Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Henrijs
Iepriekšējie nickname: kachiiga / baskort
Tavs vecums: 14
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Patrick Morris / Nenodarbināts / Jimmy Bay / Neizmantoju to char, bija domāts tikai vienam RP /
Pieredze kā Gamemaster: Pieredze kā gamemaster, ir bijusi vairākos komūnos, no gamemaster esmu aizgājis līdz galvenajam adminstrātoram, un vēl citām pakāpēm citos komūnos, ceru, ka stāstot šito citiem nebūs cringe, paldies par uzmanību.
Pieredze Roleplay jomā: Pieredze roleplay jomā man ir personīgi kādi 3,4 gadi.. Pirmo reizi spēlējot kickā, atceros, kad wolfeens bija administrātors, viņš bija pirmais cilvēks, kas man tiešām iemācija RP līdz galam, un perfekti, tāpēc tagad Roleplay pārzinu diezgan perfekti, labi neskaitot to vienu ajailu kurš ir manā kontā, tas notika pirms divām nedēļām, bet par to īsti nav runa.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā, diemžēl tiku sodīts par ložu bugošanu, bet nezināju, ka to īsti ievēro, tapēc beidzu to darīt.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://bit.ly/31MzDlz
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): https://mta.kick.lv/forums/topi…ex/?post=11569">https://mta.kick.lv/forums/topi…ex/?post=11569
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Mani piesaista kļūt par Gamemaster šajā serverī tapēc, ka spēlēju serveri jau kādu labu laiku, un domāju mēģināt tikt tālāk, saprotu visus savus pienākumus, piemēram, kā būt draudzīgam pret citiem spēlētājiem, staff biedriem. Pārzinu diezgan daudz lietas no staff statusa, jo esmu bijis statusā dažādos serveros.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Spēlējot Kick.lv tad kad Danex bija īpašnieks, nospēlēju vairāk pa 500h, spēlējot kopā ar vecajiem administrātoriem kā wolfeens, u.c.. Spēlēju citos komūnos, skatoties uz visiem cilvēkiem kas tur RP'o.. šajā komūnā redzu tik daudz cilvēkus kurus esmu redzējis citos komūnos kuri bija mēnešnieki, un viņi paši tur bija administrātori. Tagad beidzot esmu atsācis atkal spēlēt MTA Roleplay, jo visu vasaru itkā gāju ārā ar draugiem, bet tagad atkal roleplay mani piesaistīja, un spēlēju serveri katru dienu, tagad esmu izdomājis uzrakstīt pieteikumu, jo man stāsta ka Gamemaster statuss ir atvērts, tapēc domāju izmēģināt..
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.
- If you don't like me then i'm sorry -
esi diezgan labs ,esmu redzējis kautkur tavu rp ,nu tad lai vissiem tiek tas amats ,nav ko te skatīt sīkumus PAR
cau
Likšu tev par esam paerpojuši kopā, kā arī tev tas ļoti labi pieprotas un kicku spēlē jau sen.
Likšu PAR! Esi zināms frukts, RP labs, galva uz pleciem ir. Esi atbilstošs amatam.
Good Luck
fujax
Tavs vecums: 14 -------------------- no thanks, vēlviens mazgadīgais, 15 jau ir pa maz kur nu vēl 14, pret, kā jau citur pieminēju par gadiem, galva šajā vecumā nav uz pleciem, širmis ātri var aiziet ciet. Pohuj vai labi rpo vai kā, bet nu vecumam jābūt, nevar būt pok3 staff
Ahaa, tūlīt! Statusu izmantosi savā labā, vecums neatbilst, un ir pietiekami GM! Nebūs, paspēlē bez statusa! PRET!!!!!
šajā komūnā redzu tik daudz cilvēkus kurus esmu redzējis citos komūnos kuri bija mēnešnieki, un viņi paši tur bija administrātori.
14 gadi, 4 gadu pieredze, admins menesniekos, sitam ir obligati jabut kick administratoram.
kapec kads so vispar atbalsta, pret.
zinu tevi rl un isti nepis ka tev 14 gadi un zinu ka esi sakarigs coms , par
Nav žel iemest to Par, bet tu nepavilksi visu to sūdu, jo lielie džeki apmācības laikā par tevi smiesies kā tas notiek vienmer. Nav vajadzības tev, tici man.
14 gados lietosi statusu savu un draugu labā , pret.
Pret, 14 gadi jau izsaka visu.
Šoreiz diemžēl pret! Vecums iegāž!
Sveiks, Swolex!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi nepieņemt, redzot tavā /history servera nepilnību izmantošana savā labā, kas par tevi uzreiz dod sliktu iespaidu, domāju, tāpat būs arī ar GameMaster pieeju izmantošanu savā labā.
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!
Ar cieņu MTA administrācija.
Jitzie, HENNESY, dandijs, Kiwix, Tropkillaz, ivanovs, Nick, Artix, swolex, Noslēpumiņš, Christopher Thomson, Kriksis, lucijagnese, Sestais, Tominsh, Growsmile, Redman, klaxzy, GeNesiS, FL3X, IceKing, iksde123, LogiTec, Dinčaa, yanchux, Ērms, Biggy, Assassin, Ofkors, Pluto, 7n4_, 9Boz, Megiii, RastA, SmokeY, Fushion Lv, Angelis, GoblinX, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Kristherz, realduksitis, awwkdo, Scrubs, sippa, 50bulletstrokis, Guzman , TrustR, Melnais, Ebetite, Chill, piterBog, blaze, Archa, Venom, 518293182, Luwii