bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
17
2
topic
El Monte Flores 13
Nikko1881
Lietotājs
9 atbildes forumā
Online: 17h 9m 02s
Redzēts 2020. gada 10. novembrī, 02:04
Pievienots, 2020. gada 28. jūnijā, 01:51

 

El Monte Flores 13  - tāpat pazīstama, kā EMF, ir Kalifornijas, latīņamerikāņu organizācija, kas nodarbojas ar narkotiku tirgošanu, reķetu, naudas atmazgāšanu un ieroču tirgošanu.

 

El Monte Flores 13  nodibināja Mayflower Village 1940. gadā, ar laiku izveidojis pilnvērtīgu nelegālu organizāciju, ieviesot savu kultūru, noteikumus, organizācija sāka strauji izplatīties, palielinoties biedru skaitā, kā arī ieņemot jaunas teritorijas Dienvid-Kalifornijā, Arizonā, Vašingtonā, Čikāgo un Floridā.

Bandas biedri parasti tetovē savu ķermeni ar uzrakstiem ''Monte Flores'', ''El Monte'', ''EMF'', ''Flores''.

 

Nelegālās darbības.

 

El Monte Flores iesaistās dažādās nelegālās darbībās. Esot viena no pazīstamākajām un lielākajām  Dienvidu-Kalifornijas bandām. Galvenais ienākumu avots esot narkotiku tirgošana, tādu kā heroīns, metamfetmīns, kokaīns, marihuāna, ekstazī. Parasti ar to nodarbojas biedri, kas ir plaši pazīstami ar narkotisko vielu nelikumīgu tirdzniecību. Narkotiku tirdzniecība nav vienīgais, ar ko nodarbojas EMF. Tajā skaitā ir arī apzagšanas, auto zagšanas, liecinieku aizbaidīšana, cilvēku laupīšana, ieroču tirdzniecība, mahinācijas ar kredītkartēm, reķets, kā arī naida noziegumi pret afroamerikāņiem.

 

 

Mūsdienas.

 

Uz Los Santos'u atbrauc četri EMF biedri no Kalifornijas, Alan Lambrello, Henry Lambrello, Stephan Lambrello, Maximiliano Lambrello, Han Lambrello, Sebastian Lambrello. Alans, uzņemoties atbildību par saviem mazākajiem brāļiem, nodrošina mājvietu, kur kādu laiku dzīvos visi. 

Pēc kāda laika Alans sāk nodarboties ar apzagšanām, apzogot cilvēkus aiz stūriem, veicot reķetu. Iepazīstoties ar jauniem cilvēkiem,  brāļi sāk atzīmēt savas bandas klātbūtni šajā pilsētā, zīmējot grafītī uz sienām, metot EMF zīmes. Nopērkot savu pirmo īpašumu, sāk nodarboties ar cilvēku laupīšanu, auto zagšanām. Alans, savācot savu kompāniju ar cilvēkiem, kas pierādījuši sevi, EMF turpina iekārtoties Los Santosā.

 

OOC informācija.

 

Topika informāciju nedrīkst izmantot IC.

Jāzin RP terminus, nevajag tos zubrīt no galvas, jāzin, ko tie nozīmē.

Pievienojoties frakcijai, tu apstiprini, ka tev var veikt PK/FPK/CK.

Topiks tiks papildināts.

 

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Nikko1881, 2020. gada 28. jūnijā, 22:11.
daunars
Lietotājs+
daunars
499 atbildes forumā
Online: 53d 22h 48m
Redzēts 7. martā, 23:46
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 17. jūlijā, 23:38
0
post

daunars
Lietotājs+
daunars
499 atbildes forumā
Online: 53d 22h 48m
Redzēts 7. martā, 23:46
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 22. jūlijā, 17:30
0
post

arhivet, del daziem dalbajobiem staffa pazuda velme te kautko darit.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0