Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [- ] daudziem būtu jābūt dzēstiem jo notika ļoti ļoti sen
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Toms
Iepriekšējie nickname: WickedAssasin / Assasin
Tavs vecums: 15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Pārsvarā Andrei Mitchell (auto tirgonis)
Pieredze kā Gamemaster: Kā RP Gamemasteram man nav bijušas citos serveros, jo tos nespēlēju. Bet es esmu palīdzējis citām personām iekš kick kad nav bijusi adminstrācija pieejama un paskaidrojot spēles loģiku.
Pieredze Roleplay jomā: Pieredze RolePlay man ir bijusi arī citā komunā, bet lielākoties tā ir iegūta Kickā, esmu strādājies gan LSPD, gand LSGD, gan LSZD kā arī par mehāniķi un nevienam nav bijis jāsūdzas par manām RolePlay prasmēm.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā ir bijušas vairākas reizes pirms vairākiem mēnešiem.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://imgur.com/a/3mCRKyk">https://imgur.com/a/3mCRKyk
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Es esmu 15 gadus vecs, pēc dzimuma vīrietis. Mani aizrauj autosports kā arī pats plānoju ar to nodarboties pavisam drīz, pašlaik es braukājos ar motociklu.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Mani piesaista tas kad es redzu kad uz serverī pārsvarā ir tikai viens no adminstrācijas un tas ir Snakes, es gribu viņam atvieglot darbu palīdzot citiem.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Es esmu samērā aktīvs spēlētājs, jā man ir bijušas problēmas ar adminstrāciju, bet es ceru kad tās var palikt mums aiz muguras un doties uz priekšu jo negatīvo nevajag paturēt. Es atsāku nesen spēlēt šo komūnu un ieraudzīju to kad GameMastera statuss ir atkal pieejams un redzu to kad serverim ir nepieciešama palīdzība, līdz ar to es izdomāju atkārtoti uzrakstīt šo pieteikumu cerot kad šoreiz tas izdosies un spētu palīdzēt serverim, kā vien es to varētu. Manas RolePlay prasmes ir samērā labas un es esmu pacietīgs un spējīgs palīdzēt pārējiem un zinu kam nevajadzētu notikt un statusu neizmantošu savām vajadzībām.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā es to apzinos!
PAR. kapec gan nē
Pret, kapec gan nē
dodu šim vienu lielu par, cilvēkam ir galva uz pleciem,
statusu pavilks viegli
- If you don't like me then i'm sorry -
Vienozīmīgi pret, neskatoties uz to, ka pārkāpumi ir bijuši diezgan lieli, kā arī saki kad nav bijušu sūdzību par tavu rp, tev ir ajails par nonrp labošanu laikam, īsti saredzēt nevarēju (caur telefonu esmu). + pie visa tu vēl esi kickots no servera, kas man uzreiz iemetas acīs. Tapēc esmu pret.
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
sitam čanagālim PAR
YEEEESS! Paaarrrrr
Bambusa Lācītis
šim jau tikai par
Gl boi, dodu zaļo gaismu !
Neatbalstu, esmu PRET. Jo pieteikums nepiesaistija
OldSchool member
Statusņiki sarosās jauna paaudze pārņems KICK , lai jau iet PAR kas ta man .
Auto tirgonis
Ne, ata. visu labu
Tirgoni atāa dodu PAR
Sveiks, Assasin!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to apstiprināt, bet uz pārbaudes laiku, kurš ir 1 nedēļa.
Sazinies ar mani serverī caur /report - Paldies, ka iesūtīj pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!
Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija
nauriks, Adrul1s, Jitzie, LaMpAcKa, Lindy, yanchux, Sestais, dandijs, ivanovs, BigMiq, Assassin, Kiwix, Artix, Flomits, OpisLV, Sneaky, Krisic, Kosmoss, realduksitis, Marks, ppemka, , Ricins, Angelis, Ofkors, Malcolm, panelis, LUĪZE, Thomas, egons, THRU, GoblinX, Valchhaaa, Melnais, sippa, ghostinzz_, Scrubs, rosearch, amatieris16, Jokdaris, Animals, Daave, Ērms, Boo, Biggy, LogiTec, wolfenstein, swolex, Em4a, , Megiii, SkyLine, Latvians, Hačiko, FalLss