Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [X]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds:Karchiks
Iepriekšējie nickname:-
Tavs vecums:12 (Gadi, nav problema)
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Warren Park Compton - Friendly neighbourhood Crips; Olivia Smith - Los Santos Policijas Departments
Pieredze kā Gamemaster:Pagaidam nav bijusti tada iespeja, par tadu but. Iespejams Kick bus pirmais serveris, kura busu pieredzejis maksimalu Gamemaster pieredzi.
Pieredze Roleplay jomā:Speleju vismaz kadus 5 gadus. Sakuma speleju nesen atverusos serveri Sampa. Sampa nospeleju 3 gadus, tad pieversos MTA un tas loti iepatikas, tas mehanikas, darba iespejas, Roleplay limenis un vel daudz kas cits.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):Ja
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):https://imgur.com/a/iCaDH0j">https://imgur.com/a/iCaDH0j (Ceru kad /history nav problema, jo esmu sapratis visas kludas, kuras esmu pielavis un saku meginat palikt mierigaks ''OOC Insult'')
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):Sveiks! Mani sauc Karlis un man ir 12 gadi. Roleplay speleju jau vairak ka 5 gadus. Dzivoju Tukuma un esmu mazs seksers.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:Nav neviena cita normala MTA Roleplay servera, kura ir normals Staff, daudz speletaji un sakarigi eRpotaji.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):Ja Karchiks klus par Gamemaster, vins bus loti priecigs . Apsveru pildit Gamemastera pienakumus, neizmantot tos sava, vai cita laba. Domaju, kad esmu piemerots Gamemasters, jo speleju katru dienu, iznemot tikai tad kad esmu izbraucis, celojuma, esmu atsaucigs, pildisu pienakumus, ka nakas. Ka ari mineju, pats nekad neesmu pieredzejis Gamemaster, vai admin pieredzi. Veletos to loti pieredzet saja roleplay serveri, jo seit ir daudz cilveku, kuri roleplayo, ir godigi, un dazreiz mak pasmieties.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:Ja
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju*
Tavs vecums:12 (Gadi, nav problema)
Jūsu vecumā bērni vel spēlējās smilšu kastē un izbauda dzīvi, jo līdz skolai vel palicis nedaudz. Nebūs džekiņ.
Tavs vecus ir 12 domā ka tu spēsi darboties kā GM? domāju ka ne plus vel tev tas history tāds piepildīts.
PRET
~Ryan Moretti - Dzīvs~
Gadi tomēr ir problēma, PRET.
Ej uz smilšu kasti, PRET.
xd, ne paldies ata
Pret liels 12 gadi lol !
Sveiks, Karchiks!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi nepieņemt, tevi iegāza tavs vecums, tavs /history, tu minēji ka tu domā, ka tā nav problēma, bet diemžēl, tie ir paši galvenie kritēriji, pēc kuriem es vērtēju.
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!
Ar cieņu MTA administrācija
Čivrix, dandijs, ivanovs, Karchiks, anormis, Daave, LogiTec, Artix, Raivis, swolex, Havish, GoblinX, IceKing, , ChipyLV, kidpromil, Sestais, TheKeneddy, Scrubs, Ofka, bLank, Bridges, buddyy, Animals, Loews, yanchux, Luwii, Boo, Assassin, tirpeklis, Daniels, klaxzy, GeNesiS, FL3X, iksde123, panelis, 518293182, SkyLine, sippa, Pluto, Ofkors, Dinčaa, Angelis, SmokeY, Ērms, Biggy, Megiii, RastA, naurz, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Tankists