Nu tad sveiki vsjem, varbūt daži zin mani daži nē tāpēc priekš tiem kas vēl nezin iepazīstināšu ar sevīm. Sauc mani Adriāns man ir 16 gadi, dzīvoju es Mārupē. Brīvo laiku kā jau lielākā daļa pavadu pie datora spēlējot daž ne dažādas spēles. Iepazinos ar RP vēl tālajā 2012 vai 2013 vairs jau neatceros, iekš SAMP'a, kā jau iesācēju mani bieži meta jaila par dažādiem pārkāpumiem kurus es pat nezināju un ar laiku sāku visu to mācities. Tad tajā paša 2013-2014 gadā viens mans klasesbiedrs pasauca mani spēlēt MTA ka tur ķip normāls RP labi skripti u.t.t. Nu tad es tur iegāju un godīgi sakot biju šokā, pēc SAMP'a MTA man likās pilnīgi cita spēle. Tad kautkur mēnesi pēc pasaucu savu labu draugu kuru iespējams daudzi pazīst, rolanddis, un tā nu līdz pat šim mirklim turpinam ērpot kopā. Pēc kautkur gada es satiku EmilexLV kuram esmu pateicīgs par visu ko zinu tagad, ja ne viņš, es tagad nemācētu ne mapot, ne sačinīt serverī, pilnībā neko. Pa visiem šiem 6-7 gadiem esmu daudz ko iemācijies, bet vēljoprojām notiek nepatīkami brīži kad noraujos un izdaru to ko nevajag darīt tādējādi noraujot AJail. Kick'am varu novēlēt tādu pašu izaugsmi kā manos pirmajos spēlēšanas gados, kad kick'a online bija pāri 70 cilvēkiem un protams ka veiksmi tālākos ceļos
Čau tas es
Sveicināts atpakaļ Kick'ā.
Veiksmi.
Sveiks, veiksmi tev.
Sveiks, nākošreiz neraksti ar tik lieliem burtiem
Sveicināts, prieks, ka esi iegriezies tieši šajā projektā. Mēs esam laimīgi par katru pienākošo jauniņo iekš projekta. Novēlu veiksmi!
Sveiks, Adrian, lai tev veicās!
kapēc tad tādi lieli burti, salasīt tak varam, anyways. Veiksmi šeit, nepazūdi.
Par tiem burtiem ir tā ka es netīšam uzliku un aizmirsu nomainīt
Čau tas es
Sveicināts, jaunskungs!
sveicināti ļoti mazi burti
Sveiks!
jā jo , gl
Baigi piesaistoši burti.
Hai and have fun!
Tos burtus varēji mazākus, te vel cilvēkiem nav tik slikta redze Anyway Sveiks, un tiekamies serverī!
CAv
caw
shockins, Brazy, NXTHING, Lauronja, LUĪZE, Sneaky, Junstiem, RavenS, dandijs, Kiwix, Сhrееру, Tējaaa, archaa, Hačiko, Rudzha, xvizits, candyx, n1k0lajsxd, Kn0w, TAISONSMVP, swolex, SkyLine, Guzman , Sack, SmokeY, Assassin, GamersLV, Tankists, CherBerry, IceKing, bLank, Marks, Ambalis, Koyote, Melnais, Megiii, ricardssb, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Kqastr, FL3X, realduksitis, Laurz, Ērms, Ofkors, teoy, Devitais, 518293182, esketit., TheKeneddy, Fosiks, Angelis, Madryy, TrustR, Artis18