• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ +]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [+ ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [+ ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [+ ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ +]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Adriāns
Iepriekšējie nickname: JustNothing, JustNxthing
Tavs vecums: 16
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Nikolai Arhimov -LSGD, Michael Boyka- CK
Pieredze kā Gamemaster: Pieredze ir diezgan liela, pirms 5 gadiem veidojot ar draugiem serveri pabeidzot to mani ielika amatā par gamemaster, sevi uzskatu par diezgan labu gamemaster, es spēju uzklausīt līdz galam un apmacīt ja tas ir nepieciešams
Pieredze Roleplay jomā: Ērpoju kādus gadus sešus vai septiņus. Ceļu uzsāku samp un divus gadus pēc tā uzsāku savus ceļus iekš MTA pametot SAMP. Kautkur mēnesi paspēlējot satiku vienu interesantu personu kuras dēļ esmu palicis par to kas esmu. Neskaitot RP pieredzi ir diezgan liela pieredze mapošanā, spēju būt labs VCT, jo ļoti daudz laika, taisot serveri pavadīju, iekš vehlib taisot mašīnas.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Diemžēl jā
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://imgur.com/a/2sYB73V">https://imgur.com/a/2sYB73V
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): https://mta.kick.lv/forums/topi…v-no-nasjinga/">https://mta.kick.lv/forums/topi…v-no-nasjinga/
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Es redzu šī servera izaugsmi un domāju ka mana palīdzība nenāktu par sliktu izskatot manu iepriekšējo pieredzi, pie tam pamanīju ka status ir atvērts un padomāju, hmmm... kādēļ gan ne ?
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Tātad sāku spēlēt šo serveri vairākus gadus atpakaļ, ja nemaldos kick bija mans pirmais serveris kuru spēlēju. Tajā laikā vēl nebija skriptu kā tagad un pat vecie skripti priekš manis bija vienkārši WOW. Pēc kāda laika Kick aizvērās aizgāju uz kautkādu mēnešnieku tur satiku Wnkemīlu aka EmilexLV. Nu un šis cilvekas man dāvāja iespēju uzzināt kā tas ir taisīt serveri no nūlles, atceros sākumā neko nezinot liku tikai atm un interjerus, pēctam priekš sevis atvēru vehlib kur sāku maukt iekša vienkārši mašinas un centos uztaisīt viņas tieši kā īstajā dzīve. Beigu beigas priekš sevis atvēru map editor kurā uzmapojot savu pirmo mapi (autobusu parku) ,un dabūju diezgan pozitīvus komentārus. Laikam ejot pieredze auga un no parasta admina, mapera un VCT līdera tiku līdz pat līdzīpašniekam, pirmo reizi ieejot filezilla un datubāzē neko sākumā nesapratu, beigās man iemācija salikt resursus, pēctam savienot MySQL ar datubāzi pēc kā jau pats spēju kaut cik salabot skriptus, bet nu par skripteri man nekļūt, viss ko māku ir atrast nelielu kļudu vai nomainīt pozīciju. Tagad runājot par gamemaster pieredzi, esmu apmācijis cilvēkus pilnībā no 0 un skatījies kā viņi pārtop par kaut cik normāliem ērpotājiem. Paņemot report protu komunicēt ar cilvēkiem un pajautāt vai nav vēl kas ko viņi gribētu piebilst a ne taka daži labi: paņem, izdara, aizver. Savā ziņa es saprotu ka būs daudz negatīvu domu jo daudzi padomās: ''kas tas par noname kāds no viņa gamemaster?''. Tā ir kritika un to es protu uzņemt, nu ja nesagāja tad nesagāja neko nepadarīs
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Pilnībā apzinos un esmu gatavs panest sodu
Čau tas es
Cik nu esmu sastapis OOC , izskatījies lādzīgs čoms, ganjau spēsi pavilkt, PAR!
Par, ļoti laba motivācijas vēstule, un domāju ka nebūs problēmas.
