bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
8
0
topic
[Gamemaster] Thomas
Thomas
Bijušais administrators
105 atbildes forumā
Online: 7d 17h 20m
Redzēts 2022. gada 18. decembrī, 10:38
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 08:55

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Tomass

Iepriekšējie nickname: Thomas Conway (Sonton Garage)

Tavs vecums: 17

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Raymond Williams (West Coast Crips)

Pieredze kā Gamemaster: Nav pieredzes, kā jau iepriekš minēju, tādēļ nolēmu to gūt iekš KICK, un attīstīt savas zināšanas kā GM's un pat iespējams pilveidoties tālāk, bet laiks rādīs.

Pieredze Roleplay jomā: RolePlay jomā pieredze ir konkrēti teikšu 1-2 gadi, RP skolotāji tā sakot ir bijuši man ļoti labi, nav bijuši tie, kuri troļļo vai pārkāpj terminus, esmu laika gaitā ļoti mainījies iekš KICK, Roleplay esmu attīstījis līdz diezgan augstam līmenim tā sakot.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Pirms statu RR esmu ticis sodīts vairākas reizes, to /history man nedabūt atpakaļ, bet tas viss bija iepriekš, kā arī esmu uzsācis jaunu iespaidu veidot par sevīm un ar panākumiem, jo neesmu vēl ticis sodīts, kā ne kā, KICK bija pirmā pieredze iekš MTA vispār vēstures manā dzīvē, tapēc iepriekš tie admin jaili bija cik bija.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): Vēsturē nekas man nav, līdz ar statu RR tika viss izdzēsts, kā arī neesmu nopelnījies paraut kādu aJail līdz šim vēl

Iepazīstini mazliet ar sevi: Sasveicināšanas topika man nav, tāpēc pastāstīšu nedaudz par sevīm īsumā, ko es daru, kā pavadu laiku ikdienā un kas mani saista, gan nedaudz par raksturu. Tātad esmu 17 gadus vecs jaunietis, kas ikdienā bieži pavada laiku pie datora, kā arī protams eju uz skolu, mācos vidusskolā. Pie datora pavadu lielāko daļu dienas skolas dienās, nodarbojos ar cīņas sportaveidu, ko sauc par kikboksu jau vairākus gadus, par raksturu ko varu pateikt, esmu diezgan centīgs dažās jomās kā piemēram Roleplay jomā, par ikdienišķu dzīvi - slinks pildot mājasdarbus, draudzīgs esmu ļoti arī horoskops man ir Zivis, ko dēvē par vienu no draudzīgākajām horoskopa zīmēm. Saprotos ar komūnu diezgan labi, protams jebkādos slengos, gan sarunvalodā, gan arī ļoti lietišķi varu, ja nepieciešams. Tas arī īsumā par manīm, iepriekšējajos pieteikumos jau pastāstīju par sevi, domāju ka pietiks ar šo. Un vēl piebildīšu ka uz manīm var paļauties, ko apsolu to vienmēr izdaru, esmu to pārbaudījis. Drīzumā paliek 18, tomēr, prātiņš uz vietas.

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:  Mani piesaista mana ikdienišķā laika pavadīšana iekš KICK, jo spēlējot, erpojot tur, aplūkoju cilvēkus, kas ļoti neievēro roleplay terminus, kā arī pārkāpj manā acu priekšā tos. Tas ļoti traucē erpot, es vēlos pieteikties uz GameMaster, gan sava labuma pēc, lai ikdienā erpojot ar statusu, cilvēki vismaz respektēs mani un turpinās erpot, kā piemēru erpoju nelegālajās, kā zināt kad cilvēkam kaut ko nozog, vai ko cenšas izdarīt pēc dabas jau strādā aizsardzības funkcija un nedos to, tāpec daudzi vienkāŗši vai nu pamet serveri RP laikā, vai dara kaut ko citu, labi tas tā. Bet arī otrs iemesls kādēļ vēlos iekš GM pienākuma, jo vēlos tiešām cilvēkiem palīdzēt ar problēmām ko man būs jārisina, kā piemēram,  ja kāds pārkāps terminus, lai spēju tam palīdzēt. Īsumā serverī vēlos palīdzēt pievaktēt tautu no dažādiem termina pārkāpējiem.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):  Tātad atsaucoties uz to, ka projektā KICK iekš MTA ir vajadzīgi aktīvi GM'i, nolēmu rakstīt pieteikumu uz to. Šobrīd to apsvēru un izplānoju kā tas notiks, ja notiks. Šī gada notikumā esmu serveri ļoti labi iepazinis, pat teiktu ļoti pietiekami un esmu gatavs uz kaut ko tādu, nopietnu. Apsvēris esmu savu brīvo laiku. Vēlētos jau personīgi pats uzlabot servera kvalitāti, sodot termina pāŗkāpējus un palīdzot cilvēkiem tos novērst, nu tās situācijas nepatīkamās un uzlabot reputāciju, pasargāt jaunos spēlētajus  projektā no milzīgiem termina pārkāpejiem. Kā jau teicu ka esmu ļoti labi informēts par servera notikumiem, par to kā viss tur notiek, par spēlētājiem, spēja ļoti draudzīgam būt man ir, ar administrācijas komandu sadarboties nebūs problēmu domāju, un ceru ka iegūšu savu pirmo pieredzi iekš šejienes, pienākumā. Es spēju pielāgoties situācijai ļoti ātri un spriest loģiski, jo tas ir nepieciešams sava pienākuma veikšanai situācijās. Jā nesūdzos, pirms statu restarta esmu diezgan daudz noziedzies, bet tā ir kā nekā pirmā pieredze un es to apsolos labot. Protams vienmēr saka ''neuzzināsi ja nedosi iespēju, es domāju ka esmu pelnījis iespēju gūt, pierādīt sevi un gūt pirmo un ceru ne pēdējo pieredzi iekš pienākuma. Pat iespējams kandidēt uz kaut ko augstāku projektā KICK un mani tas vienmēr ir ļoti aizkustinājis un atstājis labāko iespaidu atšķirībā no citiem projektiem, jo spēlētāju ir pietiekami, iepriekš spēlēju kopā ar ļoti labi pieredzējušiem spēlētājiem, kuriem bija labas zināšanas iekš roleplay, lomu spēles. Mācījies esmu ļoti daudz no savām kļūdām. Es personīgi ļoti augsti novērtēšu, ja tomēr tikšu par GM, liels jums paldies! Ar cieņu, Tomass.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Apzinos

