bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
9
0
topic
Gamemastera pieteikums.
Guzman
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Pablo ebK DopeBoy Escobar
369 atbildes forumā
Online: 17d 18h 55m
Redzēts 15. februārī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 02:32

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]

Anketa.

Tavs vārds: Igors.

Iepriekšējie nickname: exactyl, slime, soulnce, synex u.c vairs nebūtiski lietotājvārdi pēc kuriem mani atpazīst tikai daži lomuspēles veterāni.

Tavs vecums:19.

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Adamo Barbella - The Mafia, Willowfield. Pārējie nav aktīvi.

Pieredze kā Gamemaster: Administrācijā esmu bijis vairākos serveros, gan kā skolotājs, gan kā admins. Lielākā daļa serveru vairs nepastāv, piemēram, dga, ultraplay, wrp, lomuspēle, beast u.c 

Pieredze Roleplay jomā: Lomuspēlē esmu kopš ~2011/2012 gada. Spēlētprasmi apguvu uz angļu valodas bāzētos SA:MP tiešsaistes serveros, kuru pamatā bija standarta GTA:SA ielas bandu lomuspēles atveidošana 90 gadu vidus. Viens no šiem serveriem https://www.youtube.com/watch?v…p;Pakāpeniski pārgāju arī uz nopietnākiem populārākajiem serverīm kā Red County Roleplay, Los Santos Roleplay.  Starp latviešu serveriem agrāk populārs bija exs arī tad kad tas pārgaja uz MTA:SA bāzi, boxg u.c Jau sen arī spēlēju lomuspēli uz MTA:SA bāzes latviešu valodā.Daudz laika pavadīts slavenajā Owlgaminga serverī uz kura gamemoda ir bāzēti visi latviešu serveri. Nopietni spēlēju playhardā, kas arī bija lielākais serveris savulaik. Paralēli tam vērās vaļa arī citi daudziem cilvēkiem pazīstami komūni kā Lomuspēle ,Xgames,Lifeline,MGT arī Kick un citi jau nepastāvoši komūni ,kuros es arī spēlēju pārsvarā nelegālajās organizācijās. Dažos no tiem arī oficiālās organizācijās. Šeit esmu pavadījis simtiem stundu, pieredzējis spēlētāju uzplaukumu un zudumu, ipašnieku un administrācijas maiņu vairāku gadu garumā.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Nesen no alta mani iemeta cietumā uz 30 minūtēm par ''NonRp''. Es biju iesēdies cita spēlētāja mašinā un novērsies no datora, bet kad atgriezos viņa ietriecās citā mašinā, kur acīmredzami bija gamemaster, kurš rīkojās nepareizi un iemeta mani tā vietā, lai aizrādītu man vai liktu vismaz kaut ko darīt. Vienīgā darbība ko es konfūzijā paspēju izdarīt ir sākt stumt salūzušo mašīnu uz labotumi ar lomuspēles atveidi, bet spēlētājs ar kuru es braucu pazuda no servera un mani pēkšņi sodīja.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Pavisam nesen pabeidzu vidusskolu un iestājos universitātē. Kopš sevi atceros esmu bijis aktīvs bērns un viscauri dzīvei izmēģinājis visdažādākos sporta veidus. Profesionāli spēlējis futbolu vēlāk arī basketbolu. Neizpalikt arī bez nodarbībām ciņās disciplinās. Brīvo laiku pavadu sporta zālē un basketbola kortā. Vasarā vairāk laika veltu darbam un draugiem.

