bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
7
4
topic
Gamemastera pieteikums.
Guzman
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Pablo ebK DopeBoy Escobar
369 atbildes forumā
Online: 17d 18h 55m
Redzēts 15. februārī, 22:52
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 01:36

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]

Anketa.

Tavs vārds: Igors.

Iepriekšējie nickname: exactyl, slime, soulnce, synex u.c vairs nebūtiski lietotājvārdi pēc kuriem mani atpazīst tikai daži lomuspēles veterāni.

Tavs vecums:19.

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Jamal Reed - Ticristano Mafia. Pārējie neaktīvi..

Pieredze kā Gamemaster: Administrācijā esmu bijis vairākos serveros, gan kā skolotājs, gan kā admins. Lielākā daļa serveru vairs nepastāv, piemēram, dga, ultraplay, wrp, lomuspēle, beast, kick u.c 

Pieredze Roleplay jomā: Lomuspēlē esmu kopš ~2011/2012 gada. Spēlētprasmi apguvu uz angļu valodas bāzētos SA:MP tiešsaistes serveros, kuru pamatā bija standarta GTA:SA ielas bandu lomuspēles atveidošana 90 gadu vidus. Viens no šiem serveriem https://www.youtube.com/watch?v…p;Pakāpeniski pārgāju arī uz nopietnākiem populārākajiem serverīm kā Red County Roleplay, Los Santos Roleplay.  Starp latviešu serveriem agrāk populārs bija exs arī tad kad tas pārgaja uz MTA:SA bāzi, boxg u.c Jau sen arī spēlēju lomuspēli uz MTA:SA bāzes latviešu valodā.Daudz laika pavadīts slavenajā Owlgaminga serverī uz kura gamemoda ir bāzēti visi latviešu serveri. Nopietni spēlēju playhardā, kas arī bija lielākais serveris savulaik. Paralēli tam vērās vaļa arī citi daudziem cilvēkiem pazīstami komūni kā Lomuspēle ,Xgames,Lifeline,MGT arī Kick un citi jau nepastāvoši komūni ,kuros es arī spēlēju pārsvarā nelegālajās organizācijās. Dažos no tiem arī oficiālās organizācijās. Šeit esmu pavadījis simtiem stundu, pieredzējis spēlētāju uzplaukumu un zudumu, ipašnieku un administrācijas maiņu vairāku gadu garumā.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Nesen no alta mani iemeta cietumā uz 30 minūtēm par ''NonRp''. Es biju iesēdies cita spēlētāja mašinā un novērsies no datora, bet kad atgriezos viņa ietriecās citā mašinā, kur acīmredzami bija gamemaster, kurš rīkojās nepareizi un iemeta mani tā vietā, lai aizrādītu man vai liktu vismaz kaut ko darīt. Vienīgā darbība ko es konfūzijā paspēju izdarīt ir sākt stumt salūzušo mašīnu uz labotumi ar lomuspēles atveidi, bet spēlētājs ar kuru es braucu pazuda no servera un mani pēkšņi sodīja.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): par huiņu, kura ir piedodama daudz reiz.

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Pavisam nesen pabeidzu vidusskolu un iestājos universitātē. Kopš sevi atceros esmu bijis aktīvs bērns un viscauri dzīvei izmēģinājis visdažādākos sporta veidus. Profesionāli spēlējis futbolu vēlāk arī basketbolu. Neizpalikt arī bez nodarbībām ciņās disciplinās. Brīvo laiku pavadu sporta zālē un basketbola kortā. Vasarā vairāk laika veltu darbam un draugiem.

