LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
APLIKĀCIJAS FORMĀTS;
Iesūtītājiem:
Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.
Jābūt vismaz 21 gadus veciem.
Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.
| 1 posms ; Personālā informācija |
Vārds, uzvārds: William Smith
Vecums: 24
Dzimšanas datums: 1 Janvāris
Dzimšanas vieta: Las Venturas
Štats: San Andreas
Tālrunis: 739626
Pilsonība: Amerikānis
| 2 posms ; izglītība |
IEGŪTAIS IZGLĪTĪBAS LĪMENIS ( Ar '' X '' iezīmēt nepieciešamo )
Augstkola [ ] ; Asociāta grāds [ X] ; Bakalaura grāds [ ] ; Maģistra grāds [ ] ; Doktora grāds [ ]
Iepriekšējā darba vieta: RS Haul
Pašreizējā darba vieta: RS Haul
Iegūtie sertifikāti ( Ja tādi ir ) : Valsts Polcijas Koledžas Sertifikāts
| 3 posms ; Departamenta noteiktie jautājumi |
Vai Jums ir kāda pieredze, darbā kā Virsnieks?: Es neesmu bijis policijas darbinieks, bet mani vecāki tādi ir bijuši.
Motivācijas vēstule: Esmu dzimis Los Venturas, uzskatu sevi kā ideālu kanditātu policijā, jo ir lieliska figūra, ir sertifikāti derīgi šajai komūnai, un arī pats no bērnības esmu lēmis uzturēt sevi labā formā, un iet macīties par policistu, lai aizstāvētu savu štātu kurā esmu dzimis un uzzaudzis. Esmu nostādijis mērķi iestāties policijā un aizsargāt šo brīnīšķīgo štātu un cilvēkus kuri dzīvo viņā. Vēlos arī iet šeit strādāt jo ielas nav redzami policisti, kuri patrulē štātu no ļauniem cilvēkiem un dzērošiem jauniešiem, un ne tikai. Pa visu šo laiku neesmu NEVIENU policistu redzējis uz ielām, kaut vai noziedzības notiek daudz. Ceru ka varēšu tikt jūsu komūnā un tādā veidā aizstāvēt šavu štātu.
Kādēļ tieši Jūs ir jāpieņem darbā Policijā?: Es Williams Smiths Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus.
| 4 posms ; (( OOC SADAĻA )) |
Vecums: 15
Vārds: Toms
UCP: WickedAssasin
Iepriekšējā pieredze LSPD?: Nav bijusi, bet cik es ļoti ātri mācos un pratīšu apieties ar visām nepieciešamām lietām, mana pieredze ir bijusi kā LSGD darbiniekam.
Vai spēsiet lietot lietotāja programmu discord [ OBLIGĀTI ] ?: Jā
Vai nākotnē, spēsiet lietot lietotāja programmu TeamSpeek 3?: Jā, ja tas būs nepieciešams.
LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
Sveicināts, W.Smith kungs, apskatot jūsu Curriculum Vitae, nonācām pie lēmuma to apstiprināt! Respektīvi, esat nonākuši nākamajā kārtā.
Ar jums sazināsies tuvāko 2 nedēļu laikā pa norādito telefona nummuru.
Ar cieņu:
Los Santos Policijas Departamenta priekšniece L.Henderson.