'' Los Santos Policijas Departaments ''
'' Lai kalpotu un Aizsargātu ''
Ja Jūs esat nonākuši šajā sadaļā, tad Jūs esat saskārušies ar, pēc Jūsu domām, nepareizu rīcību no Policijas darbinieku puses. Ja Jums ir visi pierādījumi un argumenti lai iesniegtu sūdzību, tad droši - Jūs to drīkstat darīt.
VĒRTS ATCERĒTIES - NEPATIESAS LIECĪBAS SNIEGŠANA, IR KRIMINĀLKODEKSA PĀRKĀPUMS!
| 1. posms | - Jūsu informācija
Vārds uzvārds: Johnny Corrol
Vecums: 36
Tālruņa numurs: 785052
E-pasts:
| 2. posms | - Situācija
Kāda bija situācija, kuras dēļ Jums ir nepieciešams rakstīt sūdzību?: Es braucu prom no policijas, kā teikt muku, un tad policists bija pie stacijas bet es pie garazas kas iebraucu garaža, viņu aizslēdza ciet, un viņš es nezinu kā bet ienāca iekša un mūs abūs ar tazer bez nekāda RP nošāva. Pluss sašāva ar tazer auto riepas.
Virsnieka veiktie pārkāpumi?: Nezinu
Datums, laiks, vieta?: 12.jūlījs plst.10:50 Los Santos-Unity Stacija tu ir garāža.
| 3. posms | - Darbinieka informācija.
Darbinieka vārds un uzvārds: Mike McCurry
Viņa kontaktinformācija ( Ja ir ), Nezinu
Žetona numurs: #10-60
Pakāpe: ( Ja ir zināma ) Virsnieks 1
| 4. posms | Pierādījumi
Vai Jums ir pierādījumi, kuri spētu palīdzēt apsūdzēt / attaisnot Policijas darbinieku? : Protams ir, Connor Smith.
Pierādījumi: https://failiem.lv/u/ksv2q5dw
Los Santos Policijas Departaments
Iekšlietu divīzija
Esi saņēmis brīdinājuma punktu - @Mirrors.
Es arī tiku iesaistīs šajā incidentā... Mānā garāžā iebrauca bembis un pēc kādām dažām sekundēm ieskrēja policijas virsnieks kurš pirmais ko izdarīja - mani teizoja, bez nekāda iemesla vai RP. Viss kas šeit ir rakstīts atbilst patiesībai. Tagad man arī ir jāsēž cietumā
Esi saņēmis brīdinājuma punktu - @Mirrors.
Šī ir IC sadaļa, kurā tu sūdzies par PD virsnieku, ar IC paskaidrojumu, pagaidām šeit redzu vienu vienīgu MIX ))
(( Pagaidām es saskatu MIX termina pārkāpumu visiem 3 lietotājiem,par ko arī sākumā tiksiet sodīti. Es nezinu,kāda veida atbildi Jūs gaidat.Slēdzu ciet. ))
Grens, Kriksis, GoblinX, Cosmoss, ForesT, cvdzijden, Flexy, Ofkors, mrwhite, teoy, Dzeks, TheKeneddy, Tankists, Tomss, Elans9876, IceKing, kakucis, Fosiks, Treknulis, esketit., Angelis, Kqastr, realduksitis, shockins, Melnais, bLank, Laurz, 𝙀𝙨𝙠𝙖