Par, cik es esmu sastapies ar tevi IC tu proti rpot ļoti labi, kā arī esam runājuši OOC un tu liecies lāga cilvēks un kā arī tu esi ļoti aktīvs spēlētājs!
Esmu ar tevi spēlejis un kopā ērpojām, es esmu tikai par ja tu meiģini sasniegt kautko vairak un palīdzēt citiem ar problemām kuras ir grūti risinājamas.Pāāāāāāāāāār!!!!
Vienozīmīgs PAR, erperis ar galvu uz pleciem..Esam erpojuši kopā, tīri sakarīgs..
Fucking yo shawty before she leavin
Pret jo tāpat iedos megii jo viņa meitene
Izkatot tavu pieteikumu, izties tīri lādzīgs. Lasot ko tu māki un ko tu esi darījis citos projektos došu tev PAR! no savas puses domāju, ka tādus Kick.lv komūnā vaig!
Došu par, pazīstams un zinu, ka spēs attēlot lomuspēli un citiem palīdzēt labi.
Esi kārtīgi pacenties pie pieteikuma un domāju, ka vēlos tevi trdzet staff.
Parasti visiem lieku Par! Arī šoreiz Par, jo kā jau teicu. Ja spēj, tad pierādi!
vot sis nav pliks pieteikums, par
Antirekomendācija! Nezinu Tavu RP līmeni, tāpēc piedod. Veiksmi!
Diemžēl pret, jo visi ajail ir dabūti šomēnes, kā arī nezinu tavu RP līmeni. anyway GL!
ir galva uz pleciem, kā jau katram cilvēkam, sakarīgs chuvaks, zin kā, jadod jau ir tas skaistais treknais PAR.
Sveiks Adrian.Nu ko lai saka,skatoties pēc tava topika,ilgi domāju,kādu atbildi lik,beigās izdomāju,ka likšu PAR,tikai tāpēc,ka mani ientrisēja tavs topiks bija motivācija lasīt,tiešām ceru,ka nebūs problēmas ar tevi arī saskarties RolePlay jomā,taču,kā fosiks teica galva ir uz pleciem,kā arī sakarīgs džeks,turies.
Btw gribēju piebilst par to ka nav redzējuši manu RP līmeni, man serverī ja nemaldos ir kādas 120-130h, un manu RP līmeni neredz vai nu tie kas reti ienāk serverī, vai nu tie kas erpo tikai un vienīgi savā apkārtnē un nepiedalas publiskos pasākumos, es biju mediķis iekš LSGD kādu nedēļu, man neticas ka pa to laika intervālu, cilvēks kas bieži spēlē, neredzētu manu RP
Čau tas es
Sveiks, JustNxting!
Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi pieņemt, sakarā ar to, ka ir diezgan liela pieredze un arī balstoties uz administrācijas sniegtajām atbildēm, bet sākumā māca šaubas, vai tomēr to darīt, tāpēc tev tiek dots sevi pierādīt pārbaudes laikā (1nedēļa), kaut viena patiesa sūdzība, tu tiec izmests nebrīdinot.
Sazinies ar mani serverī, lai saņemtu GameMaster statusu.
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!
Ar cieņu MTA administrācija.
juppi, Jitzie, NXTHING, PETER1ZZ, Sneaky, Tommy_james, ivanovs, swolex, yanchux, IceKing, GoblinX, bLank, SkyLine, Valchhaaa, Ērms, 9Boz, GeNesiS, Melnais, Loews, Kqastr, Kiwix, FL3X, Ofkors, panelis, Devitais, teoy, 7n4_, Megiii, esketit., sweathly, SmokeY, sippa, ayeerpers, realduksitis, , Mordex4life, Niknaaks, Tomss, zirnis, nuxd, Sack, Fosiks, Flexy, Assassin, Logix, Laurz, Pluto, Rūdolfs, JayB, Pakotajs, 518293182, Biggy