bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
4
0
topic
[GameMaster] Dosim JanchuX otru iespēju?
yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 6h 1m
Redzēts Vakar, 19:41
Pievienots, 2019. gada 09. oktobrī, 22:17

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Jānis

Iepriekšējie nickname: JanchuX, Kaartezz, janis22

Tavs vecums: 16

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:

● Jim Cartez - N/A

● Tyler Smith - N/A

Pieredze kā Gamemaster: Hmmu, RP skolotāja pieredze manā karjerā ir ļoti nosacīts jēdziens, taču, droši, varu apgalvot, ka pieredze ir. Cik liela, vai cik maza, tas ir pavisam cits jautājums. Šeit pat, iekš' šī komūna, pirms 2 mēnešiem, guvu pirmo iespaidu, kā ir būt tam GameMaster'am. Godīgi sakot, man ļoti patika! Reporti, sūdzību izskatīšanas utt. nesastādīja pilnīgi nekādas problēmas. 

Pieredze Roleplay jomā: RolePlay loma manā dzīvē sākās 2013. gadā, kādā mums visiem zināmā SAMP LV:RP serverī. Tālāk sekoja vēl pāris projekti, kuros veiksmīgi apguvu RP pamatus. Domāju, ka nav jēga tagad šeit, RP skolotāja pieteikumā rakstīt sīki un detalizēti, kur un kā apguvu un attīstīsu savas RolePlay prasmes, taču, ja tomēr, kādam tik ļoti interesē, Jūs to droši variet izlasīt manā sasveicināšanās topikā, kas tiks pievienots 3 jautājumus zemāk.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā, diemžēl, esmu.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): Sodīts esmu 3 reizes, taču, tas bija ļoti sen, un no viena administratīvā cietumsoda (24.noteikums) tiku atbrīvots, jo bija sanācis neliels pārpratums.

/history ekrānšāviņs

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): 

**Teksts ņemts no sasveicināšanās topika**

Ayy, What's good, kick.lv lietotāji. Nolēmu uztaisīt tādu, kā sasveicināšanās topiku (P.S - Nekad iepriekš neesmu tādu taisījis, don't throw hate at me for that). Mani sauc Jānis, kick'ā kādu laiku zināms kā Kaartezz, Cartez utt. Zinu, ka neesmu nekas jauns šaja komūnā, bet tas neliedz faktu, ka vēlos iepazīstināt sevi nedaudz tuvāk. So, let's begin... Man ir 16 gadi, brīvo laiku, diemžēl, vai ne-diemžēl, mēdzu pavadīt mājās (Precīzāk "Mājas, pie datora"). Bez MTA, vēl izbaudu tādas spēles, kā osu!, un pa retai reizei - fortnite (protams, ja ir laba kompānija). Bez spēlēm, mēdzu arī skatīties anime stuff. Nē, cilvēki, neesmu nekāds augstākas pakāpes weeb, otaku, vai sazin vēl kas, Vienkārši dodu priekšroku japāņu multenēm. Runājot par to, kā esmu nonācis līdz kick.lv?... Savu pirmo RolePlay iespaidu guvu Kova samp latviešu serverī (Nereklamēšu kurā, bet nu sapratām). Sākumā RP Gamemode šķita nedaudz, teiksim tā, neinteresants, jo neizpratu ne kripatiņu no RP pamatiem, terminiem utt. (2013./2014. gads). Tālāk, sekoja citi latviešu SAMP komūni (2015./2016. gads), kuros pirmo reizi guvu iespaidu, kā ir vadīt organizāciju (Vadīju Vagos gang). Pēctam (2016. gadā) pavisam nejauši, uzskrēju vienam youtube video (Ja nemaldos kautkāda sūdzība, vai kkas tāds iekš servera MTA.KICK.LV). Nu tā, es nolēmu pamēģināt pāriet no SAMP platformas uz MTA. Pirmais iespaids bija ļoti patīkams, visi custom mappingi, RP augstākā līmenī, Mašīnas, kas atbilst īstās dzīves modeļiem (Nevis sultan, club, elegy utt.). Proti, bija grūti pierast pie RP līmeņa (RP'ot situācijas, mācēt zaudēt RP situācijās, nevis darīt visu iespējamo, lai būtu pārāks), taču smags darbs ir atmaksājies. Esmu mēģinājis arī uzsākt Youtube karjeru. Uzsākums bija ideāls (Līdz 150 abonētājiem), taču pēctam vienkārši nebija vēlmes taisīt video, strīmot (KaartezzTV, ja kādam ir ļoti interese pačekot ). Vispār, esmu ļoti runīgs, pļāpīgs, pozitīvs. Izrādu vēlmi gūt jaunas zināšanas visādās jomās, kā piemēram mopēdu labošana (Pašam pieder Wonjan WJ50), datoru labošana (Pats esmu salicis savu PC build // Ja kādam interesē specifikācija, go ahead - ask ) un tādā garā... Pēc sasveicināšanās topika noteikti var spriest, ka esmu tur kautkāds romānu rakstītājs, bet nē, man vienkārši patīk dalīties domās ar citiem cilvēkiem. (Mans instagram accountiņš, ja kādam interesē  https://www.instagram.com/kaartezz/">https://www.instagram.com/kaartezz/" target="_blank">https://www.instagram.com/kaartezz/ , varat pačekot bildītes <img class=" src="https://mta.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" />) Un yam, tas arī pa lielam tākā viss pagaidām.  Aaa, un vēl Discord " Kaartezz#6462 ", droši pievienojat friendlistam, brīvajā laika patīk vest jaukas sarunas, kā arī nakts bazarus . Tagad gan, laikam jābeidz rakstīt, Davajj, Čau!

