savas domas.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Nēesmu, bet nu varbūt ar laiku tikai.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Es lielāko daļu iemācijos tieši šeit, ballēs jau var vērtēt 8/10, jo domāju tā ir. Šis serveris ir tas pie kura man patīk atmest laiku prekš RolePlay! Visu laiku ejot erpojot tu iemācies, bet tev ir jāsāk ar F1. Es tā pat sāku, no sākuma iemācijos F1 un tad tālāk vērsos! Domāju tas pārsvarā viss, jo + esmu ļoti zināms manā skatapunktā!

JanchuX <3

Ofkors <3

Veiksmi visiem!

 

 

Grupa tiks izsniegta, bet ar 2 nosacījumiem - 1. Jāizrāda aktivitāte gan forumā, gan serverī. 2. Divi brīdinājuma punkti un grupa tiks noņemta.

Grupa noņemta // 2 brtīdinājuma punkti // JanchuX

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2019. gada 28. decembrī, 01:39.


THRU
Lietotājs
Kolbix
44 atbildes forumā
Online: 2d 9h 22m
Redzēts 2022. gada 14. februārī, 20:17
Pievienots, 2019. gada 09. decembrī, 01:44
0
post

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Tātad, Sveiki! Esmu jau iekš komuna vairak kā 3 mēnešus. Pa šo laiku, esmu apguvis ko jaunu, ko nepratu pirms sākumos. Kā jau minēju šis serveris ir mans pirmais, MTA serveris kur roleplay'oju. Patīk, atmosfēra un spēlētaji. Runājot par STAFF Palīdzībam, tad nū es nesūdzos. GameMasteri/Admini Vienmēr palīdz, nekad neatsaka. Īpaš paldies: @swolex @biggy @kapracis @JanchuX @fosiks @thomas , ir vēl daži kuru nikus aizmirsu! Kā arī, nevar aizmirst @ppemka , kurš ienākot man iekš KICK.LV projekta, paskaidroja, palīdzēja katras sīkas nianses, tā lai man būtu baudāmāk spēlēt.  Atmiņas ir labas, pat pirms statu rr.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Jo esmu aktīvs, gan iekš servera , gan iekš foruma. - Serverī 120h Nospēlētās, forumā 1d Online time. Esmu aktīvs/sakarīgs tāpēc domāju kādēļ gan nē!?

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Nē, jo neesmu statusņiks. Vienreiz prikola pēc, uzmaucu pieteikumu par gm'u , kad bija statu rr, kad meklēja administrāciju, bet dēļ manas vecās pagātnes mani atteica. Protams prikolejos, tikai pirms statu rr, tagad spēlēju nopietni, kā arī roleplay'oyu. Biežāk manu roleplay var redzēt iekš AutoServisa "RAPID" Lokācija -Las Colinas

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Liela, erpoju jau no samp laikiem. Tie ir man kādi 4-5 gadi. RolePlay pamatus iemācijos pavisam ātri. Ar roleplayo'šanu man problēmu nav. RolePlay Klāsts/Prasmes, protams pieaug iekš KICK.LV

P.S Paldies kad veltiji laiku izlasot šõ topiku, cerams atstāji labu komentāru, pat ja arī sliktu neturēšu ļaunu prātu :) Veiksmi!

 

Pieteikums tiek noraidīts.

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2020. gada 09. janvārī, 16:37.

 

 

OldSchool member

 

bLank
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
banknote
579 atbildes forumā
Online: 115d 9h 43m
Redzēts 15. janvārī, 12:04
Pievienots, 2019. gada 28. decembrī, 01:26
0
post


 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu): Nav soda punktiņi.

