Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ X ]
Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem [ X ]
Tavs vārds
yostu
Iepriekšējie nickname
yostu
Tavs vecums
20
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās
Tymon Koczajew - N/A
Irv Colbert - N/A
Irv Foster - N/A (CKed)
Maximiliano Ventura - N/A
Shanice Young - N/A
Mel Trooper - N/A
Pieredze kā Gamemaster
Pietiek ar to, ka šeit biju vadošais administrators.
Pieredze Roleplay jomā
Pāris gadi. Esmu jau stāstijis. Varu attēlot lomu spēli diezgan augstā līmenī.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī)
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history])
Personīgi uzskatu, ka tikai viens no visiem ajail ir patiess (skatīt Koster ieslodzījumu), pārējie visi ir izskaidrojami. Biju arī banots uz pāris mēnešiem. Esmu vienu reizi nedaudz padzinis trolli ar dažiem (paši zinās par kuriem runāju), bet to var pielīdzināt daža laba ikdienai un tā izskatījās kā 'izliekos-par-iesācēju' situācija, nebij nekas brutāls.
Iepazīstini mazliet ar sevi (ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to)
Esmu šeit jau zināms lielai daļai.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?
Nekas. Gribu šeit nosist savu brīvo laiku, jo esmu jau nospēlējis 770h+, kā arī gribu palīdzēt esošajai administrācijai. Serverī esošā administrācijas aktivitāte nav laba. Ja es nevaru mainīt visa projekta situāciju un īpašnieka domāšanu apmest kājām gaisā, tad vismaz varu pakustināt reportus uz priekšu un palīdzēt citiem.
Motivācijas vēstule (250 vārdi kā minimums)
Esmu šo visu jau darījis vairākas reizes, tikai šoreiz gribu kaut ko nedaudz pamainīt. Man ir augsta atbildības sajūta un to, ko es uzņemos izdarīt - izdaru. Mana prioritāte pašlaik ir aktivitāte, bet esmu arī zinošs šajā visā un protu risināt problēmas.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja
Absolūtelī.
Vispārīgi es tikai sastādu konkurenci, jo man nav ko darīt, bet nu būs smieklīgi ja kāds actually būs pārāks par mani.
AngelXD > yostu
Par zinu ,ka biji banots bet tas tā var piedot ,domāju ka tev ir jādod iespēja
cau
Par, šito vajag, nenožēlosiet
°Bļe jobans rots YOSTU Es noželotu visu dzivi ja pateiktu pret, vienmer viņam PAR
Došu pret , jo tava attieksme un troļļošana..
Sveiks,yostu!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi nepieņemt, trollis, nebūs, biji jau, vairs netiksi tavs troll ar ElHuan un citiem nav pieļaujams, tiks kā jau parasti izmantots savā labā, draugiem mašinas labošanas utt, zinu šito visu.
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!
Ar cieņu MTA administrācija.
rackzz, Jitzie, ELSB, timaballs, Tropkillaz, Raivis, RainersK, ivanovs, Angelis, dandijs, Hačiko, MMD, Artix, Flomits, swolex, LUĪZE, lucijagnese, TheKeneddy, 518293182, yanchux, IceKing, Ērms, Marshall, FL3X, Scrubs, Dinčaa, Ricins, xGodSonZ, , amatieris16, MadYoga, GoblinX, rosearch