Sveicināti Kick iemītnieki, iedomājos ka varbūt varu izveidot kādu spēlīti.
Tātad, šajā spēlē Jums ir jāievieto savs real life, vai sapņu auto.
Ievieto bildi un ja vēlies, tad pastāsti par to.
Katrs nākamais ja vēlas, var novērtēt Tavu auto skalā no 0-10 un pierakstīt klāt, kas patīk, un kas nē.
Es sākšu.
Tātad šis ir mans 1998. gada Audi A6 C5 Avants ar 2.5 Turbo dīzeļa dzinēju. Stockā nāk ar 150hp, protams man ir čipots borta dators un noregulēta turbīna, tagad ir ap 170hp. Iet zvērā, vienīgi priekšpiedziņa, gribētos jau Quattro ;) Ja izslēdz pretslīdes kontroli, tad uz sausa asfalta mierīgi ar 3šo ātrumu uz 5 tūkstošiem apgriezienu vērpjās. Nenožēloju ka nopirku.
īsāk,sakot šito ņemtu kā pirmo mašīnu,bet gadi neļauj . Došu 9/10
Mans Sapņu auto ir......
šim auto ir 8.0 V10 Motors. Ir drāgs,bet apmēram visi pircēji nenožēlo ka norpikuši Dodge Viper.
9/10
2/10
9/10
cau
7/10
Bambusa Lācītis
9/10
7/10
fujax
8/10 / Mans sapņu auto:
mans patik moskvich
0/10
7/10
moskvichs labaks
Raivis, UMEH, wfud, PETER1ZZ, Bocmanis, Swufy, RainersK, Fushion, ツARMISSツ, Helludoin, Nils, Valchhaaa, Tropkillaz, helmuts, FL3X, Werinnors, Skrevele, geju kanna, hans, DarkDreams, juppi, “Markuss”, astr0q, LogiTec, RaspyS, Angelis, Castellani, dandijs, yanchux, ELSB, bandits, Animals, 518293182, Sneaky, pasarti, MMD, Daave, bLank, Dawitos, tavsmurgs, Pavians, Dinčaa, Kapracis, experts61, Durdulis, TrustR, LilsUzijs, Burakz, Kiwix, Ricins, OpisLV, Oskars, Shamrock, Rembo, user1, RaeKhalifa, Artix, Brazy, Ofkors, Ceikaa, Leitis, Robertalelt, Guzman , heii55, draiver, Radiators, wazijs, Kristers, Pishkaa, Sestais, Spriditis, GoblinX, raymanins, wolfenstein, Nikucis, *EnEmY*, balenciaga, Premium, Tankists, Kazhiks, Tominsh, 𝙀𝙨𝙠𝙖, dzēsts_profils_4, Atty, Assassin, Venom, Eliza, Scrubs, Nilucis, Rove, BigMiq, Ghostz, OneLove, RukisLV, kosmonauts420, Ryan Gosling, DesertFoxLV, Brendijs, Z1EMA, , Karchiks, SkyLine, swolex, GeNesiS, SmokeY, TheKeneddy, n1k0lajsxd, Kristherz, MadYoga, ForesT, Daniels, Fushion Lv, asdasdasd, Cosmoss, realduksitis, Hačiko, IceKing, naurz, SNAKE, raymanLv, NXTHING, tirpeklis, Melnais, babushka, Devitais