- Ne vairāk par 5 ajailiem: 1(nepatiess)

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ): Ir

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Uz vasaras sākumu, mēnesi vai divus pirms, atnācu uz šo projektu, jo vēlējos pamainīt serverus un arī šeit bija daži pazīstami administrācijas locekļi. Pārsvarā RP'oju nelegālās sfēras cilvēku, taču arī pabiju kā LSAK līderis, kur arī dabūju nomināciju kā aktīvākā legālā organizācija. Biju arī LSGD priekšnieks, bet to arī ar prakses sākumu nācās pamest. Un tagad pēc restarta atgriezos serverī, jo uzzināju, ka draugi šeit ir atnākuši spēlēt.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Esmu aktīvs forumā, gandrīz jau 20D online laiks, vairs neesmu tik aktīvs InGame, taču nav tā, ka tur vairs neeju.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Esmu šī gada vasarā pabijis kā Gamemasters iekš servera, taču mēnesi nosēžot amatā nācās aiziet, nu mani vispār neparko izmeta, bet tas tā, jo sākās prakse skolā un nevarēju mēnesi tikt pie datora.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Rpoju šeit legālo, pārsvarā. Šī servera dēļ arī iepaticies ir LSV darbs, nekad nebiju tur bijis, bet uznāca vēlme ieiet tur un iepatikās. Kā iepriekš minēju, tad esmu šeit pirms restarta pabijis vairākās legālajās kā Priekšnieks, kur uzlaboju savu RP kā augstākstāvošā persona. 

 

 

Pieteikums tiek noraidīts

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2020. gada 09. janvārī, 16:38.
ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2019. gada 28. decembrī, 12:03
0
post

Prasības:

- Ne vairāk kā 3 soda punkti forumā, no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts, ja esi negatīvi izteicies par projektu): 0

- Ne vairāk par 5 ajailiem: 0

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus (Var būt izņēmumi): Martā 2 gadi.

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Negribu daudz izteikties, pagājušajā anketā jau kaut ko uzrakstīju. Spēlēju šeit kopš pirmssākumiem, pirmais serveris kurā uzsāku spēlēt MTA ilgtermiņā, kā arī daudz ko esmu sasniedzis un iemācījies pateicoties šim serverim.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Grupu noņēma nezinu kāpēc, gribu lai atliek atpakaļ.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā, norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Jā, esmu sasniedzis visu izņemot Galveno administratoru. Varbūt šoreiz? Paveicis esmu diezgan daudz gan viens, gan ar citiem tagadējiem augstākstāvošajiem.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Pirmo reizi sāku SAMPā kaut kādā 2013., rakstīju riktīgi garas RP rindas un laika gaitā tiku tur, kur tagad esmu. Tagad īsti neiesaistos RP (pa retam), vairāk adminēju.

 

 

Apstiprināts

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2020. gada 09. janvārī, 16:39.
Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2020. gada 09. janvārī, 04:10
0
post

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu)+

- Ne vairāk par 5 ajailiem: +

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi )+

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Nu tātad vispār ,kā tā atrodos jau ļoti ilgi ,sāku 2013 gadā ar kick.lv DayZ serveri ,un beigās kautkā sanāca dzirdēt par roleplay serveri iekš MTA ,un tā nu lūk es sāku spelēt ,neskaitāmi daudz atmiņu. Pagāja laiks ,un izdomāju uzrakstīt pieteikumu uz Gamemaster. Ļoti labas attiecības bija ar veco servera īpašnieku un tā es līdz šodien vel atrodos šeit ,jā protams brīžiem nedaudz tas jumtiņš aiziet ,bet tas viss ir pārejoši līdz ar to neapstājamies un cīnamies talāk. :) 

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Personīgi uzskatu ,ka esam leģendas ar pārējiem administrācijas biedriem ar kuriem esmu Rpojis ,adminējis kopš 2015 gada.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Kas tik nav bijis ,domāju visiem ir zināms. 

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Ir taisītas daudz frakcijas kuras ir kāpušas ,kritušas ,bet pedejā laikā dēļ cilvēku daudzuma savu laiku veltu adminēšanai ,kā arī retu reizi sanāk kautko sakarīgu roleplayot. 

 

Pieteikums apstiprināts.

 

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 20. janvārī, 12:11.


Ceikaa
Lietotājs
433 atbildes forumā
Online: 39d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 20. decembrī, 19:54
Pievienots, 2020. gada 10. janvārī, 14:47
0
post

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu): 1 punkts.