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Spēlēju es šeit gadiem ilgi, vēl pie Danexa vadīšanas laika biju gamemasters. Kā jau es minēju serveris ir mūžīgi pastāvoš ja viņu tā var nosaukt. Šeit ir spēlēšu arī 20 cilvēki, 80 cilvēki, daudzi varbūt to nezin, bet arī 100. Esmu ieguldijies ļoti daudz laika un pūļu spēlējot šeit kopā ar dažiem ex un joprojām esošies servera adminiem šeit. Pirms man izsaka jebkāda veida bridinājumu, atgādināšu ka es nenomelnoju serveri, bet gan izsaku obejktīvu kritiku, kas nav aizliegts pēc noteikumiem. Liela problēma ir tāda ka nopietnā lomuspēle iesaistīties ieinteresēti procentuāli salīdzinoši maz spēlētaji. Prioritāte ir dāŗgākas un ātrākas mašinas iegāde, protams, arī tās uzlabošana. Daudzi spēlētāji dod priekšroku vienkāršu problēmu risināšanai ārpus tēla /b čata pielietošanu. Esmu pārliecināts arī ka daži, kas lasīs šo tēmu aizdomāsies par manu nākamo apgalvojumu. Ļoti daudz cilvēki nesaprot to, ka viņi atrodās virtuāla vidē, kur viņi individuāli veido savus tēlus un attīsta tos. TAS NEKĀDA GADIJUMĀ nav aiz ekrāna sēdošais cilvēks. Tas ir tēls nevis tajā brīdi aiz monitora sēdošais Emīls, Andris vai Pēteris, kuru pieņemsim aplaupa kāds, bet viņš apvainojās vai nobīstās no tā un labāk izies ārā no spēles vai neatveidos lomuspēli un bēgs projām ignorējot citus. Cilvēki, kas spēlē lomuspēli brīžiem uztver to pārāk personīgi un pārlieku nopietni. Adresē uz sevis visu iekš spēles notiekošo. Serverī netrūkst trolliski motivētu spēlētāju un arī tādu, kuriem zināšanas ir zem minimālākajiem lomuspēles standartiem. Jā šis nav viens augstakās-augstākās pakāpes lomuspēles serveriem pasaulē, taču tendenciem būtu jābūt pietuvoties tam latiņam. Acīmredzami pie lielā spēlētāju skaita serverī pastāvīgi nevar uzturēties pietiekami daudz administrātori un geimmasteri, kuri vienlaicīgi spētu izpatīt visām spēlētāju problēmām un iegribām. Pamaniju ka nesen divi gamemasteri tika paaugstināti uz administrātoriem. Arī viens nobanots un cits aizgāja projām. Tas, manuprāt, arī ļauj man kandidēt uz viņu vietām, lai arī forumā status ir aizvērts. Vēl pavisam nesen tas bija vaļā un zinoši spēlētāji administrācijā nekad nav lieki. Būtiska problēma ir tāda ka daži spēlētāji ar privilēģijām iemet spēlētājus mešanas pēc kā bija gadijumā ar mani. Tas nav primārais gamemastera rīcības plāns. Viņa uzdevums ir norādīt uz spēlētāja kļūdām, palīdzet tam tās novērst un pilnveidot sevi. Izteikt aizrādījumus un tad pamatojoties uz to vai spēlētājs ir uzklausijis dotos padomus/apmācības, arī uz viņa administratīvo ieslodzījumu vēsturi izsniegt viņam optimālo sodu.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):Būdams administrācijas loceklis es spēšu maksimāli kvalitatīvi apmācīt spēlētājus ar minimālām lomuspēles  zināšanām un ,protams, velmi mācīties. Sekot līdzi spēlētāju prasībām un velmēm ,kā arī savu iespēju robežas sniegt palīdzību probēlams atrisināšanā.Uzturēt aktivitāti serverī.Savā ziņa atvieglot administrācijas darbu ļaujot tās locekļiem pievērsties svarīgāku problēmu risināšanā , nekā tādu kuras būtu pa spēkam Gamemasteram.Centīšos būt maksimāli aktīvs un stradāt ar pilnu atdevi.Mana galvenā motivācija ir samazināt Ārpus tēla čata pielietošanu lomuspēles atveides situācijās.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.

-

Pēdējo reizi rediģēja Guzman , 2019. gada 14. augustā, 19:39.
swolex
Lietotājs
𝖍𝖊𝖓𝖗𝖎𝖏𝖘 I
457 atbildes forumā
Online: 9d 2h 40m
Redzēts 2023. gada 25. septembrī, 10:12
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 02:37
0
post

par, topiks ir ļoti labs, rakstīts ar sirdi, ja tevi nepieņems, nezinu ko pateikt.

- If you don't like me then i'm sorry -

Assassin
Bijušais administrators
Lietotājs++
310 atbildes forumā
Online: 31d 4h 14m
Redzēts 7. aprīlī, 22:44
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 02:38
0
post

VIENS LIELS PAR, esmu tevi bieži redzējis serverī un ļoti labi proti rpot

Angelis
Veterāns
daunis
1201 atbildes forumā
Online: 149d 23h 5m
Redzēts 2023. gada 09. septembrī, 23:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 02:41
0
post

nepārskatījos ? RP skolotāja statuss - AIZVĒRTS bet nu tev ir labas org kur tu erpo ,tad lai tev tiek amats :) par

cau

Flomits
Lietotājs
Krītiņš
167 atbildes forumā
Online: 9d 9h 54m
Redzēts 4. martā, 18:53
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 02:46
0
post

Īpaši ar tevi neesmu sastapies In Game un nezinu tavas Erp'ē prasmes tāpēc palikšu neitrāls..

