bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
0
topic
[GM Pieteikums] LiiLDave
Daave
Lietotājs
114 atbildes forumā
Online: 29d 15h 11m
Redzēts 2021. gada 26. jūlijā, 17:36
Pievienots, 2020. gada 25. janvārī, 13:11

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]

• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ X ]

• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]

• Jābūt vismaz 15 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ X ]

• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]

• Serverī jābūt nospēlētām vismaz 100stundām. [ X ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

 

Anketa

Tavs vārds:  Dāvis

Iepriekšējie nickname: LiiLDave

Tavs vecums:  15

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: 

Fernando Valverdo (LSAK-Priekšnieks)

Robin Nixon (LSPD-Leitnants)

Gerardo Firmino (Neaktīvs)

Pieredze kā Gamemaster: Pieredze savā ziņā, man ir samērā liela šajā amatā.Zinu kā un ko var darīt GameMaster.Esmu bijis ar citos senos projektos iekš  Staff komandas, kā ari pašā mta.kick.lv administrācijā, un pārsvarā pārzinu šī servera uzbūvi.

Pieredze Roleplay jomā:  RolePlay spēlēju jau  daudz gadus, un saskāries ar dažādām RP situācījām, kuras analīzejot , esmu iemācījies diezgan labi erpot. Neuzskatu sevi par High erperi, jo katram ir savi mīnusi un ne vienmēr visi visu māk līdz galam. Dzīvojot dzīvi, tu visu mūžu mācies.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):  Nebūt nē

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history vairāk par 5sodiem automātiski noraidīts]):  https://imgur.com/a/5LyEep0">https://imgur.com/a/5LyEep0

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):  Tātad, esmu Dāvis, nāku no Kuldīgas. Daži jau mani pazīst ,taču daži ari nē. Nodarbojos cītīgi ar sportu, precīzāk ar svaru celšanu. Patīk ļoti spēlēt volejbolu. Visu daru priekš sevis, lai būtu prieks, nevis priekš kāda cita. Mācos 9 klasē un šogad jakārto eksāmeni. Daudz laika pavadu iekš MTA erpojot, tāpēc mācībām atvēlu mazāk laika, un varbūt tāpēc nēesu teicamnieks, bet uzskatu kad mācos labi.

Kas Tevi piesaista kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:  Mani piesaista kļūt par GameMaster šajā serverī velme palīdzēt cilvēkiem ar mazāku RP pieredzi, un tos mainīt. Patīk ļoti palīdzēt cilvēkiem dažādi palīdzot. Manot serverī daudz Low RP cilvēkus, žēl nosaktīties, ka cilvēks kaut ko cenšas erpot, taču nesanāk un ieliek Jailā. Tāpēc gribas kļūt par GameMaster un palīdzot tādiem, lai pašiem būtu prieks erpot kvalitatīvi.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums, obligāti tiks skaitīti):  Vienmēr uz visu skatos pozitīvi ,lai ari kas būtu. Cenšos nepieļaut kļūdas, taču kā jau visiem zināms teiciens no kļūdam jamācas, un neviens nav tāds kurš kādreiz nebūtu kļūdijies.Motivējos no tiem, kas mani apmelno, jo tas man liek pārdomāt dzīvi , un saprast, ko es daru nepareizi un mainīt to. Paldies ikvienam kas mani atbalsta, un tā teikt heito. Visas savas pagātnes kļūdas esmu analīzējis, un tādas vairs nepieļaušu. Paldies , un jauku spēlēšanu visiem.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?:  Jā , protams, apzinos

 

Ar Cieņu : LiiLDave (Dāvis)

Pēdējo reizi rediģēja Daave, 2020. gada 25. janvārī, 13:11.

 

wolfenstein
Lietotājs
242 atbildes forumā
Online: 8d 3h 58m
Redzēts 7. janvārī, 21:59
Pievienots, 2020. gada 27. janvārī, 17:11
0
post

domāju kad jādod katram iespēja, statusu var jebkurā brīdī noņemt, lai jau iet PAR.

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2020. gada 30. janvārī, 00:07
0
post

Sveiks, LiilDave!

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to nepieņemt, zinot, ka šis tev ir jau kurais pieteikums, tu varēji piestrādāt pie tā, lai tik tiešām paņemtu uz 80%, kā arī nemāki sevi savaldīt, kad mistiski serverī pazuda nauda, sāki gandrīz raudāt tikai naudas dēļ, nav ar tevi laba pieredze.
Paldies, ka iesūtīji pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!

Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0