bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
0
topic
[Dzīvesstāsts] Thomas Larson
Thomas
Bijušais administrators
105 atbildes forumā
Online: 7d 17h 27m
Redzēts 30. martā, 12:22
Pievienots, 2019. gada 06. novembrī, 21:31

 

Thomas Larson

(2003)

Bērnība

Thomas Larson piedzima iekš Los Santos reģionālās slimnīcas, Thomasa Larsona miesīgā māte nomira dzemdību laikā un kā arī viņa miesīgais tēvs gāja bojā autoavārijā. Savu bērnību Thomas pavadīja bērnunamā un to adoptēja vecāki kad tam bija 6 gadi, kuri bija atkarīgi no narkotiskajām vielām, kā piemēram marihuāna un LSD, kā arī lietoja ļoti alhokolu lielos apmēros un bija no tā atkarīgi, Thomasam nācās uz to visu skatīties un piedzīvot, bet Thomasam bija ''dzelzs nervi'' un tas pacieta adoptēto senču attieksmi, bet trauma paliek trauma un viņs nekad mūžā nesapratīs, kas ir mīlestība un kā to sajust, Thomas ir cietsirdīgs un ļoti pašpārliecināts.

Pusaudža vecums

Thomas Larson uzsāka skola gaitas jau iepriekš, kā arī pabeidza 9. klasi un neturpināja mācīties vidusskolā. Pusaudža vecumā iepazinās ar sava vecuma draugiem, kuri dzīvoja turpat iekš rajona Ganton, kā arī kļuva ļoti patstāvīgs un apmeklēja Ganton Gym, kur brīvajā laikā apguva neprofesionāli boksu, nogāja tur 1 gadu un saprata, ka laiks pievērsties kaut kam citam. Ar saviem draugiem sāka blandīties pa naktīm ārā, un sāka pīpēt marihuānu, jeb saucamo ''zaļo''. Tas viņam ļoti iepatikās un radīja tuvības sajūtu, ļoti likās aizraujoši. Ar draugiem plānoja pat tie uzsākt nelegālo biznesu, kā narkotiku vielu pārdošanu un nodibināt savu ''hood'' bandu. Kļuva atkarīgs no marihuānas, bet neko nopietnāku nelietoja. Bija apmierināts ar savu dzīvi iekš Ganton un saviem ''hood'' draugiem.

Thomas Larson turpināja uzdzīvot savā ''hood'' ar saviem draugiem un tie bija ļoti tuvi savstarpēji, spēja ļoti labi komunicēt un uzticējās viens otram ļoti. Thomas izbauda savu ikdienējo dzīvi, pieder tam nozagts velosipēds, kuru atrada ceļa malā. Ir uztrenējies melnādainas ādas cilvēks, un attīstīti muskuļi, jo ir gājis boksā veselu gadu.

Pēdējo reizi rediģēja Thomas, 2019. gada 06. novembrī, 22:40.

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 50m
Redzēts 15. maijā, 12:31
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 06. novembrī, 21:33
0
post

Skatoties pēc apraksta viss ir aprakstīts pēc tēmas. Izlasot sapratu, kad būs kas intresants. Gaidam pirmos ss.


Thomas
Bijušais administrators
105 atbildes forumā
Online: 7d 17h 27m
Redzēts 30. martā, 12:22
Pievienots, 2019. gada 06. novembrī, 21:47
0
post

Thomas Larson noīrē dzīvokli iekš Ganton rajona neofficiāli, maksājot dzīvokļa īpašniekam aploksnītē, jo Thomasam ir 16 gadi, tas nevar officiāli

uzsākt neko daudz. Thomas ir ļoti priecīgs, ka var dzīvot beidzot viens un patstāvīgi. Turpmāk iekš viņa dzīvokļa Thomas plāno tusiņus un turpināt

savu aktivitāti iekš Los Santos rajonā Ganton, kā arī dibināt savu saucamo ''bandu'' iekš rajona Ganton. Vai viņam tas izdosies? Cerēsim!

Angelis
Veterāns
daunis
1201 atbildes forumā
Online: 149d 23h 5m
Redzēts 2023. gada 09. septembrī, 23:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 06. novembrī, 21:49
0
post

izskatās diezgan cool ,tā tik turpini ,ceru kādas situācijas ar tavu charu ,gl :)

cau

Thomas
Bijušais administrators
105 atbildes forumā
Online: 7d 17h 27m
Redzēts 30. martā, 12:22
Pievienots, 2019. gada 08. novembrī, 23:45
0
post

Thomas Larson iegādājas savu pirmo transportlīdzekli, nokrāso savā mīļākajā krāsā oranžā un ļoti priecīgs jusdamies par to turpina pavadīt laiku iekš auto lielāko daļu un vizinādamies pa rajonu Ganton, kā ne kā, savas bērnības rajons, tur kur piedzima. Naudu mašīnai Thomas sakasīja strādājot daudz uz dažādos darbos, kā piemēram autobusa šoferis, ieroču ražotājs, RS Haul darbinieks, uc.. Thomas Larson uzrodas jauni draugi iekš rajona Ganton, kā tam uzrodas mašīna.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 21 ( 315 skatījumi )
Grens, Kristers, Kapracis, bLank, Artix, GoblinX, Thomas, GATERISTS, yanchux, Robertalelt, Kosmoss, Angelis, Latvians, Ērms, , ppemka, Biggy, SkyLine, egons, Ricins, realduksitis