Pēdējo reizi rediģēja Thomas, 2019. gada 06. decembrī, 14:05.

antogine
Lietotājs
antoša
8 atbildes forumā
Online: 9h 17m 28s
Redzēts 2021. gada 27. aprīlī, 14:29
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 09:03
0
post

Pašvalības policija approves. Jokus metot malā, es esmu par - cilvēks saprot to ko viņš dara. Mazs ieteikums - neuzskati GM par amatu, bet gan kā par pienākumu. :)

DesertFoxLV
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Krispers
97 atbildes forumā
Online: 11d 21h 40m
Redzēts 15. martā, 22:02
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 09:08
0
post

Uzskatu, ka katram ir jadod iespēja, lai saprastu kā tas ir būt pie atbildības, atceros , kad pats rakstiju pirmo reizi pieteikumu, iedomājos tevi, ar tām sajūtām un interesi. Tādēļ došu "Par", kā teicu katram jadod iespēja. ;) Jeb kurā gadijumā ir iespēja atstādināt..

 

 

Obito Uchiha Stare GIF - ObitoUchiha Stare Anime GIFs

 

Tevzi Giorgi Tevzadze GIF - Tevzi GiorgiTevzadze BMW GIFs

 

6ix9ine
Lietotājs
19 atbildes forumā
Online: 22h 41m 48s
Redzēts 2020. gada 14. janvārī, 15:58
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 09:24
1
post

Kā cilvēks tu esi normals, bet ar to nepietiek. Es apskatiju tavu nelegalo topiku pēc kura jau ir gaiša bilde, ka nespesi iemācīt cilvēkam īstu roleplay, jo izskatās, ka tas tev ir pašam vajadzīgs.

Sneaky
Bijušais administrators
598 atbildes forumā
Online: 97d 3h 45m
Redzēts 21. februārī, 13:09
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 11:30
1
post

Par! Erpojam kopa, galva ir uz pleciem bus oke :D

FL3X
Uzraugs
Lojālais lietotājs
SuperBiedrs
876 atbildes forumā
Online: 87d 17h 40m
Redzēts 7. martā, 10:32
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 11:32
0
post

lasot tavu tekstu , man šodien acis skraida kautkur projām , bet tīri vietām palasot , izklausies sakarīgs ar pieredzi , iespēju vienmēr ir jādod , bet vai statuss netiks izmantots citiem nolūkiem? GL

Pēdējo reizi rediģēja FL3X, 2019. gada 05. decembrī, 11:43.

 

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 12h 25m
Redzēts Vakar, 20:59
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 11:34
1
post

Par, dodu katram iespeju


THRU
Lietotājs
Kolbix
44 atbildes forumā
Online: 2d 9h 22m
Redzēts 2022. gada 14. februārī, 20:17
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 11:40
1
post

Būšu pret, uzlabo vēl aktivitāti un pasēdi bez statusa.

 

 

OldSchool member

 

swolex
Lietotājs
𝖍𝖊𝖓𝖗𝖎𝖏𝖘 I
457 atbildes forumā
Online: 9d 2h 40m
Redzēts 2023. gada 25. septembrī, 10:12
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 12:18
0
post

par, iespēja jādod ir.

