Kērtiss Pols uzauga Los Santos. Savas bērnības laikā viņš dzīvojadaudzās dažādās priekšpilsētās, tāpēc nekad tā īsti neatrada bandu.Viņš devās no Idlvudas uz Sevilju un uz Colinas, tāpēc vienmēr bijaapkārt bandām un var darbībai. Vidusskolas laikā viņš lika vārdu sev,pārdodot narkotikas, kur dabūja iesauku “CP”. Kad viņš bija beidzisvidusskolu, viņam un mātei nācās vēlreiz pārcelties uz kādu dzīvokliArbor Vitae ielā, Idlvudā. Viņš sāka pārdot narkotikas un pat sāka ķertiespie ieroču tirdzniecības. Viņš sāka pelnīt daudz naudas.
Arbor Vitae ielas un Artesijas avēnijas stūris
CP lika tik daudz naudas, ka varēja nopirkt mātei dzīvokli pilsētasrietumu pusē, prom no kapuces. Pēc tam, kad māte bija izvākusies, viņšpārvietoja savu komandu uz dzīvokli Arbor Vitae ielā Idlgreen. Viņi sākanarkotiku un ieroču tirdzniecības operāciju ārā no dzīvokļa. Pirms viņi touzzināja, CP un viņa komanda nopelnīja daudz naudas.Tā nu viņi sākapieņemt darbā grupas dalībniekus un sāka karāties Arbor Vitae ielā. No Alhambras uz stūra bija daudz satiksmes, tāpēc tas darbojāsnevainojami. Viņi negribēja atdot Ziedu vai Kripsu, tāpēc nolēma kļūt par Blēžiem, Sārtsaidas krogiem.
((OOC))
Mēģinām piedalīties ielu bandā Arbor Vitae Street, Idlewood. Es gaidustingru lomu ap kapuci. Ja vēlaties pievienoties, saglabājiet IC unmēģiniet satikt dalībnieku, kas karājas ap Arbor Vitae ielu.
topik gavno, autor mudak.
deamn labs, patika laupisana picerija super! lielisks rp!
Nē patīk man būt korumpentam, bet gadās 😂
Pizza stack robbery xdd nu ja tikai žēl ka nav turpinājums vai video kā mūkat vai kkas tāds.
Šitie ekrānšāviņi..Atgādina Scoup man viņš.
Neko labu neredzu, bet gl.
Fucking yo shawty before she leavin
Tāpēc ka tas ir scoups, xDd
Kas notiek?
Tiešām nav nekā labāka ko erpot?(Kā apšaudīties ar mentiem and viens nēģeris nošauj 4 mentus.)
Un gramatika tiešām nav tava stiprā puse.
Fucking yo shawty before she leavin
kads viens/...
Arhivizēt.tik šaudišanas un aplaupišanas nekas orğinals.
Tika nošauts viens no frakcijas līderiem,jeb labā roka,un tagad biznesu pārņems Onkulis no Meksikas..
top rp,ta turpinat,gaidu onkula rp kas ir no meksikas
Arhivs Gaida. NEko Isti Nedarat vienigi Saudas un... nu jaa vairs neko
@GeNesiS man ir viss uztaisits tik jaieliek SS
klassiks, CiMBo, Jitzie, RainersK, amsterdam, pidars, archaa, Murish, alexdell2, LUĪZE, Sneaky, Angelis, ivanovs, wolfenstein, Guzman , UMEH, Cosmoss, yanchux, babushka, Ērms, labdaris, Sen1te, swolex, Ofkors, Fushion Lv, asdasdasd, gg_Billy_gg, Valchhaaa, SNAKE, rudups, MadYoga, 9Boz, amatieris16, Growsmile, Sestais, Karchiks, Tommy, Uxi03, Ralphyy, JayB, SmokeY, n1k0lajsxd, sippa, Megiii, Ricins, ......, Daniels, ExspresLV, 518293182, Fosiks, Vitautas, DeezyLv, Tominsh, GeNesiS, Animals, bLank, SkyLine, IceKing, BANNED, ForesT, Roxbyyy, TheKeneddy, Daave, Biggy, dazex, Nezinkas, Kiwix, Kapcings, 7n4_, buddyy, Tankists, Rupucis, Kristherz, Čivrix, Artix, bighomie status, Devitais, klaxzy, Scrubs, jjackott, NiksMcCherryLV, walZ, Rūdolfs, LogiTec, realduksitis, naurz, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Luwii, Brazy, Ebetite, Melnais, FL3X, 50bulletstrokis, tirpeklis, Redman, Assassin, NXTHING, Tomasskebab, iksde123, GoblinX, Bocmanis, Venom, Pluto, blaze