bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
6
0
topic
Taylen & Ellis - Tēla Dzīvesstāsts.
SNAKE
Lojālais lietotājs
MethodMen
518 atbildes forumā
Online: 24d 20h 19m
Redzēts 2023. gada 26. martā, 11:47
Pievienots, 2020. gada 23. aprīlī, 14:25

1997. gadā 25.Aprilli piedzima Taylens Neals iekšs Californijas , taču divus gadus vēlāk piedzima Ellis Neal , jeb Taylen brālis.  Abi brāļi tika audzināti pēc iespējas labāk , tika apmaksātas skolas , pūlciņi un dots viss ko zēni vien vēlējās . Brāļu māte strādāja šūšanas fabrikā iekšs Californijas un tēvs bija viens no galvenajiem mehāniķiem ''StancedWorks Custom'' (SWC) autoservisiem. Darbi gāja , kā no rokas viss bija gludi un nebija aizķēršanās. Abi brāļi sāka iet dārziņā un tad jau skolā , kur apguva pamatzināšanas jaunam dzīves sākumam. Tevs bieži abus brāļus ņēma līdzi uz darbu , lai iemācītu appieties ar automašīnām , jo katrs zēns/vīrieties nākotnē gribēs noteikti sev automašīnu un viņu uzķīlēt. 

Ejot gadiem brāļi jau bija paaugušies un Taylenam bija 16. gadi , bet Ellisam 14. gadi . Viņi bija iemācijušies diezgan daudz no automašīnām un viņu vecumā tas bija pat kautkas unikāls. Brāļi varēja izārdīt automašīnu kopā un pēctam salikt viņu atpakaļ , bez liekās aizķēršanās. Brāļi zināja ar ko nākotinē nodarbosies , jo Californijā bija daudz tūnētas automāšīnas uz ielām , kas brāļus ļoti iepriecināja ,taču brāļu tēva darba vietu ''StancedWorks Custom'' (SWC) aizvēra ciet , dēļ daudzām uzlabotām automašīnām , ar kurām tika veigtas nelegālas sacīkstes . 

Visa ģimene bija devusies uz Los Santos lai uzsāktu jaunu dzīvi , ar jaunām darba vietām un jaunām iespējām. Tēvs gadu nostrādāja diezgan nabadzīgā autoservisā , līdz atrada iespēju uzsākt savas gaitas un atvēra vaļā ''StancedWorks Custom'' (SWC) . Tēvs atvēra autoservisu Los Santos centrā un vairākus gadus jau aktīvi strādā iekšs šī servisa. Kad Taylens un Ellis sagaidīja pilngadību tēvs viņus pieņēma strādāt autoservisā officiāli . Taylens bija ''Galvenais Mehāniķis'' un Ellis ''Mehāniķis''. 

Strādājot (SWC) abi brāļi sakrāja naudu paši savai garāžai , kur uzsākt daļēji savu biznesu un attīstīt sevi . Brāļiem patika ātras un eksluzīvas automašīnas , ko varēja tūnēt . Tās bija Japāņu automašīnas , kurām motori lielākai daļāi bija jau no rūpnīcas taisīti tā , lai tos varētu tūnēt ar lielu jaudu . Brāļi izdomāja , ka savās gaitās garāža taisīs tikai un vienīgi japāņu automašīnas , kā arī sarunāja ar tēvu , ka iekšs servisa(darba vietas) japāņu mašīnām būs atlaides . Sākot savu plānu Taylens bija iekrājis nedaudz naudu un nolēmis sākt beidzot kautko darīt kopā ar Ellis. Taylens un Ellis meklēja sev kādu japāņa projektu , kam nebūtu izrūsējis kūzavs un būtu samērā labā stāvoklī. 

Turpinājums Sekos 

((OOC)) 

Šis būs topiks , kur parādīsim ''Street Racera'' dzīves , ap automašīnām , tūnējot , nelegālus mītingus , kā arī sacensības. Būs arī legāla frakcija - ''StancedWorks Custom'' , kas būs kā aizsegs šim topikam , jo šeit tiks likta brāļu dzīve un remonts nelegālajām automašīnām , kas nebūs parādīts Legālajā topikā.

Brīdinājums : Šis viss ir veidots uz street racer bāzi lai izveidotu nelegālo frakciju ar laiku varbūt.

Pēdējo reizi rediģēja SNAKE, 2020. gada 23. aprīlī, 14:26.

 

SNAKE
Lojālais lietotājs
MethodMen
518 atbildes forumā
Online: 24d 20h 19m
Redzēts 2023. gada 26. martā, 11:47
Pievienots, 2020. gada 23. aprīlī, 17:17
0
post

 

Hačiko
Lietotājs++
424 atbildes forumā
Online: 54d 4h 0m
Redzēts 20. februārī, 22:43
Pievienots, 2020. gada 23. aprīlī, 17:27
0
post

Vis ko var pateikt Snake sanak labakie dzives stasti GLHF :)

 

 

 

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0