Sveicināti, dārgie KICK.LV lietotāji! Mani sauc Artūrs, esmu 18 gadus vecs vīrietis bez īstās dzīves, respektīvi, dzīvoju datorā. Dators man sniedz visādu baudu, un datoru es izmantoju ikdienā, gandrīz visas dienas garumā. Ja jūs man vaicājat, ko es pie datora daru, tad mana atbilde ir sekojoša - spēlēju MTA PUBG, GTA V (ONLIN), MTA KICK RolePlay (BET MAN BAN), Minecraft, CS;GO, Rocket League. Ar visām šīm uzskaitītajām spēlēm nodarbojos PRO līmenī, braukāju pa dažādiem turnīriem un, godīgi sakot, panākumi vienmēr man ir kā ar spaini. RolePlay turinīrā Lietuvā ieguvu godalgoto 18. vietu un CS:GO turnīrā mūsu komanda "Pizdjukini" (https://pizdjukini.com/) ieguva godalgoto pēdējo vietu, starp visas eiropas komandām. Iepriekšējie niki man ir bijuši: Kreicis, Pīķis, Dūzis, Saldais, Profiņš, Spēlmanis, PlanPOBEGA, OMEGA un F9Mein. Ja ir kādi jautājumi par manu privāto (DATORA) dzīvi, tad jautājumus var uzdot komentāros, atbildēšu arī uz intīmajiem!
Sveiks Artūt, lai veicas!
@Kqastr tu nu gan esi divkosigs.
Kā varu tikt iekšā tavā Minecraft komandā?
Fucking yo shawty before she leavin
@Devitais suti savu cv uz Arturs.Kreicans@inbox.lv
CV ir briva tipa, respektivi, tu tur ievieto to, ko pats uzskati par nepieciešamu.
Tur jāmāk naintiji arī taisīt? @Cigans_Arturs
Es māku editot tur ļoti ātri.
Fucking yo shawty before she leavin
@Devitais nē, nē... Tu jauc minecraft ar Fortnite, bet varu iepriecināt Tevi, jo mums ir arī sava fortnite komanda. CV uz to būs jāsūta Kreicans.Arturs@inbox.lv, arī brīvā tipa, galvenais, ka saraksti daudz par privāto dzīvu!
Sveiks, gl. Žēl ka cilvēkiem ir tādas datoru dzīves, bet nu kas nu kuram tuvāks.
Čav atkal, kreici.
Gribētu painteresēties, kā izpaužās RolePlay turnīri?
sitas ir pro jaa, esmu redzejis kaa spele turniros jaa
Sveiks Artūr!
Prieks , ka nāc atpakaļ! Veiksmi Tev čalīt!
diena laba
SkyLine, Sanfliex18, Lauronja, Rudzha, Angelis, Skrevele, 518293182, TAISONSMVP, yanchux, Andis619, FL3X, Ērms, IceKing, ayeerpers, Melnais, Megiii, Devitais, teoy, Niknaaks, NXTHING, RastA, Ofkors, Logix, Kiwix, Loews, Radiators, ....., Kqastr, realduksitis