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Tātad, man tieši tāpat, kā Jums visiem, ir ļoti nepatīkama sajūta, kad Tu uzraksti reportu, un tas tiek izskatīts pēc pusstundas (Citreiz pat ilgāk). Ja mēdz paveikties, tad reports tiek izskatīts ātrāk kā pusstundas laikā. Vienvārdsakot, vēlos, lai Jums, servera spēlētājiem, nebūtu jākavē savs laiks gaidot, kamēr kāds administratīvais pārstāvis to izskatīs. Šis ir viens no "Galvenajiem" iemesliem, kādēļ vēlos tikt atpakaļ staff sastāvā. Es, protams, nevainoju nevienu servera administratoru vai GameMaster'u par neaktivitāti, taču, manuprāt, aktīvi biedri nekad nenāk par skādi, jo tādejādi arī aktīvāk noritēs spēlētāju vēlmju/sūdzību apmierināšana.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Uhh.. *Nopūstos*... Es tiešam, godīgi sakot nezināju, rakstīt pieteikumu, vai tomēr labāk nevajag... Domas svārstījās, kā diegā pakārts atsvars, taču beigās tomēr nolēmu, "U know, f*ck that, why not?", soo šeit nu es esmu... Apmulsis sēžu pie sava gaming rig, un cenšos izdomāt kvalitatīvu motivācijas vēstuli ^.^ 

Tātad, zinu.. Yep... Vienreiz biju statusā... Un izbiju. Taču, šis laika posms, kurā biju piederīgs grupai "Lietotājs", ir man kārtīgi uzšāvis pa jostas vietu, un motivējis vēl vairāk tiekties pēc saviem mērķiem. Es uzskatu, ka serveris ir pelnījis aktīvus administrācijas sastāva biedrus, vai ne tā? Daudziem no Jums redzot šī topika nosaukumu vien dirsa svīdīs pie krēsliem, but f*ck em' haters, JanchuX tomēr nav padevies, un nepadosies pie sīkām lietām. Tātad, nākamā rindkopa būs vieta, kur sāksies mana "Īstā" motivācijas vēstule... Šis bija tāds neliels "Pirksts paslīdēja ne tur" teksts.

Tātad, servera ikdiena... Ieej iekšā serverī, Izvēlies savu character'u, dodies veidot RP situāciju, satiec spēlētāju, kas atsakās ievērot servera noteikumus, uzraksti report ar lūgumu apmācīt/sodīt spēlētāju, pagaidi 5 minūtes, pēctam pagaidi vēl 5 minūtes, pēctam pagaidi vēl 10 minūtes, pēctam ieej forumā, uzraksti chatbox'ā, lai kāds no staff ienāk on, paņemt tavu reportu, tad tu pagaidi vēl 15 minūtes, chatbox'ā administrators uzraksta, ka viņam nav laika, ienāks vakarā on. Pienāk vakars, kā nav neviena on, tā nav...

Tiem, kas nesaprata manu galveno domu, lūgums tālāk nelasīt.

Tātad, doma bija tāda, ka pašreizējais staff sastāvs ir "Samērā neaktīvs". Nerunāju tagad par visiem, taču, droši varu teikt, ka tā ir lielākā administrācijas daļa. Un kāds šim sakars ar mani? Tāds, ka esmu aktīvs, komunikabls, zinošs un, protams, labu gramatikas prasmi apveltīts. Un domāju, ka cilvēks, kas atbilst šīm prasībām, viennozīmīgi iederās staff komandā. Protams, vienmēr var būt labāks, neviens nav ideāls, un katram ir savi trūkumi, taču, ir jāprot arī izvēlēties labāko no sliktākajiem, jo ne vienmēr "labie" ir tie labākie. Soo, pretty much yea.

