bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
1
topic
[GM] Kiwix?
Kiwix
Bijušais administrators
@pump_upp - best crypto p...
257 atbildes forumā
Online: 23d 0h 5m
Redzēts 2023. gada 13. decembrī, 17:46
Pievienots, 2019. gada 19. jūlijā, 14:08

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [- ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Oto

Iepriekšējie nickname: Kiwix

Tavs vecums: 15

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Meyer Al Capone-The Rapper Of Kings | Dylan Bezos-Nav nodaribināts | Eliot Green-LLC Motus 

Pieredze kā Gamemaster: Esmu kādreiz bijis Game Masters, un no tā laika guvu Game Master pamatus tādējādi izprotot šī statusa pienākumus!

Pieredze Roleplay jomā: Ja tā pa lielam paskaita, spēlēju Role Play kādus 4 gadus, un visos šos 4 gadus palēnām sāku gūt iemaņas iekš lomuspēles!

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]):https://imgur.com/a/mw1oYCz">https://imgur.com/a/mw1oYCz

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Nu nav ko daudz stāstīt, bet pa lielam! Kā jau minēju, mani sauc Oto un esmu 15 gadus vēc! Labprāt nodarbojos ar sportu, esmu piedalījis futbola, basketbola, riteņbraukšanas pulciņos bet tagad esmu pieķēries florbolam! Bet ar laiku sāku palaisties un darīt visvisādas muļķības, kas kaitē man pašam, bet mana mīļākā nodarbošanās ir sēdēt/gulšņāt mājās un laiku pavadīt spēlējot datoru vai arī ejot ar draugiem ārā!

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera? Bieživien sastopos ar spēlētājiem, kuriem netiklabi sanāk atveidot lomu spēli, tādējādi viņi vienkārši izvairās no tās! Takā šis ir diezgan aktīvs RP serveris, labprāt palīdzētu augt un atīstīties šim serverim un reizēm ir tā, ka administrācīja mēdz aizkavēties vai būt AFK, bet nesaku, ka viņi ir luņi un vēl visvisādi, kā to dara citi spēlētāji!

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Nu tā, noteikti spēšu palīdzet citiem kā vienvarēšu un domāju, ka esmu pietiekami draudzīgs, saprotoš un RolePlay zinoš! Ar prieku apmācītu citus spēlētājus, kuri arī vēlas atveidot šo lomuspēli! Daudz laika pavadu serverī tādēļ domāju, ka ar šo liaku man pietiku darīt gan staff darbus, gan arī veltīt laiku sev! Domāju, ka māku atveidot lomuspēli diezgan kvalitatīvi/saprotami, un pa šo laiku, kad spēlēju RolePlay esmu attīstījis savu loģisko domāšanu pieiekami labi un māku zaudēt lomu spēlē! Vienmēr ar prieku atteloju lomu spēli gandrīz visās situācijās! Vispārīgi esmu pozitīvs un domāju pozitīvi!

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:

.....
Lietotājs
23 atbildes forumā
Online: 2d 22h 30m
Redzēts 2019. gada 31. jūlijā, 16:16
Pievienots, 2019. gada 20. jūlijā, 13:37
0
post

Došu PAR! Esam RP'ojuši kopā. Skaidri var redzēt, ka puika RolePlay pārzina kā savus rokas pirkstus. Varbūt nedaudz netīrs /history, bet ee, nu kam negadās. 

Some people say I'm conscious, some say I'm a gangsta rapper - it's just me doing me. I'm stomping in my own lane. I'm doing what I do.

SmokeY
Lietotājs
Pixelis
151 atbildes forumā
Online: 20d 0h 11m
Redzēts 2020. gada 26. janvārī, 13:33
Pievienots, 2019. gada 20. jūlijā, 16:41
0
post

yo yo,tiešām mani iepriecināja tavs topiks,jo bija motivācija to lasīt,došu lielu un treknu PAR,jo kā arī esam ic saskārušies ne tikai kā draugi,bet arī rp ziņā,veiksmi GL

Loews
Lietotājs
146 atbildes forumā
Online: 13d 3h 21m
Redzēts pirms 32 minūtēm
Pievienots, 2019. gada 20. jūlijā, 22:05
0
post

PAR - Cilvēks sakarīgs, pašam galva uz pleciem, Veiksmi.

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 23. jūlijā, 16:21
0
post

Sveiks, Kiwix!

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi nepieņemt,  balstoties uz tavu /history, kur redzami vairāki OOC Insulti, kas par tevi uzreiz rada sliktu iespaidu, tātad nemāki saturēt sevi.

Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!

 

Ar cieņu MTA administrācija.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0