Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ - ] Nav jo primais profils tika banots uz mužu del teoy
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ + ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ + ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ + ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ + ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Kristers
Iepriekšējie nickname: LogiTec LiLSuklitis
Tavs vecums: 15
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Jimmy Deck (LSAK)
Carlos Gonzales (N/A)
Pieredze kā Gamemaster: Esmu bijis šur tur admins/gamemaster esmu ari palīdzējis taisīt citus komūnus kā vadošais.
Pieredze Roleplay jomā: Domāju ka pieredze ir normalā un piedalos lielākajā daļā RP.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā.
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://failiem.lv/u/8f5x5sxz">https://failiem.lv/u/8f5x5sxz
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Tātad esmu 15 gadus vecs tepat ap stūri ir jau tie 16 , mani sauc Kristers ,bet draugi sauc mani Sūklītis un es esmu no Kuldīgas. Nu jau sāku tehnikuma 1.kurus par Dator sistemas speciālistu Ventspili.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Domāju ka būt par gamemaster šaj serveri ir forši ,jo šis serveris ir pildīts ar daudziem labiem cilvēkiem un gribas tiem palīdzet ar dažādām problēmām.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Tātad es gribu palīdzēt tiem kam ir kāda problēma ,jeb jautājums un ja ir tādi kam ir mazliet nepietiekošas zināšanas gribētu tiem palīdzet vai apmācīt un ar prieku to darītu , jo liekas ka spēšu izdarīt tā ka vismaz pa 50% vai 60% vairāk paplašināsu personas zināšanas par RP. Un ja ir tas nepieciešams mēģināt kadu pierunāt lai paliek šaj serverī tik ja tas ir nepieciešams. Kā ari man tā parasti patīk ko atrisināt/uzlabot.Protams nēesmu izcils vai ideāls ar RP spējām un ar katru dienu tās mēģinu paaugstināt tāpēc domāju ka GM būs viena no tām iespējām.Un es domāju ka spēšu palīdzet citiem un būt par GM.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju*
~Ryan Moretti - Dzīvs~
es tevi pazīstu? nē ,neesmu redzējis tavu rp un negribu staffa redzēt cilvēkus kurus nepazīstu,piedod bet tagad Pret ,kad iepazīšu tevi un redzēšu tavu rp ,tad varbūt mainīšu viedokli ,veiksmi
cau
ti kto takoj davaj dosvidanje.
Pieteikums pliks , nepiesaistošs, es kategoriski būšu PRET.
Pirmo reizi tevi redzu, IG protams tāda pati situācija, pieteikums metams ārā, visā pieteikumā kopā ir tikpat daudz, cik jābūt motivācijas vēstulē (250), ja ne pat mazāk.
Kategoriska antirekomendācija.
Antirekomendācija! Nesen reģristrējies un jau skrien pēc statusa. Pieteikums nepiesaista!
Neatbalstu- Kāda tev jēga no GM? Staigā pa projektiem un met kaut kādiem autistiem makā naudu, lai maksātu pa HOSTU un tu kā pamuļķis tik izmanto AD privilēģijas XD. Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Tev tur labi ja ir 50.
nerekomendeju jo lowakiem pieder pasaule
lil sukulitis nebus, vel citus sauksi par sukuliem un nebus smuki
šitā laba firma, man tāda pele ir
pret
isti neesmu ig redzejis, varbut bikit tomer pasedi, pret
- If you don't like me then i'm sorry -
Neesmu tevi ig redzējis Anti
Viss jau būtu labi , tikai trīs ajaili un itkā viss labi , bet tie ajaili liek noprast ka es darijis ne to ko vajadzētu kā gm'am darīt . Pret .
Sveiks,Logitec!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi nepieņemt, sakarā ar mazo aktivitāti gan forumā, gan serverī, un arī tavs vecums, īsti neatbilst, nedaudz palūkojies, ko un kā raksti.
Domāju ka būt par gamemaster šaj serveri ir forši
mēģināt kadu pierunāt lai paliek šaj serverī tik ja tas ir nepieciešams.
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!
Ar cieņu MTA administrācija.
HENKONZ, Jitzie, MrLa!pa, Infernus, Psychicaut, Sneaky, dandijs, command, LogiTec, ivanovs, Artix, hans, Daave, swolex, Ricins, BANNED, Loews, Boo, Ērms, klaxzy, GeNesiS, IceKing, FL3X, Kiwix, Karchiks, yanchux, Dinčaa, tirpeklis, 518293182, Biggy, Assassin, Ofkors, Valchhaaa, Pluto, RastA, SmokeY, GoblinX, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Angelis, Kristherz, sippa, Animals, realduksitis, Guzman , Megiii, MadYoga, olol123, 7n4_, TrustR, Hoolor, bLank, Sestais, Rūdolfs, Scrubs, Tankists, 9Boz, Bridges