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Spēlēju es šeit gadiem ilgi, vēl pie Danexa vadīšanas laika biju gamemasters. Kā jau es minēju serveris ir mūžīgi pastāvoš ja viņu tā var nosaukt. Šeit ir spēlēšu arī 20 cilvēki, 80 cilvēki, daudzi varbūt to nezin, bet arī 100. Esmu ieguldijies ļoti daudz laika un pūļu spēlējot šeit kopā ar dažiem ex un joprojām esošies servera adminiem šeit. Pirms man izsaka jebkāda veida bridinājumu, atgādināšu ka es nenomelnoju serveri, bet gan izsaku obejktīvu kritiku, kas nav aizliegts pēc noteikumiem. Liela problēma ir tāda ka nopietnā lomuspēle iesaistīties ieinteresēti procentuāli salīdzinoši maz spēlētaji. Prioritāte ir dāŗgākas un ātrākas mašinas iegāde, protams, arī tās uzlabošana. Daudzi spēlētāji dod priekšroku vienkāršu problēmu risināšanai ārpus tēla /b čata pielietošanu. Esmu pārliecināts arī ka daži, kas lasīs šo tēmu aizdomāsies par manu nākamo apgalvojumu. Ļoti daudz cilvēki nesaprot to, ka viņi atrodās virtuāla vidē, kur viņi individuāli veido savus tēlus un attīsta tos. TAS NEKĀDA GADIJUMĀ nav aiz ekrāna sēdošais cilvēks. Tas ir tēls nevis tajā brīdi aiz monitora sēdošais Emīls, Andris vai Pēteris, kuru pieņemsim aplaupa kāds, bet viņš apvainojās vai nobīstās no tā un labāk izies ārā no spēles vai neatveidos lomuspēli un bēgs projām ignorējot citus. Cilvēki, kas spēlē lomuspēli brīžiem uztver to pārāk personīgi un pārlieku nopietni. Adresē uz sevis visu iekš spēles notiekošo. Serverī netrūkst trolliski motivētu spēlētāju un arī tādu, kuriem zināšanas ir zem minimālākajiem lomuspēles standartiem. Jā šis nav viens augstakās-augstākās pakāpes lomuspēles serveriem pasaulē, taču tendenciem būtu jābūt pietuvoties tam latiņam. Acīmredzami pie lielā spēlētāju skaita serverī pastāvīgi nevar uzturēties pietiekami daudz administrātori un geimmasteri, kuri vienlaicīgi spētu izpatīt visām spēlētāju problēmām un iegribām. Pamaniju ka nesen divi gamemasteri tika paaugstināti uz administrātoriem. Arī viens nobanots un cits aizgāja projām. Tas, manuprāt, arī ļauj man kandidēt uz viņu vietām, lai arī forumā status ir aizvērts. Vēl pavisam nesen tas bija vaļā un zinoši spēlētāji administrācijā nekad nav lieki. Būtiska problēma ir tāda ka daži spēlētāji ar privilēģijām iemet spēlētājus mešanas pēc kā bija gadijumā ar mani. Tas nav primārais gamemastera rīcības plāns. Viņa uzdevums ir norādīt uz spēlētāja kļūdām, palīdzet tam tās novērst un pilnveidot sevi. Izteikt aizrādījumus un tad pamatojoties uz to vai spēlētājs ir uzklausijis dotos padomus/apmācības, arī uz viņa administratīvo ieslodzījumu vēsturi izsniegt viņam optimālo sodu.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):Būdams administrācijas loceklis es spēšu maksimāli kvalitatīvi apmācīt spēlētājus ar minimālām lomuspēles  zināšanām un ,protams, velmi mācīties. Sekot līdzi spēlētāju prasībām un velmēm ,kā arī savu iespēju robežas sniegt palīdzību probēlams atrisināšanā.Uzturēt aktivitāti serverī.Savā ziņa atvieglot administrācijas darbu ļaujot tās locekļiem pievērsties svarīgāku problēmu risināšanā , nekā tādu kuras būtu pa spēkam Gamemasteram.Centīšos būt maksimāli aktīvs un stradāt ar pilnu atdevi.Mana galvenā motivācija ir samazināt Ārpus tēla čata pielietošanu lomuspēles atveides situācijās. Dotajā brīdi Es mana FRAKCIJA un BIEDRI ceļam roleplay līmeņa augstuma plakni.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.

-

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 15. janvārī, 16:15.
Ceikaa
Lietotājs
433 atbildes forumā
Online: 39d 6h 17m
Redzēts 2022. gada 20. decembrī, 19:54
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 01:58
0
post

PAR kautkad rpojām kopā, bet tas bij sen bija ok.

Atty
Lietotājs
98 atbildes forumā
Online: 26d 21h 23m
Redzēts 2023. gada 17. maijā, 09:07
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 03:13
2
post

Noteikti pret, gan jau no lsrp esi 

SNAKE
Lojālais lietotājs
MethodMen
518 atbildes forumā
Online: 24d 20h 19m
Redzēts 2023. gada 26. martā, 11:47
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 04:48
1
post

Hmm.. Izlasot liecies daudz savādāks , bet došu PRET.  Kapēc ? Jo neredzu , ka tu izrādītu cieņu pret administrāciju . Kā to zinu ? Kādu neilgu brīdi atpakaļ vienkārsi postojI reāli sūdu atvaino un piemēsloji manu topiku , tajā pašā laikā varēji pretenzijas uzrakstīt PM. Vot tādas man tās domas .. 