Pēdējo reizi rediģēja Flomits, 2019. gada 14. augustā, 20:42.

yanchux
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 6h 1m
Redzēts pirms 3 stundām
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 02:49
0
post

Lasot pieteikumu domas svārstījās kā diegā pakārts atsvars. Protams, pieteikums vienkārši super, viss safe, bet, lai Tu te citu acīs neliktos tik balts un pūkains, neliels apraksts par to "Nepatieso ajail". Tu, un tavs draugs braucāt ar mašīnu, pēc kā ietriecāties citā spēlētājā (Sekas, protams, netika attēlotas). Kā arī, ja jau biji "Novērsies no datora", tad kādēļ uzreiz, literally pēc sekundes izkāpi ārā no automašīnas, un bez jebkāda RP sāki stumt automašīnu uz Pay and spray? Nu, sorry, ja Tev tas skaitās nepatiess jail, tad došu Tev PRET.

However, Veiksmi!

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2019. gada 14. augustā, 02:53.

fujax

9Boz
Servera administrators
Frakciju komanda
VIP
Veterāns
362 atbildes forumā
Online: 36d 14h 12m
Redzēts 11. aprīlī, 09:47
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 02:54
0
post

Rpojam kopā, izcils rperis, no manis tikai rekomendācija.

https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608

 

𝙀𝙨𝙠𝙖
VIP
Bijušais administrators
security ♛
00:00 ●━━━━━━──── 4:20
104 atbildes forumā
Online: 56d 2h 38m
Redzēts 7. aprīlī, 16:16
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 07:48
0
post

Statuss uz gamemastera amatu ir aizvērts, priekš tāda pieteikuma vińš ir vała.

Esmu vērojis tevi serverī,Rp u.c darbības , neko sliktu pateikt nevaru.

Labākais pieteikums līdz šim laikam. Gadi ir, pieredze arī. No manis stabila Rekomendācija! Veiksmi Igor!

/vphone

Pēdējo reizi rediģēja 𝙀𝙨𝙠𝙖, 2019. gada 14. augustā, 14:20.
sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 12:24
0
post

Rec, jo sakarigs purns un bus Jachukiem, kas visu savu mūžu strādā LSAK par ko paraudāt.

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 13:39
1
post

Anti.. Mētā varenu rperi, nomelno citus, manās acīs neesi izcēlies.

 

Ērms
Lietotājs
307 atbildes forumā
Online: 14d 5h 45m
Redzēts 2022. gada 19. jūnijā, 22:05
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 14:03
0
post

nav kur piesieties, par

bighomie status
Lietotājs
11 atbildes forumā
Online: 8h 43m 41s
Redzēts 2019. gada 30. augustā, 16:35
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 14:22
0
post

Stabila rekomendācija, ja pieņems tevi, būsi vienīgais gamemaster kas actually reportus izlasīs un tad tikai pieņems nevis otrādi.

Guzman
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Pablo ebK DopeBoy Escobar
369 atbildes forumā
Online: 17d 18h 55m
Redzēts 15. februārī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 14:30
2
post

@Ofkors Ja tu izsaki jebkāda veida apsūdzību pret kadu, tad būtu jāmāk arī to argumentēti pamatot. Vienīgā reize kad ir izcēlies masīvas konflikts bija pirms neilga laika shoutboxā, kad visi kurus neapmierināja tas ka viņus aplaupija Sporta zāles eventā sāka nepamatoti brukt virsū un man un 9bozam. Taisnība tāpat ir mūsu pusē tāpēc vari domāt ko gribi. Jānim par to ka viņs mani iemeta cietumā par ''Nonrp'' es privatajās ziņās jau atbildēju. Man prioritāte nav nopirkt dārgu mašīnu, bet gan veidot organizācijas un attīstīt lomuspeli serverī, nu ja tev tas acīs nekrīt tad man nav ko tev pateikt.

Pēdējo reizi rediģēja Guzman , 2019. gada 14. augustā, 14:32.
Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 15:40
2
post

Go ahead, atbildi visiem, kas ielika “pret”

Nemāki uzņemt kritiku, kas arī nav labi..

 

7n4_
Lietotājs++
Arč
257 atbildes forumā
Online: 15d 16h 50m
Redzēts 8. aprīlī, 16:42
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 15:57
0
post

piekritīšu teiktajam @Ofkors ..... 

Pret.

7n4_

bighomie status
Lietotājs
11 atbildes forumā
Online: 8h 43m 41s
Redzēts 2019. gada 30. augustā, 16:35
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 16:15
0
post

Go ahead, atbildi visiem, kas ielika “pret”

Nemāki uzņemt kritiku, kas arī nav labi..

