bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
1
topic
[LSV] Lammar Lennox
0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2019. gada 14. novembrī, 18:50

 (( IC informācija ))                                                   

Par personu:(I)

Vārds Uzvārds:  Lamar Lennox

Telefona Numurs: 894599

Deklerētā Dzīvesvieta:  Jefferson motelis.

Faktiskā dzīvesvieta: Jefferson motelis.

Dzimums: Vīrietis.

Gadi : 18

Vai ir auto vadītāja apliecība?:  Ja

Vai ir kāda cita apliecība izņemot auto vadītāja?:  Nē

Personas Izglītība:(II) Los santos pamatskola , Los santos John paul street augstskola.

Izvēlētā vakance:  Aizsardzības ministrs.

Vai būsi spējīgs darīt sava amata pienākumus?: Noteikti aizstāvēšu savu valsti kurā es dzīvoju , kā arī skatīšos valdības aizsardzības pasākumus iekš Los santos. Uzskatu kad Los santos ir viena no galvenajām San andreas štata pilsētām kuru ir jāuzrauga saprātīgiem cilvēkiem.

Vai iepriekš esi strādājis Los Santos Valdībā?: Ne.

Vai tev ir pieredze savā izvēlētajā amatā?: Nē.

Paskaidro kas ir jādara tavā izvēlētajā amatā?[ 100 vārdi ]: Noteikti manā izvēlētajā darbā būs jāizskata , jāuzrauga un iespējams pat jāsoda LSPD darbinieki no augstākajām ierindām. Uzskatu kad amatā būs jāveido jauni likumprojekti ,kā arī daudzas citas  lietas.

Kāpēc vēlies kļūt iekš Los Santos Valdības?: Es vēlos iekļūt iekš Los santos valdības , jo uzskatu kad esmu ar pietiekami labu izglītību lai būtu spējīgs šeit strādāt. Pats apņemos pieņemt daudzus jaunus likumprojektus kas ir saistīti ar LSPD un ap tāda veida jomu.

Personas Motivācija: Mana motivācija ir aistāvēt šo valsti kā vien tas ir iespējams , darot labos darbus valsts un cilvēces labā. 

Neliela Motivācijas Vēstule vismaz[50-100Vārdi]:  Noteikti būsu spējīgs darīt visu kas atbalstīs valsi , palīdzēs cilvēkiem dzīvot un to atvieglinās lai nav nekāda veida domstarpības ar Los santos un valsts likumu. Mani daļēji motivē arī mani vecāki , kuri mani vienmēr ir atbalstijuši un to dara velprojām. Viņi mani vienmēr ir uzklausijuši, kā arī manas mammas ieteiktums ir pieteikties darbam Los santos domē.

Kas tevi motivē kļūt iekš Los Santos Valdības?: Mani motivē tas , kad es esmu gandrīz visu mūžu centies mācīties , lai iegūtu izglītību un pieteikties valdības darbos. Uzskatu kad LSV darbs ir ļoti nozīmīgs , tādēļ vēlos tajā pieteikties.

Kāpēc mums tieši tevi jāpieņem iekš Los Santos Valdības?: Mani noteikti ir jāuzņem Los santos domē , tādēļ kad es esmu ieguvis izglītību šāda veida darbam, esmu tā teikt saprātīgs cilvēks , spēju izvērtēt vairakas problēmas un tām atrast visāda veida risinājumus un kompromisus.

Vai darīsi to,ko mēs liekam? Protams.

((OOC Informācija))

Vārds:  Linards

Vecums: 15

UCP:  Cracked

CIk bieži būsi aktīvs:?  Cik vien spēšu.

Bilde no /stats un /history: https://imgur.com/a/UOPzYkB">https://imgur.com/a/UOPzYkB

SmokeY
Lietotājs
Pixelis
151 atbildes forumā
Online: 20d 0h 11m
Redzēts 2020. gada 26. janvārī, 13:33
Pievienots, 2019. gada 14. novembrī, 22:13
0
post

Sveicināts cienijāmais  Lamar kungs!Vēlos ar bēdam paziņot to,kad jūsu pieteikums tiek ATTEIKTS,balstoties uz to,kad mani neuzrunāja jūsu motivācijas vēstule un arī pateicoties  jūsu gramatikai,kur ir daži vārdi,kurus ar mokām ir jāizlasa,veiksmi.

Nākamo pieteikumu varat iesūtīt ne ātrāk par 1 nedēlu((7 dienas))

Pēdējo reizi rediģēja SmokeY, 2019. gada 14. novembrī, 22:14.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 17 ( 191 skatījumi )
renars, Artix, naurz, Thomas, yanchux, RavenS, Arch, Tominsh, Mote, SmokeY, , Cosmoss, hoodrat, Vaditajs, Poseidons, SkyLine, Zupinshh