~ Personālā Informācija
- Vārds: Antonio
- Uzvārds: Gandonio
- Dzimums: Vīrietis
- Personas Kods: 234554-66778
- Dzīves vieta: Grov Street
- Nacionalitāte: Amerikanis
- Talruņa nummurs: 744134
~ Vakances / Vispārīgā Informācija
- Iepriekšējās darba vietas: RS Haul/Preču piegādātājs
- Amats, uz kuru kandidējat: Jaunais konfiscētājs
- Jūsu pieredze šajā amatā: Ir pietikama
- Izglītības iestādes: Los Santos bērnudārs-Mazi ķipari
Los Santos sākum skola
Los Santos pamat skola
Los Santos augstskola
- Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: Nav
~ Dokomentu Pārbaude
- Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?: Jā
- Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?: Nē
~ Motivācijas Dati
- Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: Jo esmu fiziski spēcīgs un apņēmīgs, tādējādi spēšu padarīt savus darbus
līdz galam!
- Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi ): Tādad sāksim ar to kad kādu dienu Antonio redzēja kā viņa tēvs aizvelk automašīnu un Antonio ar to gribēja nodarboties, iet tēva pēdās. Kādu dienu Anton piegāja pie tēva un prasija vai nevar pavizināties, tevs piekrita un Antonio bija laimīgs. Kad Antonio noskatījās ka šis darbs viņam liekas interesants viņš gribēja vairāk uzzināt par šo darbu un uzmanīgi noskatījās kā viņa tēvs iekabina āķī mašīnas un tās ar hidroliku paceļ. Un no tā brīža Anton ir vienmēr gribējis būt vilcējs
~ Personas Paraksts
Paraksts: A.Gandonio
~ OOC Informācija
- Vārds: Krsitaps
- Vecums: 15
- SS no /history: Es nesen sāku spēlēt Kick.lv tādēļ man nekas tur nav!
- SS no /stats: Tur arī nav, man ir 11h
Raksti kā gailis ar kāju. neesmu pārliecināts par tavām RP prasmēm un esmu pārliecināts, ka arī nonrp aizvāksi katru auto kuru redzēsi. Saku Pret
Tā nav! Tu nezini ne mani ne manu RP! Starp citu, mans RP kuru tu sauc par Low ir normāls!(Atvainojos par postīšanu savā topika>)
tev ir 15 ,raksti 90 vārdus nevis knapi 60 ,arī neticu ka tev ir 15 un arī nezinu kā erpo ,taka te puse konfiscētāji aizvilka manu bmw kaut viņš stāvēja parkingā
cau
XDDDDD
Bambusa Lācītis
@AngelXD
Nu par tavu RP vispār nerunāsim, ghetto skins, strādā fermā un blato ar savu sūda coltiņu. vezis tu esi
Jony, Jitzie, kiroji, kristaps_hokage, amiz, timaballs, Gonzalez, pidars, yanchux, Adolfslv, , hennesy96, Venom, Kiwix, tirpeklis, ASTRODIUM, Ofkors, realduksitis, HaraldsOG, Cosmoss, raymanLv, Angelis, Kristherz, Valchhaaa, Melnais, Pluto, Artix, Čivrix, TrustR