Amigo auto shop
šis organazacijas pirms sākumi ir talajos 90 gados , kād sākas auto eksports uz krieviju un citam valstim dzina mašinas ar kuģi un citos variantos . ne visi vareja atļauties eksporta mašinas bet uz to laiku lielas autoritates ņema mašinas lai izceltos un deva par mašinam lielas naudas un tad Emilo Diablo uzķera , kā ar to var labi nopelnit un uz to laiku viņam bija savs serviss kās nenesa tik daudz naudas bet Emilio arī iepirka mašinas un viņam mašinu bija vairaķi desmiti , un viņš izdomaja , kā var viņas var eksportet mašinas uz valstim jo nekur tadu mašinu nebija . viņš sazinajas ar veciem saviem draugiem un ar draugiem kopā eksporteja mašinas , viss gāja labi mašinas gaja nauda nāca un ta līdz 2000 gadiem kād visas valstis bija pilnas ar eksporta auto bet tapat biznes neapstajas jo aizgaja sporta auto ēra un tani moneta Emilio draugi atteicas stradat tālak sakot , kā ir par vecu šim visam un laiks dot ceļu jaunajiem , bēt Emilo nepadevas un tirgoja auto līdz 2010 gadam , kād saprata , kā viņš jau ir nopietna vecuma un tronis ir jadod uzticigam un jaunam cilvekam , un izlema,kā tronis ir jadod savam dēlam Evan Diablo kām jau piedereja Emilio tēva serviss bēt servisa lietas kaut kā negaja vairs tāpec Evan piekrita un parņema auto veikalu un turpinaja Emilio lietu un plusa viņš iepirka sasistus auto taisija tos un pardeva stradaja tāda paša sistema , kā Emilo auto iet nauda nāk
Amigo auto shop piedava eksportetus auto gan klasiskos , gan sporta auto un ieperk jūsu auto pa tirgus cenam...
mūsu nummurs : 366547
ūzmanību tagad ir iespeja importet auto rakstat man pm vai sazinamies ic !!!!!
personaži: Evan Diablo amigo auto shop vaditajs dzivs
man šis citats paliks ilgi galva " jo māzak tev ienaidnieku jo vaitak tev laiks"
Kurs tev 90tajos importeja ble tos suda krievu luznus??? Aizej uz vestures stundam biezak.
smuki viss sarakstīts ,gaidīšu pirmos ss ,veiksmi ,kkad jau iebraukšu
cau
Ir tev auto ko pardot privati raksti pardodu nissan gtr-31 ari import. Sekošu tev turpmāk, veiksmi!
pirmie ss : https://failiem.lv/u/pjj55hdp
man šis citats paliks ilgi galva " jo māzak tev ienaidnieku jo vaitak tev laiks"
@FLESLV vecit izskatas, ka ne taja laucinja esi iebraucis. ludzu faktus studija par 90 gadu sakumu auto importu no krievijas. (ka neka tev uzsvars ir likts uz krieviju.)
pees tie ss ir pilnigs suds. reali kontents pa nullem. Apgraiziti ne pa temu, roleplay pats ka tads norm degradejoss.
@opislv sito tev pirmo vajadzes pamacit repot.
Ko tu tur pārdod, golf kartus?
Nu diezvai tajos laikos kāds actually importēja krievu lūžņus, bet nu ja tev tas liekas loģiski un normāli, uz priekšu. Piestrādā nedaudz pie screeniem, tur tāds bezsakars uz katras bildes notiek, ka pilnīgi neko nevar saprast. Pačeko kā citi to dara, mācies no tiem un uzlabo visu savu rp kvalitāti. Veiksmi!
labojumi ir iesniegti, bet visi tapat 90jos turpina vest masinas no krievijas
pagaidam esam pauze nav ko eksportet
ūzmanību tagad ir iespeja importet auto rastata man pm vai sazinamies ic !!!
strarta kapitala pieprasijuma :
Legālo organizāciju starta kapitāla pieprasijuma prasības. • Jābūt izveidotam organizācijas topic'am forumā. x • Jābūt pamatsastāvam, kas sasniedz vismaz 3 cilvēkus. x • Jāparāda kaut kāda veida pasīvā lomuspēle organizācijas topic'a. x Kapitālā tiek piešķirts: • Viens vai vairāki īpašumi, kuru kopējā vērtībā ir līdz 30'000$. • Viens vai vairāki auto, kuru kopējā vērtība ir līdz 25'000$ • /gate, ja ir nepieciešamība pēc tāda. • 2 NPC, pēc nepieciešamības. [ Apsardze, pārdevējs, lombarda NPC utml] Starta kapitāla pieprasijuma paraugs. • Organizācijas nosaukums: Amigo auto shop • Organizācijas tips: auto eksports , iepirkšana, auto importešana . • Biedru daudzums: 3 • Organizācijas mērķis: iepirkt auto un eksportet uz citam valstim un importet jaunas mašinas pilseta... |
Eu, bro paldies par atbalstu "RAPIDAM" Drīz kautko sadomāsim kopīgi, gl.
OldSchool member
DriverOG, 💜 Tvaiciņš 💜, Twizzy, Raivis, FLESLV, Rudzha, Delics, Nick, Angelis, juppi, Ofkors, 𝙀𝙨𝙠𝙖, TrustR, Marks, Chill, Redman, Tommy, THRU, JayB, Kazhiks, Venom, Artix, Rove, Arnoldinshh, Karchiks, Flomits, Snow, Ricins, GATERISTS, SmokeY, Biggy, Noslēpumiņš, Rembo, anormis, Valchhaaa, Zupinshh, alfredmayfrendsss, SkyLine, Sneaky, Banannz, Knight, OpisLV, Ekskluzīvais, yanchux, FL3X, Latvians, Ziemsitis, Animals, FalLss, DesertFoxLV, 7n4_, UMEH, Kiwix, abolinsraivo, , Daave, Fosiks, Tominsh, Devitais, swolex