- Ne vairāk par 5 ajailiem:  Kopā 4, bet tur ir viens nepatiess bans un unbans, un 2 ooc insulti. 

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ): Nav 3 mēneši.

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Nu esmu jau kopš mta.Kick atvērās pirmo reizi, biju nozudis uz 2 gadiem no rp tagad esmu atpakaļ.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Uz5 skatu ka esmu ieguvis Lojalitātes grupu, jo serverī pavadu diezgan daudz laika.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Nēsmu nekādā amatā.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Lomuspēli jau es aizsāku sen 2012.gada ja nemaldos, bet kopā spēlēju kādus 5 gadus ja nekļūdos ar pauzēm, sākumā aizsāku blakusproejktā kurš ir konkurents kikam, bet pēc laika piedāvāja adminēt vecajā kikā tad nācu šeit un diezgan ilgu laiku biju admins, bet sadirsos ar ''Danex'' kurš te bija, owners kādreiz un mani izmeta tad bija neliela pauze un pavidu bija daži vēl serveri. 

 

Šoreiz pieteikums noraidīts, pēc nedēļas meiģini vēlreiz.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 20. janvārī, 12:12.

Madden
Lojālais lietotājs
52 atbildes forumā
Online: 7d 4h 8m
Redzēts 2023. gada 14. decembrī, 11:32
Pievienots, 2020. gada 10. janvārī, 16:09
0
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem,kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī,gan arī forumā,jāmin uzreiz,ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu)Nav neviens

- Ne vairāk par 5 ajailiem: Nav neviens

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi )Vairāk kā 3 mēneši ( var redzēt apbalvojumos )

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Projektā esmu vismaz 2 gadus, šis ir otrais serveris kur spēlēju mta roleplay, neesmu uz nevienu citu vēl pārgājis. Esmu šeit bijis gamemasters, administrators. Zinu daudzus cilvēkus, vismaz atceros un ir arī kas zin arī mani. Domāju esmu pietiekami ilgi šeit un lojāls projektam lai iegūtu šo grupu.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Kā jau augstāk minēju, uzskatu ka būtu jādod šī grupa, jo esmu uzticams spēlētājs gan lietotājs.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Esmu ieņēmis gan gamemaster statusu, gan administratora. Mani paveikumi varētu būt daudzu spēlētāju apmācīšana uz lomuspēli. Esmu darījis gan gamemastera gan administratora darbu godam.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Diezgan liela, esmu bijis jau šeit tik ilgi un ir nomainījušies vairāki kā sacīt īpašnieki.

 

Šoreiz pieteikums noraidīts, pēc nedēļas meiģini vēlreiz.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 20. janvārī, 12:12.

Assassin
Bijušais administrators
Lietotājs++
309 atbildes forumā
Online: 31d 3h 18m
Redzēts Vakar, 21:54
Pievienots, 2020. gada 10. janvārī, 21:46
0
post

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu):+

- Ne vairāk par 5 ajailiem:

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ):+

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Tātad, es kicku sāku spēlēt ar brālēna ieaicinājumu vasaras sākuma, tā arī es esmu spēlējis, serverī kopā esmu pavadījis pie 700h, šo sezon ap 330h un pagaiš sez bija ap 380h.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Šis ir vienīgais RP komūns, kurā es esmu spēlējis tik ilgi un centies, kaut ko veidot kopā ar draugiem.

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Es esmu bijis GM, bet sanāca bikīt ķibeles ar manu braukšanu pie auto stūres...

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Kā jau teicu esmu serverī pavadījis 700h, līdz ar to manas RolePlay prasmes ir ļoti palielinājušās peteicoties šim komūnam.

 

 

Šoreiz pieteikums noraidīts, pēc nedēļas meiģini vēlreiz.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 20. janvārī, 12:13.

Tominsh
Bijušais administrators
Tominsh
462 atbildes forumā
Online: 19d 19h 21m
Redzēts 4. martā, 21:52
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 18. janvārī, 19:48
0
post


Mēs izdomājām dot kādu nelielu cepumiņu tiem,kuri kaut kādā veidā izpalīdz/izpalīdzēja un vienkārši aktīvi iesaistās projekta dzīvē gan serverī,gan arī forumā,jāmin uzreiz,ka katram netiks likta "Lojālais lietotājs" grupa.

