bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
1
1
topic
John paul street , willowfield
0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2019. gada 01. novembrī, 21:39

John paul street , willowfield.

John paul street 1987 gados bij mierīga iela kurā visi cilvēki viens pret otru izturējās ar cieņu , bet sākoties deviņdesmitajiem gadiem John paul street sākās izplatīties narkotiskās vielas. Tās tika ļoti ātri populāras, kā arī daudzi tās sāka lietot. Protams narkotiku cenas nebij tās lētākās , kokaīns maksāja pat līdz 150dolāriem par vienu grammu. Daudzi sāka veikt laupīšanas kurās apzaga nepazīstamas personas kuras devās gar John paul street. John paul street ātri kļuva par vienu no LSPD sarkanajiem punktiem. LSPD bij bail iebraukt sākoties no 1992, jo terrorisma līmenis iekš John paul street bij ļoti augsts. Vislabāk paspēja tā teikt ''paspīdēt'' John paul street ielu banda kurā piedalijās afro-amerikāņu izcelsmes vīrieši. Sākoties no 2000 gadiem attieksme uz rajona pret sievietēm bij paspējusi samazināties. Lielākā daļa cilvēki kuri tika apzagti tikai dēļ naudas bij pāŗsvarā sievietes. Katrai sievietei lai izietu cauri šim rajonam bij nepieciešamams ierocis burtiskā nozīmē.

2005 gads.

Ap 2005 gadu iekš John paul street atkal paspīdēja kāda ielu banda ar tādu pašu nosaukumu kā ielas nosaukums , neviens to īsti nezin , bet varasiestādes ir izteikušas aizdomas par to , kad ielu banda ir radusies sākoties no 1970 gadiem. Protams par to neviens nezin un nav tas publiski izteikts. Uz ielas pamanot personas ar sarkaniem auto , sarkanām maskām uzreiz jabkurš no iedzīvotājiem willowfield sāka cienīt bandas locekļus , jo bandas locekļi bij visietekmīgākie , kā arī starp tiem bij visvieglāk iegūt narkotikas , tādēļ attiecības starp bandas locekļie bij ļoti nozīmīgas.

2006 gada idlewood pizza stack laupīšana.

Ap 2006 gadu kādā svētdienas vakarā ieradās četras bruņotas personas ar ''vinchister'' šaujamieročiem , personas paņema ķīlniekus sākot iztukšot katra ķīlnieka un kasesaparātu saturus. Kopā tika no ķīlniekiem un no veikala savākti vairāk nekā 10'000$. Personām bij izcils plāns , aiz pizza stack , pie rezerves izejas atradās 4 Yamaha motocikli. Personas salika visu naudu un rotaslietas no ķīlniekiem somās, izgāja laukā no ēkas atstājot to. Uzkāpa uz motocikliem un veiksmīgi gar tuneļiem pameta los santos pilsētu.

2019 gads , atgriezšanās.

Jau kādu laiku ielu banda nebij izrādijusi nekādu tā teikt ''dzīvību'', jo gandrīz katrs tika arestēts. Protams kad bandas tā teikt ''original gangster'' izteica skaļus draudus varasiestādēm internetā , kad ielu banda atgriezīsies. No šī brīža LSPD un Federālais izmeklēšanas birojs ir sācis pievērst daudz nopietnāku un lielāku uzmanību šim grupejumam.

-OOC-

Organizācija tiks attēlota kad tiks veikts statu RR.

Liels lūgums @snake ļaut attelot lomuspēlei un piedot man visu trollismu. 

Pievienojoties F3 tu piekrīti uz PK/CK.

Veiksmi , tiekās ielās!

Jokdaris
Lietotājs
24 atbildes forumā
Online: 1d 5h 34m
Redzēts 2019. gada 10. novembrī, 21:49
Pievienots, 2019. gada 02. novembrī, 00:59
0
post

Tu tak lomu spele šito erpoji xdd

Devitais
Bijušais administrators
460 atbildes forumā
Online: 27d 15h 16m
Redzēts 2023. gada 16. oktobrī, 17:08
Pievienots, 2019. gada 02. novembrī, 01:00
0
post

Dvj gl, tāpatāmies šeit nekāds rp nenotiek.

Fucking yo shawty before she leavin

Lietotāji skatās šo tēmu: 0