Sveicināti
Tātad esmu izdomājis uzrakstīts sasveicināšanos, bet viena iemesla pēc.. Adminstrācijai švaki sanāk ar unbanu...
Esmu 20 gadīgs puika, no valmieras puses. Vārdā esmu dēvēts par Ralfu, neēsmu jautājis kamdēļ, bet diži arī neinteresē..
Brīvā laikā parasti sēžu pie pc vai arī garāža, vai citu garāžās.. Pa lielam daru visādas nevajadzīgas figņas.
LomuSpēli jau esmu aizsācis diezgan senā pagātnē, iespējams jau varētu būt kādi 4 gadi. Biju beidzis spēlēt, bet nu šobrīd kaut kādā veidā esmu nonācis šeit un atsācis ar cerībām kad šeit viss izdosies, bet protams kāda gan iespēja..
Par nickname - Rufus ir bijis vienmēr jau no pirmsākumiem, vienā komūna biju sevi dēvējis par Kretīnu..
Velmes, ko vēlies piepildīt, atrodoties šajā komūnā:
1. Centīšos neapgrūtināt adminstrāciju ar sevi
2. Varbūt palīdzēt kādam spēlētājam kurš neko nesaprot
3. Beidzot normāli pāerpot bez nekādiem troļļiem
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Neticiet cilvēkiem ar gariem mētēļiem un končām.
Tas laikam arī viss, ceru kad neēsat dusmīgi uz mani jo man tāpat būtu vienalga xD
Vēlu jums jauku vakaru, izbaudat RP
Komatu, garumzīmju, rakstības kļudas?! Ahh tas tikkai sīkums
Sveika mazulīt , numuriņu var palūgt?
Čau! Manu suni sauc Rufus
Čau.
Yo, Ralfiņ
fujax
laipni lūgts šeit ...
personaži: Evan Diablo amigo auto shop vaditajs dzivs
man šis citats paliks ilgi galva " jo māzak tev ienaidnieku jo vaitak tev laiks"
Nu sveika.
Sveika lielā.
Novēlējums serverim/spēlētajiem: Neticiet cilvēkiem ar gariem mētēļiem un končām.
Bet takš tagad ir modē tie garie mēteļi vai kas tie par mēsliem, tātad nevienam pilnībā nevar ticēt? O_o
Čau, cerams, ka unban dabūsi
izskatas, ka tevi neinterese ne tiki tavs vards bet ari lv rakstiba.
cau un ata
čau
Heyo
sveiks ralfiņ
- If you don't like me then i'm sorry -
Sveiks kralien.
Sveiks... Rufusiņ, daudz ko atceros par Tevi. Bet veiksmi Tev šeit.
SkyLine, Nils, Murish, bLank, Pishkaa, Ryan Gosling, ForesT, Raivis, antogine, Fosiks, Z1EMA, LUĪZE, Rufus, alfredmayfrendsss, , abolinsraivo, Flomits, Snow, Sneaky, Zupinshh, esketit., Ofkors, swolex, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Ricins, Redman, yanchux, THRU, DesertFoxLV, Dinčaa, FL3X, Ziemsitis, RichuZ, DeagLe, Helludoin, Belforts, Latvians, JayB, FLESLV, Biggy, Spriditis, Artix, SmokeY, nice