 

Prasības:

- Ne vairāk,ka 3 soda punkti forumā,no kuriem 1 var būt tikai mūžīgais soda punkts (Vari tikt atteikts,ja esi negatīvi izteicies par projektu): +

- Ne vairāk par 5 ajailiem:+

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 3 mēnešus ( Var būt izņēmumi ):+

 

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Šajā komūnā jau spēlēju vairāk kā gadu, varētu teikt kad jau 2 gadi, un esmu šeit neilgu laiku paerpojis, kā arī pat šeit esmu nedaudz uzlabojis savas RP prasmes.

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa:Es uzskatu kad esmu te ilgi, pietam aktīvi. {{Varbūt pēdējā laikā nedaudz nolaidu fūzeli. :P}}

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā:Nē, bet ar laiku centīšos, ja būs velme.

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Varētu teikt Pasīva, jo kādreiz patīk uzerpot, citreiz pat kautko nelegālu.

 

Šoreiz pieteikums noraidīts, pēc nedēļas meiģini vēlreiz.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 20. janvārī, 12:13.

 

 

 

 

FRIDAY
Lietotājs
P i e k t d i e n a
54 atbildes forumā
Online: 2d 20h 29m
Redzēts 2020. gada 01. jūnijā, 01:32
Pievienots, 2020. gada 13. februārī, 14:17
0
post

Anketa:

- Nedaudz pastāsti par savu pieredzi projektā: Tieši šajā projektā uzturos pamatīgu laiku, iepriekš biju zem cita nickname, bet tomēr. Es uzzināju par pašu komūnu jau pasen, kad iesāku spēlēt MTA RP, iepriekš bija darīšana tikai ar SAMP ls-rp vai krievu full rp projektiem, tur es pieņēmos tādu kā vajadzīgo spēku un gāju tālāk, mani uz MTA ieaicināja draugs, šeit aktīvi spēlēju serverī un uzturos forumā, kaut to nevar tik bieži pamanīt :) .

- Kāpēc būtu tev jādod šī grupa: Šajā projektā uzturos pamatīgi ilgi, protams iepriekš tas bija citā profilā, bet nu tāpāt. Es domāju ka esmu pietiekami ilgi uzturējies šeit un spēlētāji mani pazīst, es pazīstu viņus, es vēlos palīdzēt. 

- Vai tu esi ieņēmis kādu no statusiem projektā,norādi kādu un ko esi labu paveicis esot amatā: Tieši šajā komūnā nē, bet ar laiku drošvien to centīšos darīt, lai būtu lielākas pieejas un spētu aktīvāk palīdzēt spēlētājiem un ne tikai :) .

- Pieredze "Roleplay" jomā projektā: Kā jau bija minēts, Roleplay es iesāku SAMPā, tur pietiekami ilgu laiku (pāres gadus) nospēlēju full rp projektos, gan angļu gan krievu, es gāju uz MTA pēc drauga lūguma, iesākām mēs spēlēt un domāju ka būšu baigi labs RPeris, ka jau sampā kautko daudz RPoju... Kā gan es kļūdījos, MTA roleplay ir uzdaudz savādāks kā sampā un reizēm pat nesaprotamāks un grūtāks, bet protams ar laiku es to visu sapratu un tagad kustos tālāk RPojot serverī un attīstot savu personāžu/personāžus. 

 

 

Jūsu pieteikums, diemžēl, tiek noraidīts. Atkārtotu pieteikumu var rakstīt ne ātrāk kā pēc nedēļas.

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2020. gada 16. februārī, 22:47.

 

-Yound & Dumb-

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 19. februārī, 15:04
0
post

Veiktas izmaiņas pie prasībām, pievienoti nosacījumi priekš Lojālajiem lietotājiem.

