Sveiciens visiem MTA KICK lietotājiem.
Čau, mani sauc Edgars esmu 18 gadus jauns jaunietis. 11. decembrī svinēšu savu 19. jubileju. Nāku no Valmieras gala, bet pašlaik atrodos un strādāju Nīderlandē. Pēc horoskopa esmu Strēlnieks, kas ļoti labi atspoguļojās manā dzīvē. Ar mani ir viegli sadzīvot, jo liekas drāmas un problēmas ar mani nav. Kā jau lielākajai daļai mana vecuma jauniešu patīk reizēm uzdzīvot, atpūsties ar draugiem kādā ballītē vai pie kāda drauga mājās. Protams, ka vēl kā jau čalim patīk paskrūvēt kādu mašīnu vai ko citu. Patīk atpūsties pie dabas, proti visa makšķerēšana, bumbas mētāšana, spārdīšana un celošana uz interesantām vietām.
Runājot par datorspēlēm ar mani ir vienkārši, jo spēlēju tikai dažas spēles. Spēles kuras spēlēju ir World of Warcraft, GTA 5, GTA San Andreas. Nezinu kāpēc, bet jaunās spēlēs par kurām citi ļoti fano mani vienkārši nepiesaista. Bet par cik šis ir saistīts ar MTA roleplay, tad īsumā pastāstīšu par savu pieredzi un nākotnes redzējumu sājā serverī. Iepriekš roleplayā sanācis tikai nodarboties ar nelegālām lietām, proti pievienošanās bandām un mafijām. Dažādu lietu laupīšanā, nelegālo vielu ražošana, tirgošana. Bet attiecībā uz šo serveri esmu izlēmis, ka beidzot ir pienācis tas brīdis, ka vēlos izveidot interesantu personāžu, kas strādā legālu darbu, tāpēc visus mērķus esmu nospraudis uz Žurnālista amatu, kas to, lai zin varbūt vēlāk uz ziņu vadītāju. Tāpēc skatīsies, kas notiks un varbūt jau drīzumā būs sagaidāmi interesanti raksti, jaunumi no manis. Labi domāju, ka ar šo arī pagaidām pietiks visas kārtis neatklāšu, lai paliek arī kāds mazs noslēpums. Novēlu visiem veiksmi un tiekās serverī.
Ar cieņu Z1EMA.
Sveiks, sveiks. Esi aicināts iekš Kick.LV. Veiksmi In-Game.
labdien strēlniek
Sveicināts! ;)
Čau
Sveiks, @Z1EMA!
Novēlu Tev sasniegt savus mērķus iekš servera
Nīderlande the best
fujax
sveiks Edgar, lai veicas.
- If you don't like me then i'm sorry -
dzīvē arī strēlnieks esi? lielā cieņāedgar
nu čavina Edžiņ bračiņ!
Lai izdodās, priekā!
Tad jau ielās tiekās , nelegālo vīriņ
Roll'Q
Sveicināts pie mums
Lai viecās uz tikšanos In Game..
SkyLine, Z1EMA, fletcher2, ivanovs, bLank, ble, Ziemsitis, Rufus, Karchiks, Artix, Flomits, Devitais, Helludoin, yanchux, FLESLV, Angelis, UMEH, LUĪZE, swolex, rolex, Vaditajs, Kapracis, Emilciks, Ricins, alfredmayfrendsss, , Mote, Latvians, TrustR, xGodSonZ, SwankY, SmokeY