bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
3
0
topic
(Dzīvesstāsts) Boby Stafford
SNAKE
Lojālais lietotājs
MethodMen
518 atbildes forumā
Online: 24d 20h 19m
Redzēts 2023. gada 26. martā, 11:47
Pievienots, 2019. gada 05. augustā, 23:00

Bobijs Staffords dzimis 1990. gadā 15. novembrī Bostonā . Bobijs uzauga diezgan turīgā ģīmenē un nebija nekādu šaubu , ka viņš ies to pašu ceļu ko viņa Tēvs ''Teodors Staffords'' . Šī ģimene atbaltija prostitūciju tēvs bija Suteners ar iesauku ''Tornādo'' .  Ejot laikam Teodoram nācas aiziet viņsaulē un Bobijs ņēma virsroku pārņemot tēva biznesu. 

Las Venturas ielās sāka palikt nedrošas , jo pēc biznesa pārņemšanas , strauji sāka pievērst policija uzmanību Las Venturas striptīzklubam ''PIMP STYLE'' Lai netiktu atklāti Bobijs dabuja pārdot klubu tālāk citai personai , kas par klubu parūpēsies , taču ienākuma avotus nemainija. Bobijs zināja ka tēvam ir ''VINYL COUNTDOWN'' striptīzklubs pilsētā Los Santos. Netālu no šī kluba bija arī dzīvoklis , ko tēvs bija iegadājies lai brīvdienās labi pavadītu laiku . 

Bobijs nebija tik tīrs kā visiem likās  , jo necentās izrādīt ar ko īsti nodarbojās . Las Venturas viņš nodarbojās arī ar nelegālajām lietam , ne tikai prostitūciju. Visi Bobiju sauca par ''GDOG'u''(Gangsta Dog) , jo tirgojot ieročus pierādija ka ir tiešām uzticams. Bobijs visā tajā bija tik dziļi iekšā , ka ārā vairs nevarēja tikt , taču pats nemazam nevēlējas.  Bobijs ir agrāk sodīts par ieroču uzturēšanu lielos apmēros , viņu apcietināja nozieguma vietā , pie naudas apmaiņas. Tagad Bobijam ir 29. gadi un viņš un pēc nelielas pauzes lēnām atgūstās un ir nodomājis sākt visu no jauna Los Santos pilsētā. 

((OOC))

Ar šo tēlu tiks veidota arī nelegāla frakcija ar laiku visu veidojot pakāpeniski. 

 

Pēdējo reizi rediģēja SNAKE, 2019. gada 06. augustā, 02:09.

 

SNAKE
Lojālais lietotājs
MethodMen
518 atbildes forumā
Online: 24d 20h 19m
Redzēts 2023. gada 26. martā, 11:47
Pievienots, 2019. gada 06. augustā, 02:21
0
post

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0