Sneaky
Bijušais administrators
598 atbildes forumā
Online: 97d 3h 45m
Redzēts 21. februārī, 13:09
Pievienots, 2020. gada 19. februārī, 15:45
0
post

 

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku:  Principā , esmu  lowaks . Patīk atviedot lomuspēli , kā arī spēlēt citas spēles. Ļoti daudz aizraujos ar datorspēlēm. Esmu parasts 14 gadīgs puika , Datorspēļu  atkars :D . Pēdējā laikā , it īpaši esmu sācis spēlēt . Parsvarā spēlēju CSGO/MTA. Neko , jau daudz man nav te ko stāstīt , esm diezgan garlaicīgs fujaks :D .

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Nu principā , te esmu kādu laiciņu . Man ir bijuši citi profilu , kuri ir banoti ar manu pieprasijumu Ofkoram. Kādreiz viss bija mierīgi , neviens tā īsti nedirsās . Tagad laiku , pa laikam baigās drāmas.Principā , nekas nav kā , kad sāku spēlēt Kicka Projektā.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās:  Pārāk lielas pieredzes man nav , kā jau teicu esmu parasts lowaks . Erpoju , tikai kādu  pus , vai jau veselu gadu .Principā , visu šo laiku esmu erpojis kickā . Biju uz kādu laiku aizgājis pastaigāt , pa projektiem . Mēnešniekiem galvenokārt , jo tur bija viegli iegūt statusu . Tas kādreiz bija mans mērķis , mēnešniekā adminēt.  :D

 

 

Pieteikums noraidīts, pēc nedēļas mēģini vēlreiz.

 

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 26. februārī, 16:01.

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1786 atbildes forumā
Online: 125d 11h 58m
Redzēts pirms 46 minūtēm
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 23. februārī, 17:11
1
post

Prasības:

- Ne vairāk kā soda punkti forumā, no kuriem tikai 1 var būt mūžīgais (vari tikt atteikts, ja vairākkārt esi negatīvi izteicies par projektu): +

- Jābūt izveidotam sasveicināšanās topikam (vairāk tēmēts uz tiem, kuri tikko sasnieguši 6 mēnešus): +

- Forumā jābūt reģistrētam vismaz 6 mēnešus: +

 

Anketa:

- Neliels apraksts par sevi vai links uz sasveicināšanās topiku: https://mta.kick.lv/forums/topi…in/?post=22019

- Pastāsti par savu pieredzi šeit; kā uzsāki, kas piesaistīja, kā šeit bija agrāk salīdzinot ar šodienu, varbūt pat esi bijis/usi daļa no administrācijas: Tātad, es šeit ieguvu lielāko pieredzi. Mani administrācija visu šeit samācija! Mani šeit piesasitija spēlēt Administrācija, kas man samācija lielāko dalu, kad atnācu. Kick spēlēju jau 2 sezonu, kas mani piesaistija. Tagad esmu apzinis visu un bijis jau viens no administrācijas locekli. ((GameMaster)). Šeit tiešām ir lielas atminas. Esmu loti aktīvs foruma un IG. Man jau bija vienu reizi, bet kapec nevarētu melgināt otru reizi.

- Pastāsti par savu vispārējo pieredzi lomuspēles kopienās:  Es RolePlay spēlēju jau 6 gadus, lielāka dala ir Kick.LV. Man pašam patīk tikai atveidot lomu spēli! Vairāk gribētos RP, bet nav ar ko!

@Wo1in

 

 

Pieteikums tiek noraidīts, par cik vienreiz jau nosacījumus neizpildīji, liegums uz "Lojālais Lietotājs" grupu - 1 mēnesis.

 

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 26. februārī, 16:00.


