bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
International Fighting Championship.
FRIDAY
Lietotājs
P i e k t d i e n a
54 atbildes forumā
Online: 2d 20h 29m
Redzēts 2020. gada 01. jūnijā, 01:32
Pievienots, 2020. gada 20. janvārī, 21:31

IFC ir vislielākā akcija ar savu unikālo vēsturi, kas nozīmē MMA cīņu, lielāko turnīru organizēšanu San Andreasā un bāzes vietu San Fierro. Šajā posmā organizācija ir vislielākā, lielākā mērogā un ir saistīta ar rekordu notiekošo MMA turnīru skaitā, sākot no amatieru līgām un beidzot ar augsta līmeņa cīņām profesionālajā sportā.

Katrs cilvēks dažādās pasaules daļās kaut kā ir dzirdējis par šo organizāciju vai par tās zvaigžņu cīnītājiem. Organizācijā ir desmitiem profesionālu cīnītāju vairākās nodaļās, ieskaitot sieviešu nodaļu, kas bieži atšķiras no citām akcijām. Balstoties uz IFC, tiek veidotas daudzas esošās akcijas.

Privāta sporta organizācija, kas 2019. gada februārī saņēma licenci cīņu vadīšanai saskaņā ar jauktās cīņas mākslas noteikumiem un sāka cīņu organizēšanu. Šajā posmā Kimura Inc sponsorē un šobrīd aktīvi meklē cīnītājus trim aktīvajām divīzijām, kuras tiek sadalītas svara kategorijās. Turklāt IFC veic cīņas ne tikai profesionāļu starpā, bet arī amatieru cīņas pēc jauktas cīņas mākslas noteikumiem Grand Prix formātā, kā rezultātā uzvarējušais cīnītājs saņem profesionālo licenci un tiesības piedalīties cīņās starp dažāda līmeņa sportistiem.

1579525487854.png1579525479464.png1579525500963.png


Šī organizācija paraksta profesionālos līgumus ar viņu interesējošajiem karavīriem un atkarībā no konkrētā sportista sasniegumiem nosaka tās vietu reitingos un vietu nedēļas turnīrā neatkarīgi no tā, vai tās ir sākotnējās vai galvenās cīņas. Tajā pašā laikā visi cīnītāji saņem autoratlīdzību par savu sniegumu, kas ietver fiksētu daļu, par kuru iepriekš vienojas un tiek piešķirta papildus, pilnībā ņemot vērā cīņu izklaidi + prēmijas. Vēl nesen IFC dominēja tādi čempioni kā: Omillio Sparks, Miles King, Alesandra Penya - noteikti šie vārdi ir ļoti labi atzīti un MMA fani tos ir dzirdējuši vairāk nekā vienu reizi.
 

IFC nodarbojas ar aktīviem reklāmas pasākumiem, kas veicina jauktas cīņas mākslas popularizēšanu jauniešu vidū. Saskaņā ar līgumu cīnītājiem tiek prasīts parādīties preses konferencē un sazināties ar presi. Kad paaugstināšana tikai guva impulsu, tika pieminēts noteikts IFC institūts, kura uzdevums bija sagatavot augsta līmeņa cīnītājus, sākot no amatieriem. Mūsdienās IFC GYM jau ir uzbūvēts - lielākā San Fierro sporta zāle, kurā trenējas daudzi iesācēji un profesionāli cīnītāji, sporta zāle atrodas tieši galvenajā Fierro stadionā un tajā ir neskaitāmas ērtības dažāda līmeņa cīnītājiem.

Cita starpā IFC GYM sporta zāle piedāvā savus pakalpojumus parastiem Fierro iedzīvotājiem vai pat tūristiem ar pieticīgu (vai kādam nederīgu) trenažieru zāles biedru. Nopirkt abonementu uz nedēļu maksās USD 1000, taču neviens nekad nenožēlos, ka to iegādājies. Galu galā IFC GYM ir kaut kas uz neiedomājama sliekšņa, jo tas sniedz pakalpojumus no parastajiem fitnesa un augsti kvalificētiem treneriem līdz boksa treniņiem, džiudžitsu, vispār, MMA labajā pusē ar profesionāliem cīnītājiem, jūs varat nākt, apskatīt, nofotografēties, jūs no viņiem ir ko mācīties! Galu galā pasauli vada IFC cīnītāji, jo viņi vairākkārt ir pierādījuši savu pārākumu pret citu paaugstinājumu cīnītājiem.

Kas attiecas uz cīņu veicināšanu, PPV tirdzniecību, tās atkal ir 1. vietā, organizācija katrai kartei izvēlas interesantākos pārus, un starp dažām no tām lec konflikta dzirksts tajā pašā IFC preses konferencē, trent ir viens no galvenajiem MMA un IFC pasaules aspektiem. parasti debitanti vai primimili, kas iekļuvuši vislabākajā reklāmā, vienmēr cenšas izrādīt interesi par cīņu, izklaidējot konfliktus uz kamerām, pēc cīņas cīnītāji bieži izrāda cieņu viens pret otru, jo tas ir tikai sports.

