Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Kristiāns
Iepriekšējie nickname: KsinS
Tavs vecums: 18
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Xin Vendetta LSPD Darbinieks, Paul Derez
Pieredze kā Gamemaster: Ir pieredze citos serveros. Paskaidrot jauniņajiem un pamācīt kas ir šī spēles loģika. Bet tā viss ir kārtībā.
Pieredze Roleplay jomā: RolePlay priekš manis nav ne zems ne augsts, pat citi to var apgalvot ar kuriem esmu erpojis tie sapratīs. Pārsvarā erpot iemācijos SA:MP Serveros, ar /me un /do komandām. Būtībā MTA Tas pats ir.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Ir. bet par neko lielu.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://prnt.sc/pr5lkw">https://prnt.sc/pr5lkw
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): https://mta.kick.lv/forums/topi…na/?post=17702">https://mta.kick.lv/forums/topi…na/?post=17702
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Mani piesaista rakstīt šo pieteikumu, tāpēc ka serverī ir ļoti maz adminu, reizēm gm'u. Tad nu nolēmu pieveinoties šim sastāvam pieskatot serveri un pildot gm'u darbu.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Tātad Mani Sauc Kristiāns, esmu 18 gadus vecs. Vēlos Palīdzēt Kick projektam, pieskatot serveri no pārkāpumiem! Jau ilgi iekš Kick neesmu redzējis kādu gm'u / adminu on, ar blakusprojekta atvēršanos. Tad nu nolēmu pielietot savus spēkus rakstot šo. Jā varbūt jūs daudzi jau teiksiet ka Ajail vēsture ir negatīva, bet... es kā jau minēju pirmo reiz mūžā spēlēju MTA, lūk izskaidrojums. Pārsvarā jau tagad viss ir lieliski un visu pārzinu. Komandas pārzinu, jo nu nesen draugs, man visu pamācija, testa serverī. Tākā domāju ar to man problēmu nebūs.Vēlos serverī redzēt izaugsmi ar jauno gm'u ienākšanu, itkā neceru ka tikšu bet kas neriskē tas nedzer šampanieti Serveī daudzi kautko pārkāpj, ļoti bieži dmo, vai Power Gaming Taisa. Daudzi citi pretendeti ir labāki, bet nu domāju ka man arī nav ne vainas, jā piekritīsu ka esmu zaļš, bet varbūt esmu gudrāks/sakarīgaks par kādu citu, kurš iekš MTA ir vairāk pavadijis brivo laiku. Pat ja mani noraidīs, turpināšu spēlēt un roleplayot iekš servera. Nezinu ko vēl pieblist, tādēļ laikam viss no manas puses.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā! Es to apzinos.
OldSchool member
došu lielu par ,ar mani vakar patrulēji kādu 1h ,erpo diezgan labi ,ooc liecies sakarīgs un domāju ka pavilksi gm amatu ,gl
cau
Došu PRET, piedod jo mani neapmierina tavs RP iekš LSPD.
Kā arī esi nesen piereģistrējies iekš foruma, nu pēc noteikuma jau 2 nedēļas viss labi, bet manuprāt esi pārāk svaigs priekš GM un motivācijas vēstules vārdu skaits arī ir dikti mazs, būtu pacenties vairāk.
Esmu redzējis tavu reaģēšanu uz situācijām, piedod.
Lol, tu esi tas xin, kurš mēslus taisīja kā lspd? Sašāva mašīnām riepas n shit, tagad jau uz gm? hell no mate, nebūs.
Anti-Rekomendācija no manis.
Viens no servera lielākajiem NonRP'eriem. Ar PD duty ieroci DM'o, troļļo utt.
Pēdējais ajail "NonRP mehāniķa spēju izmantošana" iegūts pirms mazāk kā 2 nedēļām.
Nē, Paldies...
fujax
Es likšu lielu PAR esi sakarīgs čalis rp līmenis tev ir izcils.
Mierīgi varēsi pavilkt GM un zinu ka veltīsiet laiku šim serverim kā GM izpalīdzēt citiem spēlētājiem!
Pret, augstākie komentāri visu jau izsaka.
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
NU HUI VIŅI ZIN Vajag Gmus Par
Bambusa Lācītis
Tas tak iksiņš atceros kā vēl 9boz teica kad tevi serverī pat nevar laist. xd
Fucking yo shawty before she leavin
Došu pret. Vakar mani drive by uz 250kmh .. jo nevari noķert nahuj nebus
Par, lai veicas, katrs grib meļğināt saprast kā ir būt GM.
Par,Domaju ka Statu rr sakuma bus vaidzīgi Gm,Lai izdodas
lai jau iet PAR katrām jaizmeiģina. GL
Sveiks, Ksins!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to noraidīt, novēroju tevi pāris dienas atpakaļ, troļļo un taisa daudz Driveby, nē paldies.
Paldies, ka iesūtīj pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!
Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija
FLESLV, Uziks, Tropkillaz, ivanovs, Artix, Flomits, THRU, Arnoldinshh, Marks, Angelis, GoblinX, ghostinzz_, realduksitis, Cosmoss, Kiwix, Assassin, shockins, ppemka, , TheKeneddy, Ricins, SNAKE, Latvians, SkyLine, Ofkors, Malcolm, panelis, Thomas, LUĪZE, yanchux, Devitais, Moose, Ghostz, Daave, Jokdaris, Melnais, swolex, Biggy, Valchhaaa, Guzman