bilde ko parada kad esi afk par ilgu
1
0
topic
[LSV] Jack Braun
RavenS
Biedrs
509 atbildes forumā
Online: 35d 6h 38m
Redzēts 2022. gada 28. decembrī, 23:07
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 20:47

 (( IC informācija ))                                                   

Par personu:(I)

Vārds Uzvārds: Jack Braun's

Telefona Numurs: 426296

Deklerētā Dzīvesvieta:Vinewood #12

Faktiskā dzīvesvieta: Vinewood #12

Dzimums: Vīrietis

Gadi: 36

Vai ir auto vadītāja apliecība?: Jā

Vai ir kāda cita apliecība izņemot auto vadītāja?: Jā

Personas Izglītība:(II) 

Los Santos bērnudārzs ''Zieds''

Los Santos sākumskola

Las Venturas Pamatskola

Las Venturas Vidusskola

Los Santos Augstskola  [doktora grāds, maģistrs]

 

 

Izvēlētā vakance: Finanšu ministrs.

Vai būsi spējīgs darīt sava amata pienākumus?: Jā

Vai iepriekš esi strādājis Los Santos Valdībā?:Jā

Vai tev ir pieredze savā izvēlētajā amatā?: Jā

Paskaidro kas ir jādara tavā izvēlētajā amatā?[ 100 vārdi ]: Izstrādāt valsts ilgtermiņa, īstermiņa un vidēja termiņa makroekonomiskās attīstības scenāriju un valsts budžeta prognozes fiskālās politikas pamatojumu. Izveidot, ieviest, koordinēt, uzturēt un aktualizē vienotu valsts budžeta finansētajās institūcijās strādājošo darba samaksas uzskaites sistēmu. valsts budžeta un finanšu vadības,muitas,nodokļu un nodevu sistēmas,valsts un pašvaldību iepirkumu,komercdarbības atbalsta kontroles,iekšējā audita,grāmatvedība.

Kāpēc vēlies kļūt iekš Los Santos Valdības?: Vienmēr esmu tiecies pēc atbildīga darba. Ļoti tieši interesē šis darbs, vienmēr ir labi padevies ko vadīt vai organizēt, varu apgalvot, ka šis darbs ir man piemērots. Ar savu darbu es noteikti padarīšu valsti daudz sakārtotāku, es nebūšu tas, kurš sēdēs krēslā un gaidīs, kad viss no zila gaisa nokritīs. Esmu daudz strādājis līdzīgos darbos, kas ir lieliskis padevies, tapēc esmu pārliecināts, ka šeit varu nest lielu pienesumu no savas puses.

 

Neliela Motivācijas Vēstule vismaz[50-100Vārdi]: 

Tātad es esmu ļoti atbildīgs un korekts strādnieks. Vienmēr visi darbu devēji mani ir slavējuši, jo darot darbu es tiecos pēc ideālā vai izcilā. Protams, ka arī uz mani vienmēr var paļauties, ja es ko pasaku tad es arī to izdaru. Man nepatīk lieki runāt, es daru un tas ir tas, kas mani vien padara par retumu un īpašu cilvēku. Būšu ļoti centīgs, lai sasniegtu izcilus rezultātus, valstij nāksies par mani tikai lepoties, ka arī ar finansēm valstī viss būs sakārtots. Es arī daudz saprotu no citām jomām, tapēc savus kolēģus varēšu konsultēt.

Kas tevi motivē kļūt iekš Los Santos Valdības?: Es gribu parādīt, cik lielu pienesumu valstij var dotu viena persona. To arī pierādīšu, es esmu tam pilnība gatavs.

Kāpēc mums tieši tevi jāpieņem iekš Los Santos Valdības?: Kā jau iepriekš minēju. Par mani dzirdēsiet tikai labus vārdus un savā jomā es valsti apsolos savest kārtībā un pierādīšu, cik patiesībā lielu pienesumu valstij sniedz viena persona.

Vai darīsi to,ko mēs liekam? Protams, it sevišķi , kas būs saistīts ar manu amatu.

((OOC Informācija))

Vārds: Klāvs

Vecums: 16

UCP: RavenS

CIk bieži būsi aktīvs:? 5-8h

Bilde no /stats un /history: safe all

.

Chill
Lietotājs
174 atbildes forumā
Online: 14d 15h 11m
Redzēts 2021. gada 09. augustā, 18:57
Pievienots, 2019. gada 09. decembrī, 16:28
0
post


 Svecināts, cienijāmais Jack kungs!Ar prieku vēlos paziņot to,ka pieteikums tiek APSTIRPINĀTS. Veiksmi jums,sazinaties ar mani!

Pēdējo reizi rediģēja Chill, 2019. gada 09. decembrī, 16:28.

Ananimys GIF

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 28 ( 162 skatījumi )
nauriks, Bosch, dandijs, Hačiko, daunars, Artix, ble, juppi, Kazhiks, RavenS, Chill, Brendijs, yanchux, Raivis, Kristers, FL3X, Assassin, SmokeY, bLank, THRU, Sneaky, raimens, Dieggo, Kriksis, Sen1te, LUĪZE, Alus, Helludoin