Es nesaku , ka erpo sūdīgi vai kā , vienkārši tu kā augstak zinošais varēji pateikt ko pielabot un viss butu , kā tauta saka zajebucīt. 

Pēdējo reizi rediģēja SNAKE, 2020. gada 14. janvārī, 04:51.

 

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 07:39
0
post

Palasot jusu pieteikumu esmu izlemis jus rekomendet, jo loti forss tipins ar loti plašu pieredzi.

Kazhiks
Bijušais administrators
Kazhiks
196 atbildes forumā
Online: 16d 16h 44m
Redzēts 2023. gada 10. maijā, 13:08
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 08:24
0
post

/me ar divu pirkstu kombinaciju,sasprindzinot div ar pus muskulus, izvelk no kabatas neitralu balsojumu un padod to 20gauge

pieteikums ladzigs, bet baigais trolluks esi, gl

Kiwix
Bijušais administrators
@pump_upp - best crypto p...
257 atbildes forumā
Online: 23d 0h 5m
Redzēts 2023. gada 13. decembrī, 17:46
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 08:43
0
post

Nēeeeeeee, lūdzu nēe, galīgi PREt!!! Nemāk uztver kritiku un atšķir kritiku no diršanas! Oficiāls PRET!

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 12h 50m
Redzēts pirms 35 minūtēm
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 08:49
0
post

Pret, viss ir MathodMen pietiekumā. Liels liels pret!!!


ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 15:24
0
post

Par viņa "slikto attieksmi" cepjās un čīkst tikai tie, kuriem nākās sastapties ar viņu un dzirdēt viņu sakām cik slikti kurš ko izdarīja, jo nu tā patiesībā ir. Vainīgi tikai un vienīgi esat paši, kritiku izteikt nav aizliegts.

Pieteikums saturīgs (kaut ja kopēts, motivācija nemainās), pieredze ir, pacēlis arī nelegālo pusi. Rekomendācija, pat varētu paņemt viņu zem savas uzraudzības, ja jau tik daudzi te raustās par viņa attieksmi vai uzvedību.

Pēdējo reizi rediģēja ivanovs, 2020. gada 17. janvārī, 00:37.
Devitais
Bijušais administrators
460 atbildes forumā
Online: 27d 15h 16m
Redzēts 2023. gada 16. oktobrī, 17:08
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 17:14
0
post

Par, sakarīgs rp.

Fucking yo shawty before she leavin

Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 18:41
0
post

Nu kā ,lai saka ,man jau pret tevi nekas nav ,bet par cik zemāk rakstitajā normāli noliki mani. Varbūt jā ,netika dota iespēja ,jo ir jāpaseko līdzi saviem vārdiem ,attieksme rada attieksmi ,ja tu mani nodirs ,tadejādi tu gribi ,lai tagad ņemu tevi pretī? Anti...

@MethodMan Arī nejutās forši ,kad nodirš par muteritēm un ko tik vel nē ,bro jau visu pateica. Dur talāk uz nedēļnieku ,tur varēsi sajust ,to pašu ko jūs dodat pretī. 

Pēdējo reizi rediģēja Kapracis, 2020. gada 14. janvārī, 18:43.


heii55
Bijušais administrators
tec9
40 atbildes forumā
Online: 3d 0h 21m
Redzēts 15. februārī, 22:02
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 19:28
0
post

Smieklīgi, viens iedirš ka ''nav cieņas pret administrāciju'' un pārejie līdaciņā tikai piebalso. Es nerādu ar pirkstiem, bet dažam labam augstākā tornī sēdošajam tīra latviešu valoda pieklibo katrā rp līnijā. 

Jā, džekam pacietība nav liela, tapēc varbūt arī ir radušās pāris situācijas ar negatīvu iznākumu.

RP ir un vienmēr ir bijis labs un tikai augošs, neredzu problēmu neiedot statusu.

Par.

