Sveiki visiem diemžēl ir grūti teikt bet pametu serveri noteikti ka kādreiz vēl ieiešu.Bija forši spēlēt bet serveris ir palicis biku kā freeroam.Neteikšu tieši kpēc
GoblinX-Lai tev izdoodās un viss tev uz 12
Fosik-Turies
Meggi-Lieto vairāk autobussu
JancuX-Turies vecais
IceKing-Lai veicās
Snake-Turpini vissu ko esi iesācis
Visiem pārējiem-Veiksmi,lai veicās spēlē un ic dzīvē.Bija jauki jūs redzēt un satikt veiksmi !
Atā no pelmenītis (Travis Calman )
Travis!
Bambusa Lācītis
Piekrītu!Ja turpināsies šādi tad man tādu pašu tēmu vajadzēs rakstīt!!
Jo nonāci cietumā un atņēmām marihuānu. Nu tad visu labu puiss.
Šis viss ir nopietni neesmu trollis kas katru dienu rakstīs ka pamet projektu,serveri paldies vissiem vēlvienreiz
Bambusa Lācītis
bye bye
cau
Dēļ visa tā nonerpisma pie vainas esat vien paši jūs spēlētāji.
Nu jā tīri saprotami,bet serverī nebija draugu,un nebija īsti ko man tur darīt veiksmi!!
Bambusa Lācītis
Ja nav ko darīt, tad sāc erpot. Protams, ka nav intresanti vizināties savā bmw pa LS. Vai ar autobusu 24/7 rukāt.
kad bus atvadu ballite?
@Ērms nezinu,jo zinu ka esmu daudziem zajbal jūs droši varat uztaisīt ballīti
Bambusa Lācītis
pats pārkāpi , saņēmi pēc nopelniem, un jātaisa tāds sūdains topiks? kauns par tādiem spēlētajiem, kuri nemāk zaudēt
Bet kautkā vakar redzēju tevi ilgi online. Domāju ka jau aizgāji xdd ja topic ir xd
@FL3X Nav tur nekas par to ka nemāku zaudēt,zaudēt es māku bet man apnika spēlēt 10h dienā un neo no tā neiegūt paņemšu iespējamu pauzīti vai pat būšu aizmiris vēvienreiz veiksmi!
Bambusa Lācītis
Neko nesapartu xdd
lielisks topiks, vel sadus!
- If you don't like me then i'm sorry -
Pēdējais atā!Nespēlēsos te
Bambusa Lācītis
shockins, Ricins, Jitzie, niksniklaavss, Valchhaaa, IceKing, abolinsraivo, Tropkillaz, Fructzzz, user1, ForesT, Kaktuss, yanchux, , SmokeY, Scrubs, Leitis, TrustR, Fosiks, Ofkors, swolex, MadYoga, Skecets, Karchiks, FL3X, Boo, Angelis, Kristherz, Bridges, juppi, Ērms, , 518293182, Kristers