@Okafors Vājš arguments 17gadīgam cilvēkam, kārtējais teikums "nemāk uzņemt kritiku" kas jau tiek malts no katra gm pieteikuma uz citu. Cilvēks vienkārši aizstāv savu viedokli, debīli komentāri.

50bulletstrokis
Lietotājs
@pump_upp - best crypto p...
7 atbildes forumā
Online: 4h 26m 20s
Redzēts 2019. gada 16. augustā, 23:47
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 18:05
0
post

 no manis rekomendacija. retu reizi speriena var sastapt adekvatus cilvekus, kuri neizvelas naidoties ar administraciju, bet gan velas palidzet pasam komunam. nesaprotu kadel administracija neuzklausa sadus cilvekus, bet gan izvelas ertako veidu - nodirst vinus. ja cilveks, kura roleplay aplis ir desmit reizes plasaks par si briza servera gamemasteriem, atnak uz komunu un piedava palidzibu, kadel owneris nedod iespeju? labak iedot kaut kadiem ljevajiem labo roku 90 gradu lenku rperiem, lai tie iet macit jauninos, kuri ta ari netiks ara no ta kritiska limena. dota briza speriena gamemasteriem nerup speletaju roleplay limenis, labak uzdirst iesacejam un iemest ajaila, lai nopust tur. bet nu ja godigi, tad ko tie gamemasteri vispar var iemacit, ja pasi nerubi fisku lomuspele. es runaju par tadiem zelliem ka Toms, Tankists, Janchux, Fosiks, JayB, TrustR, IceKing. man pat vajadzeja ieskatities servera administracijas liste, chista noname. vel viena lieta par to brunoto zadzibu boksa sacensibas. es tur nebiju iesaistits, nezinu kas notika, bet spriezu pec atteliem un nostastiem foruma. tada veida zadzibas, kuras ir iesaistiti vel 20 purni, logiski nenorites gludi. atversies ooc klabona, asaras birs visiem cietushajiem. tas viss bija gaidams. cepuri nost, ka uzdrosinajaties ko sadu veikt un viss beidzas labi. satura nobeigums tiek veltits trinitarios pipmanim ofkorsam. 4o tu te gudri sprega, pudeli. nav noslepums, ka tu biji admins, statusu papisi del savas nemakulibas, tagad velies visiem iestastit "es esmu labaks par viniem, es macos no kludam, dodat iespeju, cau goblin, cau visiem, esmu aktivs serveri un foruma, man ir pieredze roleplaya loti liela, maku atteliem uzlikt melnu rami un samazinat to lielumus, nemat manus avatarus plz es palidzu jums", muti turi ciet. nesaprotu cik vel dzilak gribi ierakties. tupa sedi dirs par normalu piparu, provoce vinu, lai atbild uz tavu teikumu un pec ta vel klat uzdirs par kritikas nepienemsanu, bravo. 

iksde123
Lietotājs
8 atbildes forumā
Online: 12h 57m 26s
Redzēts 2019. gada 23. augustā, 03:44
Pievienots, 2019. gada 14. augustā, 20:39
0
post

Piekrītu pilnībā @bighomiestatus @bulletstrokis. Viņš, 9boz un citi, kas spēlē vienā frakcijā kopā ir paraugspēlētāji pāŗējiem ! 

SmokeY
Lietotājs
Pixelis
151 atbildes forumā
Online: 20d 0h 11m
Redzēts 2020. gada 26. janvārī, 13:33
Pievienots, 2019. gada 15. augustā, 17:17
0
post

yoo Igor,nezinu vai jā,bet tevi laikām nēsmu manijis in-game,bet taču varu dot lielu -PAR-,jo esi piestrādājis pie pieteikuma,ceru,ka ar statusu nespēlēsies,bet gan strādāsi ar melnu muti,domāju,ka nevaidzētu būt liekiem konfilktiem in-game,-GOOD LUCK-


#exatclypargm

#veiksmiexatcly

Cookie
Lietotājs
Rodžijs
6 atbildes forumā
Online: 17h 16m 29s
Redzēts 2020. gada 14. aprīlī, 14:06
Pievienots, 2019. gada 15. augustā, 18:13
0
post

Šādu topiku jāliek uz avīzes :) Es par Cietu PAR.

Guzman
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Pablo ebK DopeBoy Escobar
369 atbildes forumā
Online: 17d 18h 55m
Redzēts 15. februārī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 16. augustā, 15:54
0
post

Paceļu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0