Piedodiet man ka bez garumziimem esmu Austrija un sijiem pc nav tadas xd. Karoc ir problema es ieeju ieks fortnite un saku to spelet no sakuma viss ir kartiba, pec kadam 5 min vnk nofreezo spele un vairs neko nevar izdarit vienigais ko var izdarit ir iet uz Task Manager un uzspiest End Task. Mby kads zin ka so var salabot?
*Run as adminstrator*
Some people say I'm conscious, some say I'm a gangsta rapper - it's just me doing me. I'm stomping in my own lane. I'm doing what I do.
Kaartezz, jau sen meginaju, same shit
upgrade kartupeli
man ir AMD FX- 4300 3.7 gHz
nVIDIA GTX 550ti 1gb
RAM 8GB dual channel
amm itka nav baigais kartupelis xd
wauw, ja tu to nesauc par kartupeli...
Pamēģini pārinstalēt easy anti cheat priekš fortnite. Man bija kkas līdzīgs, tagad iet atkal uz 100+ fps. Ja nesanāk, tad ej izārdi visu YT.
Es panemu parinstaleju Easy Anti Cheat un ar gaisa pistoli izputu puteklus no datora cita lieta atkal uz 80+ fps
Murish, Lauronja, Ceikaa, Angelis, wolfenstein, yanchux, Kristers, Sneaky, Z1EMA, Boo, SkyLine, ....., realduksitis, Jankellls, Miksens, Leitis, ivanovs, xvid, Jurmaize, GoblinX, Ponijs, IceKing, Burakz, KeyBii, Kqastr, Etynia, Skecets, shockins, lancer, MMD, rolanddis, half-pedor, adn384, Pablo, Brazy, Pon4iks, Kubitis, Filipolv, Gozmit, primeyeez, Balto Spēks, SAMMLUNG, Beazzy, Patriots, 518293182, Maxime, wazijs