Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ - ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Dāvis
Iepriekšējie nickname: LiiLDave and Dave
Tavs vecums: 15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Chris Harrison -neviens F3
Pieredze kā Gamemaster: Ir bijusi šij pašā serverī, bet izdariju stulbu lietu, tapēc meiģinu vēlreiz
Pieredze Roleplay jomā: Ir diezgan liela
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā, bet nepatiesi
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://failiem.lv/u/ybjnbyrq">https://failiem.lv/u/ybjnbyrq
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Nū esmu 15 gadus vec jaunietis, MTA spēleju jau gandrīz 5 gadus, emsu piedalījies daudzos projektos ,bet īpašnieki ir bijuši tā teikt nerūpīgi un uztaisijuši tikai mēneša serveri un tapēc nācies pamest. Katru dienu eju uz svara zāli, tā pat kā citi uz futbolu utt. Pie darota mazāk pavadu laiku jo nu svarīgs gads 9 klase. un tā , bet cenšos atrast kādu brīvo laiku lai pasēetu MTA
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Skatijos kad ir vaļā un izdomāju pameiģiņāt velreiz tikt un nedaŗīt tādas hernas,Patīk serveris
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Tātad, mta spēlēju jau ap 4 vai 5 gadiem. Ir bijuši daudzi serveri kuros esmu bijsi Staff teamā, tā teikt, bet tie projekti ir izjukuši tapēc ari nācās pamest. Tad nu ari esmu sava mta karjerā veidojis savu serveri, kas bija diezgan labs , noturējas ap 2 mēnēšiem, bet vairs neatceros kapēc izjuka viss. Varbūt kad strīs ar skripteri, bet nemācēšu vairs teikt. RP iemācijos spēlējot serversu un piedzīvojot situācijas, nevis mācoties pašus terminus kaļot tos galvā. Man tā nepatīk, tapēc izdomāju labāk meiģināt uzreiz spēlēt un tad ari spēlējot iemācīties visu. Kā jau daļa varbūt atceras mani kickā kā GM bet izdariju sutlbu lietu. Jo radās ideja pamest MTA , bet tad pēc kādiem 1 vai 2 mēnešiem esmu atpakaļ , un nolēmu izmeiģināt pietiekties Kickā atkal par GM ,teikšu kad nebiju slikts Gamemaster ar 800 reportiem neilgā laikā un reputācija bija ap 4,5, bet nelielos ar to vienkarši saku kā bija pirms izmeta mani.Tātad tas ari būtu viss par manu MTA dzīvi
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Yep
Tātad zinu tevi no citiem projektiem un izlidoji no projekta kur biju kā līdzīpašnieks.
Teikšu kā ir par tevi vienmēr šaubījās.
Takā man nav žēl tev iedodt PAR
Pameiģini pierādīt sevi mazliet labāk.
Nu ja tomēr tiksi tad pacenties pavadīt vairāk laika.
Tu jau vienreiz šeit izlidoji otro reizi mums tevi nevajag Dave,bet nu no manīm +PAR
par, vienreiz jau biji, varbūt vari vēlreiz, nezinu.
- If you don't like me then i'm sorry -
Ojj nu sitas ir džeks bija labs gamemasters jau iepriekš tāpēc domāju ka jādod otra iespēja PAR no manis.
~Ryan Moretti - Dzīvs~
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lieku lielu PAR, jo kā atceros Tevi, vienmēr izpalīdzēji un biji ļoti atsaucīgs cilvēks, kā arī GM's.
Ceru Tevi atkal redzēt iekš GM statusa, jo šobrīd to ļoti trūkst un Tu biji viens no labākajiem!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thomas
Šoreiz došu Rekomendāciju.
Par cik serverī ir izteikts Administrācijas sastāva pārstāvju trūkums.
Neesmu pēdējā laikā Tevi īsti redzējis IC darbībā,
Vairāk pievērsies pie RP, un tad jau būsi tīri ok GameMaster's
fujax
Izteikšos Par, taču cik saproti esi jau bijis un izbijis. Par tāpēc, ka ir prasmes un staff trūkst.
Šim par, ipajam kopa un ir bijis gm.
Domāju, ja tiksi, tad tā būs tava pēdējā iespēja, par.
heh tākā kick nav kas ņem reportus lai jau iet tiem mazajiem par
Skatijos, ka kurmi biezi vien sedi pa ooc insultu. Sitadus, kas nemak savaldit nervus nevajag pienemt.
pret
PAr lai iet tāpat nav ko nonest viss jau ir dirsā.
Sveiks, Lildave!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to noraidīt, nepierādīji sevi pirmajā reizē un neaktīvs paliki.
Paldies, ka iesūtīj pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!
Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija
Daave, swolex, Jitzie, Kristers, IceKing, dandijs, Artix, ivanovs, LogiTec, yanchux, Skrevele, RaspyS, Scrubs, SmokeY, Flomits, Sneaky, Karchiks, Cosmoss, Assassin, Marks, realduksitis, Thomas, Angelis, Ghostz, Ofkors, LUĪZE, Devitais, THRU, Latvians, TheKeneddy, GoblinX, Kristherz, Hačiko, Ricins, sippa, , amatieris16, ppemka, GeNesiS, Ērms, FL3X, Jokdaris, Animals, Boo, lucijagnese, Em4a, Melnais, Logix, Kiwix, wolfenstein