Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds:Roberts
Iepriekšējie nickname:bandits
Tavs vecums:16
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās:LSAK un Matt Smith un Joha n Smith
Pieredze kā Gamemaster:
Pieredze Roleplay jomā:
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):gribu palidzet serverim,gribu lai serveri ir kartiba nekad neesmu bijis tapec nolemu pameginat .Gribas ari izjust ka ir but Gm ceru uz AD nakotne ceru ka palidzesu serverim kaut kada veida .centisos piesaistit speletajus serverim ar attieksmi .pienemsu reportus ja vaidzes apmacisu rp kadam . Nevienmer gribas but parastam speletajam gribas ari but Gm un AD ceru ka es cilvekiem patiksu varbut esmu ari 4 reizes sedejis ajil bet es esmu mainijies regulari skatisos forumu atbildesu uz cilveka jautajumiem .Ajailosu toskuri dara nonrerpiskas lietas un nevienu nebanosu bet liksu ajaila kuri nonrp daris loti ceru ka tiksu un ja tiksu bet es zinu ka netiksu tad ja tiksu bus pirma reize par kaut ko nevis parastu speletaju ja adminiem nebus laika tad palidzzesua viniem ar reportiem piedodat bet vairak nav ko rakstit
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:ja
Gadījumā ja Tavs pieteikums tiek atteikts, nākamo pieteikumu vari rakstīt ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām! (Ar izņēmumiem) *Kontaktēties ar vadošo administrāciju* labi
pret, galīgi nedomāju ka tiksi, trollis esi. ajaili gan jau daudz, vispār pse pat nav aizpildīta.
- If you don't like me then i'm sorry -
ja es trollis tad tu lohs
Otreiz iepostojot kļūs labāk.
[STAFF UPDATE]Īpašnieks GoblinX promoted "Bandits" from player to Galvenais Administrators .
[STAFF UPDATE]Īpašnieks GoblinX promoted "Bandits" from player to Īpašnieks.
Gamemaster pieteikumu statuss ir aizvērts .
was is dis? pret
Pret
cau
Pret,jo esi trollis
Pret. Es neesmu redzejis serveri
OMG, es jebal šādu vēzi redzēt xd, -PRET
n\e
Par normals Pipars xd
Pēc pieteikuma spriežot , tur ne Roberts 16 , bet Roberts 12 , pieteikums pliks , motivācijas nekādas, uz ātru roku uzdrukāts , nebūs vecais , pasēdi ilgāk , pamācies pamatus. PRET
banditi nav vajadzigi staff, pret
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Sveiks,Johan!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi nepieņemt, redzot tavu /history, automātiski slēgts, kā arī tavi posti("ja es trollis tad tu lohs"').
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!
Ar cieņu MTA administrācija.
Jitzie, BULLETSS, Skrevele, Devitais, ivanovs, Artix, friken123, Ofkors, yanchux, teoy, swolex, Melnais, JayB, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Madryy, panelis, GoblinX, SmokeY, Kristherz, FreshCat, Tankists, Megiii, blaze, 9Boz, Nikucis, klaxzy, realduksitis, 7n4_, sippa, Angelis, TheCrazyRolands, Npmp, huga4life, FL3X, Guzman , TheKeneddy, Animals, Ērms