B&A- Brothers and Arms Amerikāņu mafija
Los Venturas Ģimenē piedzima zēns ar vārdu Brandon Lee, un viņa brālēns Sebastian Beam.
Kad bija mazāki viņi tēloja kad ar spēļu ieročiem šaudijās. Vēlāk sāka spēlēt video spēles. Brandon tēvs bija devies uz armiju, pēc trim gadiem kad atgriezās, viņš bija ļoti muskuļots kā arī laba auguma. Viņš sāka iepirkt ieročus uzkopt tos, kā arī sāka audzēt zālīti. Vēlāk sāka tirgot zālīti un ieročus, vēlāk viņi iegādājās sev labus auto. Kad brandon un sebastian piepildijās 20 gadi abi divi devās pie tēva palīdzēt viņam. Vēlāk kad Tēva draugam bija strelka, viņš devās palīdzēt un teica lai es ar Sebastian nenāku līdzi jo varam nomirt, protams mēs novērojām un mūsu tēvu nošāva, es ar sebastian pa kluso sāku šaut pa to cilvēku kas tēvu nošāva. Par laimi to cilvēku nogalinājām, un turpinājām savas sliktas darbības. Pēc 2 nedēļām apglabāja manu tēvu, un es mēnesi neko nedariju biju noskumis, pēc tam izdomāju, nahuj visus tos idiotus, pārvākšos uz Los Santosu. Protams es to izdariju ar sebastian un turpinam visas nelietības pat tur. Sakasijāmies ar policistiem, pa ielām meklē mūs. Protams mums ir sava slēptuve kā arī mēs jau esam kādas divas bandas nogalinājuši. Tā arī abi divi brālēni turpina savas nelietības.
((OOC))
Frakcijā var tikt iekša ic veidā
Ielās varēs atrast pārdojot zālīti vai ieročus.
Ja tiekat iekš f3 tad jums jāpiekrīt ar noteikumiem-
CK PK Pametot organizāciju
Nododot f3 atrašanās vietu iegūsiet ck
Logo By : Westrom
Story made :Westrom
Nav brinums kapec nemeti LOGO / daudz lielaks neka pati tēma
salabots :P nezināju vienkārši kā to izdarīt..
protams tevu nosava, gaidam jaunu f3 pec 3 dienam
Ekrānšāviņi nav publicēti pietiekamu ilgu laiku, lai tēma tiktu nogādāta arhīvā.
~TC~
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Kontaz, Gozmit, Golds, GoblinX, vnkJohns, Leprikons, cenzēts, IceKing, Squatch ., Growsmile, 133556, Guzman , GLX, adn384, 9Boz, Filipolv, 442240, crazy123, Brazy, half-pedor, Iphone82, wtf, Twulkz, KIRILS_PASIKAIS, Gezeitenjager, labdaris, Kubitis, shockins, durejs, SAMMLUNG, 518293182, Maiznieks, XerisLV, MMD, PiePutnis, Krisic, Skecets, JojoLV