bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
0
topic
[Biogrāfija] Lukas Mitchel
Im Billy
Lietotājs
10 atbildes forumā
Online: 1d 0h 34m
Redzēts 2020. gada 21. aprīlī, 18:33
Pievienots, 2020. gada 08. aprīlī, 18:05

1998.gads

Lukas dzimis lieliskā ģimenē 1998. gada 8.jūnijā plkst. 20:00 Ņujorkā. Viņa mamma un tētis abi bija afroamerikāņi. Lukas bija vislabākā bērnība. Viņa mamma strādāja skolā par skolotāju. Viņa mamma bija patiešām gudra, un ģenētikas dēļ Lukas bija gudrāks bērnudārzos jau tad, kad citi bērni. Viņa tētis strādāja biznesā, kur sniedza sponsorēšanu populāriem cilvēkiem. Lukas patiešām bija iesaistījies basketbolā, un viņa izlases spēlētājs bija Kobe Braients. Tēta dēļ viņš tikās ar viņu “Lakers” spēlē, viņi sēdēja turpat blakus “Lakers” solā. Viņam pat nācās nofotografēties ar viņu. Sakarā ar Lukas labo attieksmi un to, ka viņš ir gudrs, viņš pamatskolā nokļuva ātrāk nekā vajadzēja. Viņš satika daudz draugu un ārpus mājas daudz spēlēja basketbolu ar saviem draugiem. Viņš dzīvoja kaimiņos, kur bija arī daudz viņa klasesbiedru. Viņš guva panākumus arī pamatskolā.

2008.gads
Lukas pabeidza pamatskolu, tagad viņš sāk vidusskolu, Ņujorkas 4. vidusskolā. Lukas patiešām bija veiksmīgs arī basketbolā, viņš jau spēlēja ar 3 gadus vecākiem spēlētājiem, tad viņam kā basketbolistam nākotne ir patiešām spoža. Tas ir gads, kurā viņa ģimene saslimst. Māte saslima un nedomāja strādāt, tētis tika atlaists un sāka lietot alkoholu. Lukas ignorēja to, ko darīja viņa tētis, un lielāko daļu laika centās atbalstīt mammu. Nomazgājot viņai traukus, sakopjot māju un atnezot viņai kādu ēdienu par naudu, ko viņš nopelnījis no basketbola turnīriem.

2010. gads
Viņa mammai bija lieliski, atkal strādā, un Lukas joprojām lieliski veicas basketbolā un skolā. Kādu dienu viņa tēvs bija pazudis. Lukas un viņa mamma bija stresa stāvoklī. Viņa tēvs sita Lukasu. kad viņš bija lietojis daudz alkohola, un tas ir iemesls, kāpēc viņi domā, ka viņš ir pazudis. Mamma vairs nemīl Lukas tēti viņa attieksmes un zaudētās motivācijas dēļ kaut ko darīt savā dzīvē. Lukas joprojām mīl savu tēti un joprojām tic viņam, ka viņš joprojām var mainīties. Lukas ir gandrīz izdarīts vidusskolā.

2012.gads

Lukas mācās vidusskolā, Stuyvesant vidusskolā .; Labākā vidusskola tur, Ņujorkā, tur spēlējošā basketbola komanda spēlē arī augstā līmenī. Mamma joprojām smagi strādā, lai Lukas būtu drošībā un katru mēnesi maksātu īri. Lukas un viņa mamma jau 2 gadus dzīvo vieni, un viņi nav redzējuši tēti. Lukas ir augstākā līmeņa vidusskolas spēlētājs un saņem samaksu par spēlēšanu komandā, kurā viņš spēlē. Treneri domā, ka viņš kādu dienu atradīsies NBA.

2014. gads

Lukas guva lielu kājas traumu, savainojums varēja izraisīt viņa basketbolista karjeru, mamma raudāja un Lukas jutās patiešām slikti. Lukas pārtrauca spēlēt basketbolu un domā, ka nevar atgriezties, jo tā bija ārsta pavēle un lai viņš būtu drošībā. Viņa kāja bija salauzta uz pusi, tāpēc viņš baidās atgriezties.
Viņa tēvs kādu dienu atnāca mājās, un gan Lukas, gan mamma bija lielā šokā. Tētis tikai pateica: '' Atvainojiet, bet man tas jādara, vai es nomirstu ''. Viņš izstumj viņus no mājas loga un neko labu viņiem nesaka. Viņš aizdedzina māju, paņem no tās naudu naudu un paņēma mammām kredītkartes. Viņš zināja kodus, tāpēc visu izņēma no bankas.
Lukas un mamma devās uz mammu draugu māju un kādu laiku sāka tur dzīvot.

2016.gads

Lukas beidz vidusskolu par patiešām labu izglītību un atzīmēm. Viņu atbalstīja viņa vidusskolas komanda un viņš sniedza Lukas naudu jau 2014. gadā, jo viņi dzirdēja Lukas tēta stāstu. Mamma joprojām ir kopā ar savu draugu un dara labu, viņa mamma tika paaugstināta un ir viņas vidusskolas direktore. Tētis nav bijis kopš 2014. gada
Lukas sāka strādāt par fizioterapeitu.

2020.gads
Lukas pārcēlās uz Los Santosu, lai pats sev izveidotu jaunu dzīvi, jaunu ģimeni un jaunu stāstu. Viņa mamma palika Ņujorkā savā jaunajā dzīvoklī un tagad dzīvo kopā ar jaunu draugu.
Lukas ir draugs, kurš dzīvo Los Santos. Ar viņu sazinājās un uzzināja informāciju par štatu un vietas, kur varētu sākt strādāt.
Lukas ir 22 gadus vecs, 1,75 metrus garš un svars 87 KG. Hēss ir garš, bet ātrs, un viņš seko savai dzīvei pēc Kobes citāta: '' Viss negatīvais - spiediens, izaicinājumi - man ir visa iespēja celties. ''
Lukas tagad dzīvo kopā ar savu draugu un meklē veidu kā iegūt naudu.

-Lukas Mitchel stāsts

Pēdējo reizi rediģēja Im Billy, 2020. gada 08. aprīlī, 18:35.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0