bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
0
topic
[LSV] Matty Gerreton
Kazocinsh
Lietotājs++
Kazocinsh
250 atbildes forumā
Online: 7d 20h 22m
Redzēts 2022. gada 17. novembrī, 21:37
Pievienots, 2019. gada 07. augustā, 17:15

Par personu:(I)

Vārds Uzvārds: Matty Gerreton

Telefona Numurs: 541523

Deklerētā Dzīvesvieta: Los Santos Motelis

Faktiskā dzīvesvieta: Los Santos Motelis

Dzimums: Virietis

Gadi : 35

Vai ir auto vadītāja apliecība?: Ja, protams.

Vai ir kāda cita apliecība izņemot auto vadītāja?: Ne

Personas Izglītība:(II) Vidusskolas, - Magistra grads

Izvēlētā vakance: Gramatvedis.

Vai būsi spējīgs darīt sava amata pienākumus?: Protams, piesakos man uz vissatbilstosako vakanci, es to loti labi protu un tapec ari piesakos.

Vai iepriekš esi strādājis Los Santos Valdībā?: Nekad neesmu stradajis valdiba, bet esmu stradajis uznemeju un gramatvezu birojos.

Vai tev ir pieredze savā izvēlētajā amatā?: Ja, jau paskaidroju to kad esmu stradajis uznemeju un gramatvezu biroja vairakus gadus, velejos ko pamainit un ienaca prata doma navkt uz Valdibu.

Paskaidro kas ir jādara tavā izvēlētajā amatā?[ 100 vārdi ]: Saja amata tev ir japarskata visi darijumi, japarbauda vai kas nav aizmirsts vai apsmaukts. Darbiniekiem ir japarkaita algas un darijumi, jaizskata katra mazaka detalina cilveku kontos un jauznemas liela atbildiba, jo tas var mainit vinu naudu ieguvumus un zaudejumus. Bet tiesi detalizetak Valdibas gramatveziem ir japarskata ieguvumi un zaudejumi tiesi Valdibas organizacijam un valsts organizacijam, un kad atrod kadu robu tas ir rupigi japarskata lai valstij nenaktu lieli zaudejumi kados darijumos. Un japazino vai janoorganize valdibas smauksana, piemeram ka autobusu parks nopircis 10 autobusus pa 200 tukstosiem kaut ari izsteniba visa summa bija 150 tukstosi un 50 tukstosi palika ka tejas nauda autobusu tirgotajiem. Lai ta nenotiktu ir jaorganize viss daritais un viss rupigi jaizskata la mazakajam detalinam.

Kāpēc vēlies kļūt iekš Los Santos Valdības?:  Jo man ir laba pieredze grāmatvežu jomā un vēlos ko pamainīt, jeb šajā gadijumā tas ir sākt kontrolēt Valsts finanšu datus par visu kas ir finansiāls.

Personas Motivācija: Mani šajā darbā motivē tas kad mani šis darbs apmierina un es to daru jo tas man padodas un patīk. Vēl lielāku motivācīju es gūšu no tā kad varēšu ar sevi lepoties tajā kad es pat varēšu kontrolēt Valsts organizāciju finansiālos datus.

Neliela Motivācijas Vēstule vismaz[50-100Vārdi]:  Būšu ļoti pateicīgs, ja man tiks dota iespēja strādāt šajā darbā, kas man patīk un mani nenogurdina. Nāku šeit no parasto grāmatvežu darba kur tikai ir jāparvalda privāto uzņēmumu finanses kā arī dažu personu finansiālie dati, bet manuprāt tādēļ kad visu minēto esmu apguvis ļoti labi, manuprāt dēļ šī fakta man varētu tikt dota iespēja pārvaldīt mana paša Valsts finanses.

Kas tevi motivē kļūt iekš Los Santos Valdības?: Tas kad velos mainit savu iespaidu uz sevis paša un teikt sev pašam to kad esmu spējīgs pārvaldīt arī veselas Valsts finanses, ne tikai privāto uzņēmumu un privāto personu finanses.

Kāpēc mums tieši tevi jāpieņem iekš Los Santos Valdības?: Dēļ tā, ka man padodas mans iesāktais, un mani šis darbs apmierina un nedaru to sevi piespiežot tikai naudas dēļ bet arī dēļ tā kad tas ir kā radīts priekš manis. Man ir grūti padoties un ja kautko iesāku es to pabeidzu līdz galam, un nekad neapstājos un eju grūtībām caur lai tik iesāktu paveiktu.

Vai darīsi to,ko mēs liekam? Protams, si ir mana valsts un esmu ari gatavs darit ko pats sev likšu darīt lai arī kas tas butu.

((OOC Informācija))

Vārds: Nevēlos norādīt

Vecums: 13

UCP: Kaneelis

CIk bieži būsi aktīvs:? Vienvārds sakot : Daudz.

Bilde no /stats un /history: Tiks pievienots.

Kristherz
Lietotājs++
150 atbildes forumā
Online: 9d 22h 29m
Redzēts 6. martā, 06:33
Pievienots, 2019. gada 07. augustā, 17:38
0
post


 

Cien. M.Gerreton , izlasot jūsu iesutīto pieteikumu , esmu nolēmis

jūs neizsaukt uz parrunām. Jūsu noradītā vakance neeksistē.

Ar cieņu Los Santos Pilsētas Mērs Damian Moore

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 12 ( 160 skatījumi )
Kazocinsh, Tekinieks, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Latgola, NXTHING, Flomits, FL3X, Valchhaaa, yanchux, Spriditis, TrustR, Kristherz