Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ X ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ ]
• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām.
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Salvis
Iepriekšējie nickname: Caurislv
Tavs vecums: 17
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Tyreici Horton - Nelegala frakcija, Jacob Etheral - Nav frakcijas, Adam Rodrigo - Nav frakcija
Pieredze kā Gamemaster: Nav pieredze
Pieredze Roleplay jomā: Ir pieredze
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Esmu ļoti draudzigs. labsirdīgs, jauks, laipns
Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti): Ļoti vēletos kļut par GameMaster, jo esmu velejies par tadu kļut jau kadu laiciņu. Būtu priecīgs ja mani pieņemt un būtu ļoti pateicīgs par to un darītu savus pienākumus. Uzmanītu visus un neļautu pārkāpt noteikumus.sodīt tos kuri neievero servera noteikumus, kuri ir doti lai tos ieverotu. Cerams ka būs tada iespeja un jūs mani pienemsiet pa GM.
Apsolos ka pildīšu visu kas būs japilda un pats neparkāpšu vairs nevienu noteikumu. Šis ir mans mīļakais serveris mta un gribetos palīdzet un iemacīt visiem lai neparkāpj nevienu noteikumu. Nepatik redzet kā kāds paraj noteikumus servera. Man patik redzet ka tos kas parkapj noteikumus soda ar ajailu vai ja intensivi parkapj tad uzliek banu no servera, jo ja kads parkapj noteikumus paris ka piemeram car Dm tas apgrutina apkartejos cilvekus kas spelet, jo dauza mašinas visu laiku. Ja jasaka godigi tad pats jau ari esmu sacis ieverot vairak noteikumus kopš esmu sedejis par kadu parkaptu noteikumu, tāpēc gribetu palīdzet citiem GM palidzet lai nav daudz parkapeju un kontrolet situaciju serveri un pieskatit vai vis notiek ka tam janotiek. Baigi nepatik skatities uz tadiem kas parkapj noteikums ta teikt speciali vai ari ir tadi kas to izdara netišam, bet nu skatoties uz to visiem pirms splēšanas ir jaiepazīstās ar noteikumiem. Un nosledzot šo motivacijas vestuli vēlos piebilst ka es labprat ieguldītu daudz laika ka būšu GM no sava laika, jo šis serveris ir ļoti intresants un te var pavadit daudz laika ka nav citu ko darīt.Ja godigi jasaka tad jau esmu šij serveri pavadijis nedeļu un man vinš ir ļoti iepaticies var daudz ko jautru te padarīt.
Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā abzinos to ļoti labi
Beidzat taču pieteikties uz Gamemaster ja jūs pat nēesat normāli paspēlējuši un nēesat nevienam zināmi
P.S tukšu topiku neleic
Nu , tevi neesmu redzējis erpojam , no manis kategorisks PRET .
PS. Sāksim ar to , ka 141 stunda nav ilgs laiks , bet pieteikumā ir teikts jābūt vismaz 100 h stundas , bet pa 100 h īsti lielu pieredzi iegūt nevari , bet , ja kādam apmierina tas , ka 100 h ir pietiekams laiks , tad par to nepiekasīšos. Otrais , tas ka pieteikumā , par GM nav jāraksta čara vārds , bet gan tavs UCP.
Pret ,ooc insult jau izsaka ,ka nesavaldīsies kā arī domāju ,ka serverī ir pietiekami gmi ,vecums jau norm ,cilvēkam galva ir uz pleciem bet šoreiz palikšu pie sava viedokļa un nekur neesi izcēlies manās acīs un neesmu redzējis tevi erpojam. Uzlabo aktivitāti serverī varbūt nākamsezon paveiksies
P.S ja esi tas ko domāju tad sor ne
cau
Ja es kļudijies izlaboju kļūdas , bet paldies tev par konkretu atbildi
nu ka lai saka jacenšas kļut visiem pazistamam un kā ari jagūst lielaka pieredze
Jackob Etheral - Nav frakcija - Dzīvs
Tyreici Horton - Idlewood Movment - Dzīvs
Adam Rodrigo - Miris
Dubultposts // JanchuX
Pret, jo redzams,.kad jauc ucp ar nick name. Veiksmi, palasi F1
Te no manis būs kategoriski PRET, nēesmu redzējis nevienu kas atbild katrai atbildei savā pieteikumā, plus nēesi sevi kārtīgi pierādījis, nēesmu redzejis tevi erpojot un esi vel pārāk zaļš.
Bet GL.
~Ryan Moretti - Dzīvs~
Ko tu spēlētājiem iemācīsi, kā braukt ar autobusu?
No manis būs pret.
Piedod.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Pret @Tropkillaz augstāk visu pateica manā vieta, ka ari par pieteikumu izlasot neesi vel pats kartīgi iemācījies visu un nespēsi apmācīt nevienu!
Nemāki zaudēt , patīk trollēties - RP 0 , lecīgs . Nespēsi šo pienākumu , nemācēsi savaldīties . Pret!
Serverī ir pietiekami GMi, kā arī iesaku pielietot garumzīmes un pārlasīt vai vārds ir pareizi uzrakstīts. Motivācijas vēstulē dažiem vārdiem pazūd garumzīmes. Kā arī skatos ka baigi ooc lecies, takā jāsak valdīt nervi un tad vari rakstīt pieteikumu. Bet nu kā vienmēr, veiksmi.
Pietiks ar emoji.
Neviena rekomendācija. Zaļš, nepieredzējis, pieteikums ir vienkārši izsmiekls, posti no lietotājiem visu izskaidro (it īpaši tas skrīns no draiver).
Atteikts
Skrevele, Jitzie, nauriks, Suprīīīms, Daave, Lauronja, dandijs, archaa, Tropkillaz, Devitais, sluker, draiver, juppi, daunars, BruniX, sippa, Sneaky, Lindy, ivanovs, bLank, Ryan Gosling, amiz, Kiwix, Hačiko, JayB, 518293182, Werinnors, kristaps_hokage, Artix, yanchux, ActivateWindows, Dinčaa, Kapracis, Castellani, Angelis, FL3X, Davexx, Kristers, Cauris_lv, LogiTec, hans, Varde, Glock, MMD, Kriksis, Bridges, PETER1ZZ, Kn0w, Ricins, Helludoin, Ērms, Ceikaa