Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Rihards
Iepriekšējie nickname: Kurbads
Tavs vecums: 15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Dereck Hudman/Hudman Motors/ Dereck Brooks/LSPD/ Huan Gonzales/Nekur/ Kendrick Uleran/Nekur/ vel divi čari,ko vispār neizmantoju pašlaik.
Pieredze kā Gamemaster: Pieredze ir laba priekš GM amata.Pēdējo reizi par GM esmu bijis pirms gada citā komūnā.Esmu protams bijis AD,bet labu laiku atpakaļ.
Pieredze Roleplay jomā: Pieredze RP man ir liela.Sāku mācīties RPot jau no Exs.lv laikiem.Bet nu tad biju maziņš un liels lowaks.Laikam ejot mācijos RPot no lielā bratana un tad jau pats sāku RPot.Visu šo laiku esmu pietiekami labi iemācijies RPot.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://imgur.com/a/w6VfTfR">https://imgur.com/a/w6VfTfR
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Mani sauc Rihards.Nāku no Liepājas,patīk meitenes un nodarboties ar sportu.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Kļūt par GM mani piesaista tas,ka te ir labi staff cilvēki,saprotošs un ļoti labs tehniķis-daniels.Kick jau pastāv labu laiku un esmu kapājis jau to no pirmsākumiem.Spēlējot labu laiku Kick MTA:RP serverī,izdomāju pieteikties uz GM un paskatīties kā veiksies,protams tagad tiek arī meklēti GM,tapēc izmēģināšu savu veiksmi kļūt par GM.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Spēlējot Kick no pašiem pirmsākumiem,esmu iegūldijis daudz laiku iekš servera,kā arī sanācis paerpot un iegūt labu pieredzi no citiem labiem spēlētājiem un administratoriem.Vasarai ejot uz beigām,esmu atsācis spēlēt MTA,jo iepriekš nebija laika un pavadīju laiku ārā.Domāju,ka esmu piemērtos šim amatam,bet to visu lemsiet Jūs,tapēc beidzot esmu izlēmis uzrakstīt pieteikumu uz GM,jo tiek meklēti GameMaster'i.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.
Spēcīga motivācijas vēstule, 2min. pieteikums! PRET!
Nebus
Es kad sāku lasīt čut ne akls paliku!
PRET
kas tas ir? pret
ti kto takoi davaj dosvidanje
pieteikums nepiesaistîja , aktivitāte so so, kā arī izklausās pēc štatušņika.
mēģini citu reizi, pret.
Sveiks, izskatot tavu pieteikumu. Teikšu tā, pieteikums nepiesaistīja, tapēc teikšu pret.
Ir nācies saskarties ar tevi personīgi, pēc iegūtās pieredzes ar tevi, neesmu priecīgs par to.. Lieku anti.
Nesavaldīgs, gramatiski zemā līmenī, no Lomu spēles tev ir minimālas zināšanas..
Būtu rakstījis ātrāk, kad vēl manās acīs bīji normāls puika, tad būtu citi vārdi, bet piedod, pats savu reputāciju sabojāji.
Pieteikums nepiesaista.
PRET..
PRET,taču tam ir pavisam vienkārš iemesls:Pieteikums nepiesaista,pieteikums uzrakstīts pa 3 minūtēm,ne vairāk,taču NEBŪS!
Nē, paldies!
Pieteikums švaks,pret!
shto eto takoe ? Vismaz kaut cik laika ieleicis būtu pieteikumā . PRET .
Sveiks, ElHuan!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi nepieņemt, tevi iegāza tavs vecums, nedaudz arī tavi OOC insulti, kuri jau par tevi pasaka visu, ka nemāki savaldīt sevi, pie pieteikuma nav piestrādāts, un balstoties uz administrācijas sniegtajām atbildēm, lēmums tika pieņemts.
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!
Ar cieņu MTA administrācija
gerachnik, nauriks, Kristiāns, Jitzie, Ricins, Sestais, Lauris29, Psychicaut, yanchux, Pinte2, marats, RainersK, Palmijs, fletcher2, Kristerrs, dandijs, Tommy_james, Angelis, ivanovs, Jankellls, labdaris, Karchiks, SmokeY, Ofkors, Tominsh, Laurz, Dinčaa, MadYoga, 𝙀𝙨𝙠𝙖, SNAKE, 9Boz, GoblinX, Redman, Animals, Ērms, Cosmoss, IceKing, cvdzijden, Flomits, Kristherz, GeNesiS, swolex, Fushion Lv, Tropkillaz, Mazais, , Scrubs, JayB, Artix, sippa, Fosiks, FL3X, n1k0lajsxd, TrustR, SkyLine, gg_Billy_gg