bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Intervijas
14
1
topic
[Intervija] Ar Ofkors.
esketit.
Bijušais foruma moderators
Bredux
106 atbildes forumā
Online: 18d 15h 57m
Redzēts 2023. gada 14. decembrī, 20:27
Pievienots, 2020. gada 20. martā, 15:14

Attēlu rezultāti vaicājumam “intervijas”

Sveiki MTA.KICK.LV Administrācija un lietotāji, šodien esmu pasaucis no ši projekta uz interviju, Moderatoru! Ati. Sagatavoju viņam jautājums uz kuriem viņš man atbildēja konkrēti un ar smaidu sejā.  Paldies velreiz viņam. Nākošā intervija būs ar audio un arī ar citu personu! Pirmo reizi kaut ko šādu veidoju, ja slikti veidoju rakstiet komentāros, palīdzēsiet man, būšu pateicīgs. Lai Jums patīkama lasīšāna. Ar cieņu, Brendons a.k.a Mirrors.

~ [Mirrors.] Sveiks! 

[Ofkors.] Nu čau, čau!

~ [Mirrors.] Kā Tevi sauc vispār?

[Ofkors] Kā jau visiem zināms, mani sauc Atis.

~ [Mirrors.] Cik gadus vecs esi, Ati?

[Ofkors.] 21 datumā jau paliek pilnie 18 gadi.

~ [Mirrors.] Sveicu, jau pirmslaicīgi. Labi ķeramies pie nākošā jautājuma!

~ [Mirrors.] Kā Tu uzzināji par šo projektu?

[Ofkors.] Diezgan banāls un garlaicīgs stāsts.. Spēlējot uz SAMP bāzētu serveri, paķēru liegumu serverī par trollošanu ja nemaldos un uz to momentu īsti neko citu nespēlēju, tad ar vecajiem klases biedriem izdomājām uzraut CS 1.6 un meklējot serveri, uzgāju galveno KICK.LV projektu, jebšu "mainKICK' kā viņu visi sauc. Paspēlējot kontriņu, sagribējās atpakaļ SAMP'a serverus, kad centos tikt vienā no tiem, uzzināju to, ka serveris ir aizvēries un nu sākās lielā škrobe.. Tad draugi nāca klajā ar jaunu opciju kā MTA un tad jau aizgāja, sāku ar blakus projektu, kurā nospēlēju kādu laiciņu, tad Kicks palika populārs un atnācu šeit. Principā atsevišķi par mta.kick.lv neko nezināju, bet gan par "mainKICK" forumu, par kick'a mta serveri uzzināju vienkārši no blakus projekta spēlētājiem.

~ [Mirrors.] Interesanti.

~ [Mirrors.] Cik noprotu Tu esi šī projekta foruma moderators, tieši tā?

[Ofkors.] Jā, uzminēji un jau diezgan ilgu laiku.

~ [Mirrors.] Hahahah, tieši tā uzminēju.

~ [Mirrors.] Kā Tu ieguvi iekš šī projekta šos saucamos amatus, vai ilgi sevi mēiģināji pierādīt, lai iegūtu šos amatus?

[Ofkors] Atnākot uz šo komūnu, galvā nemaz nebīja nekādas idejas par to, ka kādreiz būšu iekš jebkāda statusa. Sākumā es sevi centos pierādīt ar leģendāro "Trinitarios" nelegālo frakciju, kurai ir visskatītākais topiks forumā, pēc laika, kad jau ar šo frakciju viss nojuka, pievienojos Snake a.k.a MethodMen frakcijai, tad arī sekoja mans pirmais pieteikums uz GameMaster'a amatu, par cik zināju, ka man būs atbalstītāji. Nemelošu, uz GameMaster'a amatu esmu pieteicies 3 reizes laikam, bet šī, trešā, ir pagaidām veiksmīgākā reize. <img class=" src="https://mta.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" />

Par foruma moderātoru es pieteicos tieši tad, kad pirmo reizi zaudēju servera GameMaster'a statusu, bija sarunas ar @BunnyHop, tad vēl biju diezgan labās attiecībās ar viņu, kurš savukārt runāja ar Goblinu, jeb mta.kick.lv īpašnieku un sagadījās tā, ka biju vienīgais no kandidātiem, kurš tika pieņemts. Tā vēl turos līdz pat šodienai un nav plānos pamest šo statusu. ;)

~ [Mirrors.] Cik saprotu arī esi šī projekta RolePlay Skolotājs, jautājums cik ilgi Tu atveido lomuspēli iekš šī MTA projekta?

[Ofkors] Jā, biju RolePlay Skolotājs.

Šajā komūnā uzturos un atveidoju lomuspēli jau gandrīz gadu, varbūt kādam liekas, ka nav tas ilgākais laika periods, bet priekš manis tas ir daudz, skatoties no tā punkta, ka nevienā momentā īsti neesmu pametis to. Bija viena reize, ja nemaldos uz nedēļu, biju pārcēlies uz vienu no blakus projektiem, kurš tieši tanī brīdī atvērās, uz viņu devās vēl pāris cilvēki no mta.kick.lv administrācijas, atceros vēl, ka mums tika sasolīti kalni, bet beigās serveris aizvērās pat īsti neatveroties. <img class=" src="https://mta.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" />

~ [Mirrors.] Un kā Tu uzsāki lomuspēli iekš šī MTA Projekta, nebiji no tiem saucamajiem ''trolļiem''?