Tāda nestandarta motivācijas vēstule, bet don't judge me for that.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā, apzinos.

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2020. gada 25. janvārī, 16:33.

fujax

Angelis
Veterāns
daunis
1201 atbildes forumā
Online: 149d 23h 5m
Redzēts 2023. gada 09. septembrī, 23:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 09. oktobrī, 22:26
0
post

par ,jau biji gm ,nepierādiji sevi no labās puses bet nu katram jādod iespēja laboties ,gl :)

cau

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2019. gada 09. oktobrī, 22:29
0
post

nedosim iespēju. 

P/S gaidu WP no tevis, jo apbizosies uz mani.

MadYoga
Lietotājs
230 atbildes forumā
Online: 14d 12h 53m
Redzēts 2019. gada 14. oktobrī, 01:16
Pievienots, 2019. gada 09. oktobrī, 22:38
0
post

Nu nezinu ja būs lai ir..

FL3X
Uzraugs
Lojālais lietotājs
SuperBiedrs
876 atbildes forumā
Online: 87d 17h 40m
Redzēts 7. martā, 10:32
Pievienots, 2019. gada 09. oktobrī, 23:59
0
post

Ja jau man nav , tad nevienam nav iespējas.

Būšu PAR, mēgināts nav zaudēts, tikai ja būs aktivitāte un visas pārējās ģēlas.

 

shockins
Lojālais lietotājs
90 atbildes forumā
Online: 9d 6h 10m
Redzēts 16. aprīlī, 17:44
Pievienots, 2019. gada 10. oktobrī, 07:16
0
post

Ja Tu esi īstais Cartez tas es esmu pilnīgi un konkrēti pret tavu kandidatūru uz jebkādu amatu. Tu tak neesi gamemaster amata cienīgs. Es īstenība pirmo reizi pamanīju, ka tu esi kartez un man jau pazuda velme serverī iet, tikai dēļ tā, ka tu esi tu, un tu šeit esi moderators. Tie, kas te spēle visus gadus, sapratīs par ko es runāju. Katrā sezonā Tev vismaz bija 70-90 jail, un nesen vēl, laikam pirms dažiem mēnešiem vēl banus pelnīji.. Ļoti liels pret, te nav variantu, nevar dot iespēju tādam cilvēkam.

swolex
Lietotājs
𝖍𝖊𝖓𝖗𝖎𝖏𝖘 I
457 atbildes forumā
Online: 9d 2h 40m
Redzēts 2023. gada 25. septembrī, 10:12
Pievienots, 2019. gada 10. oktobrī, 12:33
0
post

par no manis, zinu tevi kādu laiku, RP'o labāk nekā dažs labs.

- If you don't like me then i'm sorry -

Boo
Lietotājs
39 atbildes forumā
Online: 15h 42m 28s
Redzēts 28. februārī, 13:18
Pievienots, 2019. gada 10. oktobrī, 13:16
0
post

Lai jau pamēģina, PAR

Nespied šeit

Animals
Lojālais lietotājs
Lietotājs++
Tādai būtu jābūt?
149 atbildes forumā
Online: 7d 8h 28m
Redzēts 17. martā, 22:25
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 23. oktobrī, 01:36
0
post

Došu tev zaļo gaismu JanchuX,man teici kad būsi Gamemasters tad būs /respawnveh /getveh /unflip......Bet kad Admins /fixveh...

Da nee joks,došu +PAR lai jau tiek otra iespēja.

babushka
Lietotājs
Who dis?
43 atbildes forumā
Online: 2d 1h 37m
Redzēts 2022. gada 26. jūlijā, 02:53
Pievienots, 2019. gada 23. oktobrī, 01:38
0
post

PAR. ko es redzeju biji ļoti labs GM

Jokdaris
Lietotājs
24 atbildes forumā
Online: 1d 5h 34m
Redzēts 2019. gada 10. novembrī, 21:49
Pievienots, 2019. gada 23. oktobrī, 02:23
0
post

Nedos ne ko trollis.

 

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 40m
Redzēts pirms 7 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 23. oktobrī, 06:08
0
post

Neteiktu vec kad esi aktivs neko tadu, nomanis buss pret un ja padirsi padirsi nevajg te statusņik!!!


GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 23:12
0
post

Sveiks, Janchux!

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to apstiprināt.
Sazinies ar mani serverī caur /report - Paldies, ka iesūtīj pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!

Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija

Lietotāji skatās šo tēmu: 0