Pēdējo reizi rediģēja heii55, 2020. gada 14. janvārī, 19:35.
Shamrock
Lietotājs
34 atbildes forumā
Online: 1d 8h 48m
Redzēts 2021. gada 07. aprīlī, 13:10
Pievienots, 2020. gada 14. janvārī, 21:23
0
post

visi cirka klauni piebalso jo kads piemesloja snake simto nelegalo topiku kurs noturejas nedelu un par siem klauniem kas piebalso aizej labak ieliec ss ka velc bikses nost un zekes, taa vot ir topika piemeslosana ar tadiem skriniem 

par temu par, labs dzeks tik kapec raksti te lol

Pēdējo reizi rediģēja Shamrock, 2020. gada 14. janvārī, 21:24.
Ofkors
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
SuperBiedrs
Bijušais foruma moderators
Mediķis
гקﻮ๏๔
909 atbildes forumā
Online: 46d 9h 28m
Redzēts pirms 7 stundām
Pievienots, 2020. gada 15. janvārī, 14:12
1
post

No manis būs Anti, skatoties tīri pēc tavas uzvedības, neesi nācis ar nopietnu nodomu uz šejieni. Lai cik skaisti uzrakstīsi pieteikumu, lai cik labu leksiku izveidosi, tas nemainīs tavas izdarības ārpus pieteikuma. Kā arī redzu, ka necieni administrāciju, jebšu nodirs viņus :/

 

bLank
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
banknote
579 atbildes forumā
Online: 115d 9h 43m
Redzēts 15. janvārī, 12:04
Pievienots, 2020. gada 15. janvārī, 14:13
0
post

Liecies kā persona, kas vēlas tikai trollēt.

Neesmu redzējis tavu rp, likšu neitrālu, kas vairāk balstās uz pret pusi.

Thomas
Bijušais administrators
105 atbildes forumā
Online: 7d 17h 20m
Redzēts 2022. gada 18. decembrī, 10:38
Pievienots, 2020. gada 15. janvārī, 15:50
0
post

Tu erpo kopā ar mani, redzu tavu aktivitāti iekš servera, tev ir ļoti labs roleplay ko esmu novērojis.

Es Tev došu PAR!

command
Izstrādātājs
LABDIEN
125 atbildes forumā
Online: 14d 14h 55m
Redzēts 2023. gada 24. septembrī, 21:12
Pievienots, 2020. gada 15. janvārī, 16:04
0
post

laikam jau no manis būs par, jo iekš pd kaut kad, pasen ir rpots kopā, saproti ko dari.


LABDIEN

Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu. Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.

 

"luize izglabs, goblins unbanos"
- kapracis 6/10/2020

"viņš vislaik tāds dirsīgs ir?"
-helludoin 8/7/2020

 

Assassin
Bijušais administrators
Lietotājs++
309 atbildes forumā
Online: 31d 3h 36m
Redzēts Vakar, 20:26
Pievienots, 2020. gada 15. janvārī, 16:28
3
post

Pret, braukā ar savu Lowraiderīti un pašaudies vel randomā...

Nemāki pieņemt kritiku, uzliku Pret, momentāli sameti dislike, kā arī tu pat neesi norādījus savu /history, kas man liek domāt kad tur ir pilns...

Pēdējo reizi rediģēja Assassin, 2020. gada 15. janvārī, 17:15.

Chill
Lietotājs
174 atbildes forumā
Online: 14d 15h 11m
Redzēts 2021. gada 09. augustā, 18:57
Pievienots, 2020. gada 15. janvārī, 16:48
0
post

Pret,piekritu @Assasin tev

Ananimys GIF

experts61
Lietotājs
Lielais Smēķis
18 atbildes forumā
Online: 2d 8h 0m
Redzēts 9. februārī, 11:25
Pievienots, 2020. gada 16. janvārī, 00:58
0
post

Pilnibā PAR, sakarīgs rp's. Cik nu zinu, liela pieredze.

aue

DesertFoxLV
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Krispers
97 atbildes forumā
Online: 11d 21h 40m
Redzēts 15. martā, 22:02
Pievienots, 2020. gada 16. janvārī, 01:19
0
post

PRET , Jo tev nedaudz mute par lielu, tēlo kaut kādu ''Rp dievu'' , neizturies ar cieņu pret esošo sastāvu, tas ,ka ir pieredze iekš roleplay apsveicami, jā, bet iemācies ar cieņu izturēties pret citiem, nevis tikai gudri di***, ''Nevēloties naidoties ar Administrāciju'' liekas jau esi paspējis to izdarīt.

Pēdējo reizi rediģēja DesertFoxLV, 2020. gada 16. janvārī, 01:21.
 

Obito Uchiha Stare GIF - ObitoUchiha Stare Anime GIFs

 

Tevzi Giorgi Tevzadze GIF - Tevzi GiorgiTevzadze BMW GIFs

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0