[Ofkors] MTA pats par sevi jau ir next level shit, salīdzinot ar SAMP bāzētajiem latviešu serveriem. Pārceļoties uz MTA jau sapratu, ka šeit lietas notiek savādāk, protams, sākumā bīju tā saucamais lowaks, jeb zema līmeņa spēlētājs, bet atnākot tieši uz kick'u, jau galvenās lietas pārzinu perfekti un tās kuras diži neizpratu, iemācījos šeit. Trollis neesmu bijis nevienā momentā kopš pārcēlos uz MTA. ;)

~ [Mirrors.] Es gan esmu bijis trollitis, bet tikai dažreiz *pasmej*

~ [Mirrors.] Vai RolePlay Skolotāja pienākumi ir grūti, priekš Tevis?

[Ofkors] Heh, mēs nevaram salīdzināt LVRP Skolotāju pienākumus, ar kādu no ārzemju projektiem, jo visiem ir zināms tas, ka RolePlay Skolotāju pienākumi iekš latviešu serveriem ir tīri /getveh vai /fuelveh, sākot no pirmā administrātora līmeņa nāk klāt vēlviena svarīga komanda, jeb /fixveh, tās ir trīs komandas, kuras tiek pieprasītas no administrācijas, protams, ir arī situācijas, kurās tiešam ir nepieciešama administrācijas palīdzība, jeb bugi, NPC problēmas utml, bet no RolePlay Skolotājiem gandrīz nekas cits netiek prasīts. Viņu laimīgās dienas ir tad, kad nepieciešams kādu apmācīt, jo kā jau zināms, tas ir pamata pienākums viņiem, kuru diemžēl nākas ļoti reti pildīt. 

~ [Mirrors.] Piekrītu visam teiktajam.

~ [Mirrors.] Kādi Tev ir plāni nākotnē iekš šī projekta?

[Ofkors.] Plāni ir pavisam vienkārši - palikt šeit līdz komūns nobrūk vai aizveras jebkādu citu iemeslu dēļ. Pagaidām nav plānos pamest projektu, lai arī vairs nevelk uz lielo erpošanu, pa retam uznāk tas dullums un sagribās ar kādu izveidot situācijas un pielietot savas prasmes. 

~ [Mirrors.] Kāda Tev komunikācija ar administrāciju, kurš pēc tavām domām slikts/labs komandas biedrs?

[Ofkors.]  

Ar administrāciju esmu vienmēr centies atrast kopīgu valodu un uzturēt labas attiecības, bet pēdējā laikā, visā administrācijas komandā valda kaut kāds ļaunums, kas visus sanaido vienu pret otru un pagaidām ir ļoti daudz neskaidrību, strīdi un vēl dažādas lietas.

Labākais komandas biedrs un pēc manām domām, labākais administrātors visā komūnā ir @yostu un vēlviens - @TrustR. Šiem abiem puišiem brīžiem gribās medāli uzdāvināt par to, ko viņi dara šeit, lai uzlabotu serveri un spēlētājiem atvieglotu spēlēšanu.

Nav tāda sliktākā komandas biedra, visiem protams ir savi plusi un mīnusi, bet neaktīvākais laikam būs @FL3X un @MMD, abi GameMaster'i ir palikuši slinki un neaktīvi, MMD ir attaisnojums tam, bet FL3X'is tik iegrimis savā kontrā un viss.. <img class=" src="https://mta.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" />

~ [Mirrors.] Ko Tu novēli šim projektam?

[Ofkors] Izaugsmi jau vairs projektam nenovēlēsi, par cik tas ir jau kļuvis par populārāko vispār Latvijā.

Novēlu izturību, īpašniekiem stiprus nervus un lai nepazūd velme turpināt iesākto.

Veiksmi. ;)

~ [Mirrors.] Tev arī Veiksmi. Paldies, ka atbildēji uz maniem jautājumiem.

 

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 20. martā, 16:26.
Gozmit
VIP
Bijušais foruma moderators
#soberAF
445 atbildes forumā
Online: 37d 22h 53m
Redzēts 30. martā, 00:38
Pievienots, 2020. gada 20. martā, 15:44
0
post

low effort detected

 

te nekā nav

raymanins
Lietotājs
90 atbildes forumā
Online: 8d 8h 16m
Redzēts 2023. gada 28. augustā, 03:45
Pievienots, 2020. gada 20. martā, 15:46
0
post

Varētu cilvēki ierakstīt komentāros vai kur citur kādus jautājumus gribēt uzudot personai kuru intervēsi un tu šos jautājumus arī uzdot tai personai vai ko tamlīdzigi

esketit.
Bijušais foruma moderators
Bredux
106 atbildes forumā
Online: 18d 15h 57m
Redzēts 2023. gada 14. decembrī, 20:27
Pievienots, 2020. gada 20. martā, 17:22
0
post

@Storky, protams. Tas tieši paīdzēs man veidot garāku interviju. Rakstiet labāk tos jautājumus šeit. Nākošai personai, būs jautri :D. Tākā jā, es domāju droši vari to darīt un tas nav aizliegts.

wolfenstein
Lietotājs
242 atbildes forumā
Online: 8d 3h 58m
Redzēts 7. janvārī, 21:59
Pievienots, 2020. gada 24. martā, 01:39
0
post

a ko tu ēdi šodien ofkors?

Sestais
Bijušais administrators
431 atbildes forumā
Online: 24d 13h 43m
Redzēts 11. aprīlī, 22:39
Pievienots, 2020. gada 11. aprīlī, 02:57
0
post

viss jau zbis,tikai zbal lasīt.Labāk nevis šādā veidā,bet recordo kā viens ar otru runājat.Manuprāt,tā būtu labāk.

Ērms
Lietotājs
307 atbildes forumā
Online: 14d 5h 45m
Redzēts 2022. gada 19. jūnijā, 22:05
Pievienots, 2020. gada 28. aprīlī, 21:03
0
post

xd

Lietotāji skatās šo tēmu: 0