Lietotāji skatās šo tēmu: 6
joberis, yanchux, buddyy, nauriks, Jitzie, Bosch
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 588 ( 11251 skatījumi )
joberis, yanchux, buddyy, nauriks, Jitzie, Bosch, Bārnijs, paklaxjss, Bridges, Skrevele, Robo, LerryS, Saulgreezy, derkijs, Only1Gitaks, Psychicaut, daanieels2, endijzs, Kolkin, Scrubs, MaryJane, 518293182, Kurts, dandijs, Osmans, M1ksz, keyglock, Haseeb, archaa, Collins, pasarti, Gakisons, airdox, Biezaputra, Caster, gerachnik, trepke, W22D, Sharper, hoodrat, your2mad, KewinGreeys, Boo, Petunija, jur, qtecc1, Emmet_Bowman, GaraiS, stafins_420, Loews, naurz, Jony, RUNRĀLS, ddandaliis, reintards, 9Boz, fleqq, Liepinshh, ! starxzs, raivorijs, Sneaky, Ricins, snickerlv, Palmijs, draiver, Tropkillaz, PETER1ZZ, ELSB, MrLa!pa, DidzzyS, rackzz‎‎‎, Freedy, Cryptix, Ofkors, Ryan Gosling, xnosavalilpumpnakamais, feltzer, #ILLEGAL, IceKing, smokiys, KawaiiLoveLY20, Jackobb, peepkin, Devitais, klassiks, haris, hommebasque, jameblack, kupers, raivikshd, maratssmaida, alchemists, papriks, Murris, AlmostOG, wardix, LUĪZE, Leonchiks, repers, bonnie, Rimbikis, niksniklaavss, UMEH, DesertFoxLV, Blondaaa, wfud, paklaxjsALT, Tomsss19, LVnooB, Johny Svins, zayac, SANLA, Kaprīzā, Maruzha, jurislips, MrEddy, FizzyS, AntiFrezzze, Valchhaaa, Thomas, Admiiiks, Kristiāns, Twizzy, sencis., Supreme, KristapsDD, Martello, K999, wiii, n1k0lajsxd, fusilllium, pagarinatajs, Zatlerzaurs, Draugs, grauzejs, kiroji, Avatars, figura, Hyper, Wolfijs, FalkeLV, Celtnieks, Castellani, wolfenstein, Strepchy, *EnEmY*, Aleksej Nikolaev, samantiina, daunars, Murish, Ne, Uziks, Kapracis, radiojuniors, Optimists , pidars, duman, Fosiks, rnand, liiwz, Kiwix, Tējaaa, juppi, Sardze, Atty, skapis, amsterdam, Tominsh, jakana, Shrek, esketit., sukamaniramurs, Origo Urla, Flexits, amiz, Stussy, Arhimēds Pitagors, Gozmit, WidY, timaballs, Niknaaks, RainersK, sluker, Kristers, marats, SeklaisJonits, Криля, Swufy, silvia, Čivrix, Grums, 7n4_, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Apple547, HENKONZ, HandlexY, Ekskluzīvais, ForesT, Rixhijs, NormisSpyro, Biggy, rackzz, phine †, heii55, TheShadowLV, alexdell2, Dekraa, Guzman , diletants, Kuzmics, Zexity, Haralds, pivuks, Memorie, LuckyDonut, Ērms, Luwii, kristaps_hokage, Dopixxx, swolex, Varde, Bobix, Kareem_Young, LMD, Kn0w, zauers, TavaMatite, Efrehs, George Morison, ppiippaarrss, Negro, Sestais, friend of deer, Bebrs, Danno, Norbis, bLank, Karchiks, KasParNa*uj?, Enija, fletcher2, Infernus, Pienvedejs, ツARMISSツ, blaze, 💜 Tvaiciņš 💜, RageQ, Raivis, 𝙀𝙨𝙠𝙖, CiMBo, Dinčaa, Laurz, Sicitisss, Dayzer, Knight, ivanovs, FL3X, Sky_kruu, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, martinsh, wind, dmer777, annija, Gangsta, Kazocinsh, 