- If you don't like me then i'm sorry -

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 10h 41m
Redzēts pirms 4 stundām
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 12:20
0
post

Bija cool palasīt šo visu zivtiņ, šajā projektā gūsi viss vairāk pieredzi, jo sastapsies ar viss dažādākajām situācijām zinot servera stāvoklī, teikšu atklāti tev būs ļoti grūti strādāt un nekādā gadījumā necenties adaptēties servera labat, jo tur ir nepieciešams stingrs prāts un atceries, ka "klients" ir pirmajā vietā, tāpēc seko līdzi un neaizmirsti uz ko esi parakstījies, izmanto galvu reportos, runājot tieši par ūltra spam fixveh vai getveh, liec cilvēkam pastrādāt, lai zin, ka administrācija nav nekāda marionete, kas izdarīs visu pēc komandas. Dodu zaļo gaismu

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Animals
Lojālais lietotājs
Lietotājs++
Tādai būtu jābūt?
149 atbildes forumā
Online: 7d 8h 28m
Redzēts 17. martā, 22:25
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 12:54
1
post

Nu nē vecīt tu ar savu grove street nonerperiem talu netiksi,sorry šoreiz -PRET

alfredmayfrendsss
Lietotājs
#BANET TEAM
12 atbildes forumā
Online: 4d 2h 56m
Redzēts 2020. gada 11. jūlijā, 21:35
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 14:34
3
post

PRET, neesi aktīvs.

Flomits
Lietotājs
Krītiņš
167 atbildes forumā
Online: 9d 9h 54m
Redzēts 4. martā, 18:53
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 14:41
0
post

Pret palasot nedaudz augstāk var saprast ka pašam ir vel naudadz jāpamācās RolePlay būtība. 

MaryJane
Uzraugs
219 atbildes forumā
Online: 6d 8h 13m
Redzēts 24. martā, 21:37
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 15:07
1
post

Lai jau mēģina, itkā nav pretenzijas, jo IG liecies tīri sakarīgs, roleplay arī nav svešs.

wolfenstein
Lietotājs
242 atbildes forumā
Online: 8d 3h 58m
Redzēts 7. janvārī, 21:59
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 15:10
0
post

liels par, liecies sakarīgs čalis, erpojam kopā.

Zupinshh
Lietotājs
Zupiņš
60 atbildes forumā
Online: 3d 23h 15m
Redzēts 2023. gada 27. februārī, 17:19
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 15:38
0
post

Īsti tevi nezinu,pāris reizes esam aprunājušies liecies ļoti sakarīgs cilvēks,ar pieredzīti iespējams! Došu zaļo gaismu, jeb PAR.

Devitais
Bijušais administrators
460 atbildes forumā
Online: 27d 15h 16m
Redzēts 2023. gada 16. oktobrī, 17:08
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 16:08
0
post

Dodu par..Esam erpojuši kopā, cilvēks ar galvu uz pleciem.

Veiksmi.

Fucking yo shawty before she leavin

Dieggo
Lietotājs
🧐 .
67 atbildes forumā
Online: 5d 9h 54m
Redzēts 2. februārī, 15:58
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 18:21
1
post

visur atkārtojas vārds "KICK GM" "KICK" izdomā sakarīgu teikumu, ar nejiekļautu vārdu "KICK" + jebkuru katru pat GM neņem. Un tev ir 27h serverī ej tikai uz statusu.

 gud

Ofkors
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
SuperBiedrs
Bijušais foruma moderators
Mediķis
гקﻮ๏๔
909 atbildes forumā
Online: 46d 9h 28m
Redzēts pirms 6 stundām
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 19:19
0
post

Heh, došu pret.. 

Pamanīju to, ka visiem "PRET" komentāriem liec īkšķi uz leju, kas parāda tavu disrespektu pret citu lietotāju domām. Foruma čatboxā katram raksti visu, ko par viņu domā, jeb nodirs no galvas līdz kājām, ļoti liels rakstura disbalanss kas traucēs tev turpmākās gaitās, kā GM pārstāvim.

Sori. :/

 

Fosiks
Lietotājs+
Kvasiks/Fosiks
133 atbildes forumā
Online: 8d 9h 58m
Redzēts 2022. gada 27. augustā, 08:34
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 19:37
0
post

PRET, mīļais ofkors vis pateic pa tēv.

 

Fosiks

Biggy
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
•REAL EYES•REALIZE•REAL L...
174 atbildes forumā
Online: 7d 15h 59m
Redzēts 2023. gada 30. martā, 21:58
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 02:54
0
post

Esmu par, jo esmu redzējis tavu roleplay, protams to vaig nedaudz pieslīpēt... Bet nu nekas daudz tev tur nav jāslīpē. Viss vairāk tu mani pārsteidz ar savām jaunajām rp idejām katru reizi, kas liecina jau to kad esi ar galvu uz pleciem un, kad prāts tev strādā. 

Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0