bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
4
0
topic
John Willy
Thomas
Bijušais administrators
105 atbildes forumā
Online: 7d 17h 27m
Redzēts 30. martā, 12:22
Pievienots, 2019. gada 25. decembrī, 00:46

 

John Willy

 

 

 

Bērnība

 

 

John Willy bērnībā uzauga pie audžu ģimenes, tie viņu necienīja, neņēma viedokli vērā un neatmaksāja nekādus izdevumus, kā arī uz svētkiem tas nesaņēma nekādas dāvanas. Ģimene bija trūcīga ar naudu, strādāja bezdarbniekos saņemot pat ne minimālo algu, vienīgais glābiņš tam bij vectēvs un vecmāte, bet tie nomira, kad John bija 10 gadus vecs.  John audžu vecāki gāja bojā izdarot pašnāvību, jo no tiem valsts piedzina parādu par Los Santos Policijas Departamenta demolēšanu un tie nevarēja apmaksāt to, kā arī nolecot no tilta beidzās viss letāli. Tie gāja bojā, kad John bija 12 gadi, turpmāko dzīvi turpināja uz ielas diedelējot lietas un guļot uz trotuāriem, kā arī pa laikam aplaupot kādu mazu nostūri, jeb cilvēku pārtiku kura tiem atradās rokās.

 

 

Uzturēšanās

 

 

Uzturēšanās ir pie Idlewood Gas Station katru dienu, guļot blakus tam un dzīvojot nostūros, pa laikam kādu aplaupa, kā arī veic noziedzīgas lietas. John Willy ik pa laikam apciemo kāds un tam iedod kādu mazdrusciņ labuma, kā arī nopērk ēdienu, ko tas pieņem, vai nu arī nepieņem skatoties pēc cilvēka attieksmes. John ir ļoti sadraudzējies ar apkārtējo vidi, to visi ciena un bieži apmeklē, kā arī ziedo lietas, jo John izskats ir ļoti mīļošs un pievilcīgs.

 

 

Izskats

 

John ir 32 gadus vecs vīrietis, svarā tas ir 64 kilogramus, jo pa šiem laikiem ir notievējis, reti bijuši cilvēki, kas tam noziedo kādu kripatiņu, jeb uzsauc ēdienreizi. Augumā tas ir 1 metru 70 centimetrus garšs, nedaudz no John velk pēc vecām zivīm jo ir ložņajis pa miskasti vairākas reizes, acīmredzami iedzīvotāji mīl zivju veltes, tādēļ John tāda ''smaka''.

 

 

Sapnis

 

John Willy sapnis ir kļūt pazīstamākājam bezpajumtniekam pilsētā, lai tie zin viņa vārdu. John vēlas ļoti sadraudzēties ar visu apkārtni, jo tam nav karjeru iespēju, ir veicis neskaitāmus noziegumus, aplaupot cilvēkus, izsitot logus mājām, bet nav ticis pieķerts pagaidām un arī pats ir nolēmis laboties un kļūt par labsirdīgu bezpajumtnieku bez jebkāda naida pret citiem.

 

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Thomas, 2019. gada 25. decembrī, 00:50.

Thomas
Bijušais administrators
105 atbildes forumā
Online: 7d 17h 27m
Redzēts 30. martā, 12:22
Pievienots, 2019. gada 25. decembrī, 12:47
0
post

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 20 ( 177 skatījumi )
Jitzie, Kristers, bLank, Angelis, Tropkillaz, Atty, Ofkors, Skrevele, Sneaky, , 518293182, LUĪZE, Kiwix, Thomas, Artix, Raivis, LogiTec, draiver, Venom, Kapracis