Tātad nezinu kā jums bet man šķiet ka vajadzētu iemest , fotoradaru sistēmu. Lai pārsniedzot ātrumu uzmetās sods. Jo vairāk sodi jo mazāk lidos cilvēki. Automašīnas nevarēs pārdot ātrāk kamēr nebūs visi sodi policijā nomaksāti u.tt atceros ka vienā serverī bija strādāja labi , tad visi sāka domāt pirms skrēja pa pilsētu .. proti tas ir tikai mans ieteikums un tā būtu vismaz kaitkas reālāks un tuvāks dzīvei ,) proti sapratīšu ja atteiksiet .
Uzlikt radarus, kas automātiski norauj no konta/rokas naudu.
par
Tada sistēma jau kādreiz bija, visiem bija pretenzijas - izņēma ārā. Protams ka esmu par.
Nemaksa ? Paši vainigi. Pretenzijas jo paši grib lidot un naudu zaude. Brauks normali naudu nenoraus. Gribat lidot ārpus pilsetas droši. Dzive pa pilsetu ari nelido neviens uz 100 un vairak . Lspd jau dara daudz lai noķer tos kam sodi ja nemaksā konfiscē auto lidz samaksa visu. Vajag iemest atpakaļ.
Guļošos apbrauc parasti. Bet to jau teicu bet isti nebija par. Ja vairāki atbalstos gan ieliks.
Esmu PAR.
Ideja ir lieliska, drošāk un reālāk varētu braukt pa pilsēt.
piekrītu, par
Te iet runa par spēlētāja aktivitāti,būs radars,serverī bus 20player,nebūs radars 50.
Šī opcija jau bija servera atvēršanas laikā. Sodi krājās un tos varēja apmaksāt PD, nevienam nepatika, ka sodu dēļ nevarēja pārrakstīt auto citam, sākās liela ņaudēšana par sodiem vai arī radars ķer nepareizu ātrumu. Opciju izņēma pašu spēlētāju labsajūtai, šeit būs nepieciešams reāli 90% spēlētāju "par" un viedoklis, lai atkal liktu atpakaļ radarus un sodus. Par guļošajiem varu vēl padomāt, iespējams ielikšu un ja kāds brauks apkārt vai pāri nesīsies uz 100, tad droši varēs mest par cs un nonrp
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Nevajag radarus priekš tam mums ir PD puikas, bet par guļošajiem es piekrītu
Jap, es arī pret radariem nevajag viņus. Tad pirmkārt PD bus sliņķi, fermos naudu tikai, neko nedarīs utt. Tagad lai pacenšas un liek tos sodus paši vien, bez kkādiem radariem. Lai gan PD ir Nonrperu Organizācija, bet neko darit lai strādā bez radariem.
Bet guļošie, tā vot ir tēma. Es par! Gaīdīšu pēc iespējas ātrāk, lai serverī būtu guļošie.
Es esmu pa Par.
Jitzie, silvia, Ofkors, Artix, 518293182, Ofka, Melnais, SmokeY, Dinčaa, MadYoga, Angelis, yanchux, Karchiks, tirpeklis, Assassin, Boo, Nuwzys, SkyLine, NiksMcCherryLV, Čivrix, KRILV, DANIKOS, Kiwix, FL3X, ......, 𝙀𝙨𝙠𝙖, IceKing, Guzman , Laurz, swolex, TrustR, Daniels, Chill, Pluto