Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ Nē ] Jo sākumā nebija vajadzība
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Ralfs
Iepriekšējie nickname: Rufus
Tavs vecums: 20
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Taylor James - LSZD - Priekšnieka Vietnieks
Pieredze kā Gamemaster: Vismaz 4 gadi. Iespējams vairāk, īsti neaceros kad sāku spēlēt.
Pieredze Roleplay jomā: Diezgan liela esmu bijis daudzos mazos projektos par GM, AD , bet nu cik tad viņi ilgi var turēties " src="https://playhard.lv/forums/uploads/emoticons/New_emoticon-0102-bigsmile.gif" /> + Esmu veidojis savu..
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Dēļ manas vainas nē, 2 cilvēki demoja mani un draugu un Admins sajauca spēlētājus, ielika mani, unjeiloja, bet history neiztirija, bans arī bez iemesla bija kuru gaidīju 3 dienas lai dabūtu unban + Vēl ieliku rēklāmu lai varētu man kāds pazvanīt jo telefons nokārās, bet protams kāds pārprata
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): https://mta.kick.lv/forums/topi…sveikas-mazas/">https://mta.kick.lv/forums/topi…sveikas-mazas/
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Lai iemacitus spēlētājus kuri nemāk roleplay terminus un noteikumus, arī nemaz nav aktīvu GameMaster
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Nesaku, ka jums būtu jāpieņem tieši, mani jo protams, šajā serverī ir vēl daudz citi aktīvi un sakarīgi spēlētāji.Bet cik zinu daudziem arī laikam tie gadiņi neļauj, lai rakstītu pieteikumu. Jo pēc pieredzes saku, ka Statusu var iegūt cilvēks kuram ir vismaz 15 gadi, jo varbūt daudzi tā nedomā, bet gadi diemžēļ izsaka daudz ko. Bet atgriežoties pie tēmas, par to kāpēc tieši mani vajadzētu pieņemt, es varu atbildēt.....
Varbūt nesu tas labākais kandidāts, bet zinu, kad serverī ir nekārtības. Tāpēc arī nolēmu izmēģināt veiksmi un uzrakstīt pieteikumu uz šo statusu, kā lai saka būs, būs / nebūs, nebūs. Tad jau laiks rādīs. Kā arī vēlos piebilst , ka esmu aktīvs serverī , forumā tā mazāk tik iemetu aci , anyway , es varu arī būt abos aktīvs , ja ir tāda nepieciešamība , jo īsti nesaprotu jēgu sēdēt forumā un krāt postus.. Protams , spēlētājiem patīk aktīvi spēļu uzraugi , tādējādi varu būt piemērots spēļu uzraugs
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jap
Par agru, pret.
Izlasīju tavu pieteikumu neēsmu redzējis tevi erpojam + tavi jaili :0, piedod šoreiz PRET. Protams neviens nav balts un pūkains, bet šoreiz būšu pret, gl nākamreiz.
Būšu PAR kāpēc? Jo par ajailiem ir visu paskaidrojis kā arī pieprot Erp'ē un pārzin terminus. Uzskatu ka ir pelnījis iespēju.
Pret, vienozīmīgi un kategoriski pret, kāpēc? Jo tava attieksme forumā jau ir pierādijusi visu. Tava leksika pret administrāciju un citiem spēlētajiem, kā arī izskatās kad tev pašam vaig apgūt roleplay zināšanas. Es šaubos, kad tu spētu savaldīt sevi un savu leksiku pret kādu spēlētaju, jo nu kur ir garantija kad tu kādam neuzdi*sīsi virsū? + Tu kkadus pirkstiņus uz leju spied, dafuq vecit? Kā arī, manuprāt, tu esi pārāk zaļš vēl. Daudz mīnusu, kritiku nemāki pieņemt, vari uzdi*st virsū spēlētājam, zaļš manās acīs esi.
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
Likšu PAR, tāpēc ka pašlaik vajag GM'us un esi viens no sakarīgākajiem kandidātiem manās acīs, esam daudz kopīgi atveidojuši lomuspēli gan te, gan citur.
Veiksmi!
Palīgi vienmēr ir vajadzīgi un būs ,tāpēc atbalstu šo. Neredzu iemeslu, kāpēc lai nedotu iespēju, jo pastāv opcija jebkurā brīdi šo visu pārstāt.
Par, bet tads par, jo history nepatik
anti ,neuzskatu tevi par loyal lietotaju
The f r u?
Likšu pret, jo no tavas puses aktivitāte ir graujoši zema, kas neder.. Pieteikums par pliku, nepiesaistīja, neesi nekādā veidā pierādījis sevi vai izcēlies ar kaut ko manās acīs.. :/
Veiksmi.
Antirekomendācija, iedos Tev statusu huiņas sāksi dzīt, zinot Tevi! Veiksmi!
Vienozīmigi PAR. Jo hu*i nē? Katram ir jādod iespēja, taka let's go. Ja nesanāks ta nesanāks.
Es arī gribēju būt ballet dejotāts, bet nesanāca. Takā jādod katram iespēja, ka jau teicu ;)
divi bani un uz gm? šoreiz nesanāks ,pret ,aktivitāte tev var teikt tuvu 0 ,veiksmi
cau
sasveicināšanās tīri priekš pieteikuma, anyways ar mani esi erpojis, itkā rp jau tu zini, tik nav par agru rakstīt pieteikumu? dosh iespēj - par tik būtu ahj*na ja tu paplašinātu pieteikumu.
Sveiks, Rufus!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to noraidīt, tava attieksme pret spēlētājiem, pret administrāciju ir ļoti riebīga, arī nespēj savaldīties, publiski forumā, čatā aizskāri nesen mani, kad mainīsi attiesmi, runāsim.
Paldies, ka iesūtīji pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!
Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija.
Jitzie, 💜 Tvaiciņš 💜, Flomits, ivanovs, Nick, LogiTec, abolinsraivo, GoblinX, Tankists, Artix, bLank, yanchux, Scrubs, TrustR, Rufus, Angelis, FL3X, panelis, 6ix9ine, Biggy, Ricins, MaryJane, Mote, Sneaky, Snow, Ofkors, Brazy, THRU, DesertFoxLV, Thomas, 518293182, Z1EMA, esketit., Latvians, JayB, SmokeY, Valchhaaa, Fosiks, Dinčaa, Erns, Freya, phine †, Kapracis, Redman, Kazhiks, Belforts, Dieggo, Sen1te, LUĪZE, Zupinshh