2Pac, GoblinX, Steezijs, beglis, teoy, Gonzalez, Lindy, NXTHING, dqlepey^^, awwkdo, RaspyS, Owl, HENNESY, uravnobeshen, sippa, balenciaga, Hačiko, CarD, command, kukuruza, Assassin, Brazy, Sawanah.Grace, cyber, Latvians, N1ce7ry, Kiddo, Durdulis, Kartoška, Lauris29, flinstons, creativeloc, Janzz, bobo, Freimis, Rolis, Mitrais, Riksijs, ArtursLV, trisarpusi, renars, Henoksel, buffrider, NokiaExpress22, Bozhee, Tomss, Black, Aye, Davexx, Kristherz, grancmix, Fushion, Kriksis, Suprīīīms, Peciņš, Eevaaaa.s, shockins, “Markuss”, bigboi dude, Angelis, Kqastr, Sers BarBis III, hoodsta, Shxdy, sandis , Beichz, antons2212, Ğirts, Lauronja, MustanK, Pluto, tavsmurgs, LaKush, SHIT, Waltttz, Clo3n, RavenS, hood trooper, shakuriox, Arvis2277, hans, Unicorn, Zoro227, astr0q, Raivic, 匚ㄚ尺乇乂, TheZero, Normens, Weksijs, tomka_c19, Logix, endeavour, Hennessy-, LaMpAcKa, TrustR, Davko, RuxiY, Vaditajs, Fady, DriverOG, Freensto, Krisic, SNAKE, Artix, LogiTec, Fellsius, zewa420, Helludoin, dazex, Markuss777, Werinnors, user1, ................, Kosmoss, Belforts, FLESLV, experts61, 8bx, Danjix, Daave, mamba yeaz, Pusdienas, sprīdītis, 1337, ppemka, Junstiem, Gendalfiks, girts, Eljohny, Rudzha, Madden, MMD, Bubulis446, curincs, Patriots, Сhrееру, Madryy, Ghostz, Fredis, raymanins, OnsY, John Walture, Melnais, Dieggo, candyx, LilsUzijs, Vinstons, Kungs., maqs., Donatello, danscakuls, ivars123, kriminals18, Peace0ut, senkanssvens, CH1LL, Erlends, Absent, LVcookiesLV, gamzza2, Savage, Ceikaa, Tweny, rardrok, BATYA, geju kanna, Stiivijs, DenijsLV, JamesWilson, arvis, KAPARS, Pishkaa, Vitautas, Elans9876, Cookie, R4LF1NS, Im Billy, ble, DarkDreams, Kazhiks, qqlaurisqq, Em4a, Buda, MINIGORS, petor14, Vlagiks, Brigadieris, Dino23, Richardsrol, SkechMyAss, 100CENT, Gangster, Chill, alfredmayfrendsss, swagyy420, Ekstazijs, Animals, Tunex, ainaars2, Bosall, Shamrock, ģetka, Nilucis, FRIDAY, bandits, ingnafs, Rimz, panelis, PRETOKTORS, THRU, rolanddis, luchega, HXWL, Venom, Tankists, dzēsts_profils_3, Sahdow, Twulkz, Cosmoss, Freya, Nils, Marks, anormis, MateYs, Janis200421, Z1EMA, Rufus, antogine, Redman, SmokeY, Flomits, Edward_White, Laiks, Arnoldinshh, Martinshss, ghostinzz_, KrazeY, JayB, OpisLV, rolex, SkyLine, EBK, Trupaks, Mote, VecaisBuks, Veinbergs, xGodSonZ, Poseidons, DenzBen, GUNCHA123123, egons, realduksitis,    , helldoglv, Chemijs, amatieris16, Jokdaris, Noslēpumiņš, krans, TheKeneddy, crazy123, Kevinnix, iFamous, Gvido, Kaktuss, Nuwzys, RobertStoth, samagon4ix, Megiii, raymanLv, ......, saule, karburators, Gucci, kROPLIS, Dobots, DorothyBigue, rudups, GeNesiS, kidpromil, Rūdolfs, gox, BytovkaNN, medrof, RogelioLix, piterBog, ExspresLV, Nezinkas, tirpeklis, MadYoga, Growsmile, CheeseLion, RodGamerLV, Bocmanis, Brendijs, chapa, iMett, kristaps009, pier, OracleOP, Spriditis, Daniels, BANNED, Richardo, babushka, Radiators, Flandzins, sviideejs, dezkins, , HowToRuski, Cuhz, JustinXer, StaFFорд, Mikijs, Treknulis, CherBerry, Flexy, Artis18, Sack, Baiba, ietrata, sweathly