Los Santos Policijas Departamenta 3. Akadēmija tiek rītkota 6 jūnijā, pulkstens 21:00.
Akadēmijā jāierodas Visiem policijas departimenta darbiniekiem. Tikšanās vieta būs sapūlču zālē.
Par neierašanos lūdzu ziņot priekšniecībai.
LSPD rekrūtēšanas nodaļa
Los Santos Policijas Departamenta 4. Akadēmija tiek rītkota 10 jūnijā, pulkstens 21:15.
Akadēmijā jāierodas Visiem policijas departimenta darbiniekiem. Tikšanās vieta būs sapūlču zālē.
Par neierašanos lūdzu ziņot priekšniecībai. ((Foruma, man pm))
LSPD rekrūtēšanas nodaļa
Los Santos Policijas Departamenta 5. Akadēmija tiek rīkota 15. Augustā, pulkstens 22:15.
Akadēmijā jāierodas Visiem policijas departamenta darbiniekiem. Tikšanās vieta būs sapūlču zālē.
LSPD rekrūtēšanas nodaļa
Los Santos Policijas Departamenta 6. Akadēmija tiek rīkota 18. Augustā, pulkstens 22:15.
Akadēmijā jāierodas Visiem policijas departamenta darbiniekiem. Tikšanās vieta būs sapūlču zālē.
Supreme, citronins2k20, drill, BOOM , senkanssvens, Ilja44, draiver, RavenS, Effect, Kapracis, Raivis, DesertFoxLV, Ofkors, , GoblinX, SkyLine, kidpromil, ChipyLV, Daave, Angelis, Scrubs, Pluto, Arhimēds Pitagors, 518293182, Luwii, Cosmoss, Kristherz, Guzman , 7n4_, Kiwix, TheKeneddy, yanchux, TrustR, kosmonauts420, Cuhz, SmokeY, Sestais, Hačiko, REDapple, IceKing, esketit., 9Boz, bLank, realduksitis, Laurz, Sheriff, Sack, roltonsonly, quickasfuck, Megiii, Pinuzis, buddyy, eslains, teoy, Norbis, rolex, SnaxxXD, makaveli, 442240, VitaFruit, Ērms