bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
0
topic
[Sī-Vī]Mike Calman
Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 13m
Redzēts 2. jūnijā, 15:28
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 17. augustā, 19:13

Los Santos Policijas Departments

"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"

(( | Pirms piesakies obligāti izlasīt šo - [Spied šeit] | ))

(I. Daļa) Personīgas Detaļas.

1) Uzvārds:Kalmans

1.1 ) Vārds:Maiks

1.2 ) Dzimums:Vīrietis

1.3 ) In-game Stundas (OOC):28+6

1.4 ) Vecums (OOC):14

1.4a ) Vecums (IC):25

1.5 ) Telefona Nummurs (IC):431447

1.6 ) Vecie spēlētāja Vārdi. (OOC):Spiky,HujovaScrubs.

1.7 ) Vai Tu pašlaik atrodies citā "organizācijā", un ja jā, tad kurā? (Ja neatrodies doties uz 1.7b) (OOC):

1.7b ) Iepriekšējā roleplay pieredze. (OOC):Spēlēju RolePlay Apmēram 3 gadus.

1.8 ) Screenshots no /history jūsu profilam ar kuru piesakaties. (OOC):https://failiem.lv/u/dacpgdu8">https://failiem.lv/u/dacpgdu8

1.9 ) Vai Tev vismaz vienam profilam ir vairāk kā 10 stundas. (OOC):Jā.

2) Cik ilgi esi šī štata iemītnieks?:Dažus mēnešus.

3) Vai Tev pašlaik ir jebkāda veida darbs?(Jā/Nē):Jā.

3.1 ) Ja jā, kāds ir tavs darbs?:Autobusa šoferis

4) Vai Tu kādreiz esi bijis aizturēts par nopietnu noziegumu?:Jā,bet Tas bija sen.Esmu mainījies Sācis jaunu dzīvi.

5) Vai Tu spēsi komunicēt Latviešu valodā? (OOC):Protams.

9) Vai Tu esi spējīgs runāt Discord/Teamspeak? (OOC):šobrīd tikai Discord,bet vēlāk ķeršos pie teamspeak.

7) Vai Tev pieder jebkāda štata B klases apliecība?: Jā.
7.1 ) Vai Tev kādreiz ir bijusi atņemta B klases apliecība?: Nē.

8) Izglītība.(Skolas nosaukums/vid. atzīme, Augstskolas nosaukums/vid.):
San Fiero Sākumskola/9.1

San Fiero Pamatskola/8.9

San Fiero Vidusskola/8.1

Los Santos Augstskola/6.9
8.1 ) Papildus informācija kāpēc Tevi būtu jāpieņem par LSPD darbinieku.(50 V):Tātad, sāku pilsētā pirms dažiem mēnešiem.Pirmo iespaidu devu nepareizo.Katru dienu domāju,kā to izlabot ka izveidoju tādas sliktas lietas.Un Vienu vakaru iedomājos ka varu pamieģināt apmaksāt pilsētai ar to ka sākšu ķert tādus kāds es,biju.Proti darīt visu ko Pilsētas likumsargam ,ir jādara.Varbūt neesmu ar tādu pierdzi.bet ātri mācos no kļūdām.Kā arī esmu draudzīgs pret visiem iedzīvotājiem,bagāts vai netik bagāts. Man visi vienādi.Visi ir Svarīgi un katrs ir pelnījis dzīvot merīgā pilsētā.

8.2 ) Kāpēc Tu vēlies pieteikties LSPD, un kāda ir tava pieredze? (OOC): Redzu,ka notiek daudz pakaļdzīšanās,notiek daudz skandāli,kuros vajadzīga palīdzīga roka.Esmu Piemērots šim,jo protu labi braukt ar auto.Kā arī spēlējot dāžadas citas spēlēs esmu uzlabojis savu ''Aim" proti šauju daudz precīzāk.Pieredze ir Normāla,esmu bijis LSPD darbinieks daudz reizes,bet katru reizi kautkas ,bija savādāk.Un Esmu gatavs piedzīvot kautko jaunu.

9 ) Vai Tev ir kāda sapratne par likumu izpildi? (OOC):Jā,jo meiģinu nokārtot rollera tiesības.

9.1 ) Ja jā, izskaidro visu par iepriekšējo pieredzi šajā jomā. (OOC):Biju RP projektā,kur PD vadīja īstās dzīves policists,viņš viedoja sanāksmes un vadīja akadēmiju cik es zinu viņš likumu izsprot.Kā arī iemācija kautko no tā visa.

12. ) Vai Tu pārproti Los Santos teritoriju.? (OOC):Protams.

Kandidāta solījums.

Es apliecinu, ka šajā darba pieteikumā ietvertās atbildes ir patiesas unpilnīgas, cik man zināms. Parakstot ar šo, es pilnvaroju izskatīt visuspaziņojumus, kas ietverti šajā darba pieteikumā, kas var būt nepieciešami, lai pieņemtu lēmumu par nodarbinātību. Ar šo es saprotu un atzīstu, ka, ja vien piemērojamajos tiesību aktos nav noteikts citādi, darba attiecībām ar šo organizāciju ir “gribas” raksturs, kas nozīmē, ka darbinieks var jebkurā laikā atkāpties no amata un darba devējs var atbrīvot darbinieku no darbā pieņemšanas procesa jebkurā laikā ar vai bez iemesla. Turklāt ir saprotams, ka šīs “gribas” darba attiecības nedrīkst mainīt ne ar rakstisku dokumentu, ne ar rīcību, ja vien šīs izmaiņas nav īpaši apliecinājis šīs organizācijas pilnvarots darbinieks.Nodarbinātības gadījumā es saprotu, ka jebkura nepatiesa vai maldinoša informācija, kas sniegta manā pieteikumā vai intervijā (- s), var novest pie atteikuma un no atkārtotas pieteikšanās. Es arī saprotu, ka man ir jāievēro visi darba devēja noteikumi un noteikumi.

Paraksts saprotot ko izlasīji:Mike

---------------------------------------------------------------------------------

Rekomendācijas

Vai Tev ir kādas rekomendācijas no pašreizēja LSPD darbinieka?(Ja nav doties uz "Papildus informācija")

Policista Vārds:

Pašreizējs Amats:

Rekomendācijas Citējums:

---------------------------------------------------------------------------------

Cita informācija jautājumi kuri tiks izskatīti/atbildēti.

Pēdējo reizi rediģēja Scrubs, 2019. gada 17. augustā, 19:16.
Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2019. gada 17. augustā, 20:44
0
Los Santos Policijas Departments

"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"

Sveicināts, M.Calman kungs, ar prieku paziņoju, ka jūsu iesūtītais CV tiek apstiprināts, respektīvi tiekat pārcelts uz nākamo kārtu - interviju. 

Ar jums, tūvāko 4 dienu laikā, sazināsies uzņemšanas nodaļās pārstāvji.

Ar cieņu:

Los Santos Policijas Departamenta, uzņemšanas nodaļa.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 17. augustā, 20:44.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 21 ( 295 skatījumi )
Enija, Scrubs, Ofkors, tirpeklis, Āpsis, Sestais, babushka, SmokeY, sippa, Kiwix, realduksitis, Valchhaaa, Guzman , Rūdolfs, Artix, klaxzy, Assassin, Fushion Lv, Pluto, Čivrix, 9Boz