Rezultātā akcijai ir vislielākā arēna, lielākā preses konferenču zāle un lielākā trenažieru zāle - tas viss atrodas slavenajā San Fierro stadionā, kurā atrodas arī lielākā NBA basketbola asociācija. Tas viss piešķir reklāmai jaunus spēkus, tas nekad neatsakās no savas pozīcijas, tagad IFC ir ceļā uz simtiem karšu un tas būs tikai vēsturisks notikums. Tagad ir apmēram septiņdesmit. Tajā pašā laikā organizācija turpina augt un ar savu popularitāti aptver visu pasauli, viņi tika galā ar galveno uzdevumu - viņi popularizēja MMA visā pasaulē, šodien katrs cilvēks pilnībā vai daļēji ir šī sporta veida cienītājs.

IFC nav neviena interesanta cīnītāja, papildus profesionālajām sporta īpašībām cīnītāji meklē arī to dzirksteli, kas aizdedzinās skatītāja acis. Cīnītājiem ir jāparāda skats, un viņi to arī dara.

Organizācija arī uzrauga cīņu godīgumu, sākot ar manekena iznīcinātājiem un beidzot ar nelegālo narkotiku testiem (dopinga pārbaudēm). Sanfjerro Athletic Commission vienmēr ir līderis un ir gatavs jebkurā laikā pieteikties uz jebkuru no cīnītājiem bez ielūguma un pavēstes, jo tas ir noteikts un iepriekš saskaņots līgumā ar IFC. Šīs disciplīnas pārkāpšana var kalpot par diskvalifikāciju, atbilstošu naudas sodu vai pilnīgu līguma pārtraukšanu ar cīnītāju.

IFC MMA pasaulē vienmēr meklē jaunus cīnītājus, jaunus talantus, jaunus prospektus, tāpēc, ja jūs sevi uzskatāt par tādu, tad šī pieteikšanās veidlapa ir paredzēta jums! Mēs vērojam jūs un agrāk vai vēlāk jūs sasniegsit to, ko vēlējāties.

Arī tad, ja esat veltīts sporta līdzjutējs vai vienkārši vēlaties analizēt, derēt par šo sporta veidu, tad šī tabula palīdzēs jums aprēķināt spēcīgus cīnītājus, uzzināt viņu ierakstus, nesenos zaudējumus vai uzvaras, vienkārši uzzināt reitinga līniju, uz kuras atrodas šis vai tas cīnītājs. Noteikts IFC cīnītāju galds.

 

 

Dalības noteikumi / nosacījumi.

1. Dalībnieka vecumam jābūt vismaz 18 gadu
2. Konkurences cīnītājiem jāiekļaujas viņu deklarētās svara kategorijas ierobežojumos
3. Katram sportistam jāvalkā cimdi, cirkšņa gliemene, mutes aizsargs
4. Metāli un citi mati un īsi aksesuāri ir aizliegti
5. Kārta ilgst trīs minūtes
6. Cīņa par titulu sastāv no piecām kārtām, nevis trīs cīņām par titulu (izņemot galvenās, zvaigžņu cīņas).
7. Katrs cīnītājs pirms cīņas iziet medicīnisko pārbaudi un saņem uzņemšanu
8. Tiks arī pārbaudīts, vai asinīs nav / nav dopinga (narkotiskās un anaboliskās vielas ir aizliegtas)
9. Cīņu vērtē trīs blakus tiesneši, kuri skaita punktus desmit punktu sistēmā
10. Būrī ir tiesnesis, kurš uzrauga noteikumu ievērošanu un savlaicīgi pārtrauc cīņu
11. Kārtas uzvarētājs saņem 10 punktus, zaudētājs - 9 vai mazāk.
12. Tiesnesis kamerā var ņemt punktu par noteikumu pārkāpšanu.
13. Ir atļauts izmantot trieciena un cīņas aprīkojumu.

 

Astoņstūrī aizliegto darbību saraksts.

1. Sisšana ar galvu;
2. iedarbība uz acīm;
3. aizture ar matiem vai vaigiem;
4. kodumi;
5. uzbrūkošas darbības cirkšņā;
6. iedarbība uz pirkstiem deguna, ausu vai orbītu atverēs;
7. mazu locītavu (roku, pirkstu) krokas;
8. triekas galvas aizmugurē, mugurkaulā, rīklē, trahejas uztveršana;
9. kakliņa sagūstīšana;
10. sitieni pret pretinieku uz grīdas;
11. ceļgaliem līdz galvai stendos (atļauts korpusā);
12. mīdīšana uz pretinieka ķermeni;
13. spļaušana;
14. iestiprināšana audeklā ar galvu, kaklu;
15. pretinieka izmešana no būra;
16. šūnu aizture;
17. nediena valoda;
18. uzbrukt pretiniekam pārtraukumā starp kārtām vai brīdī, kad cīnītājs atrodas tiesneša aprūpē;
19. neņemt vērā tiesneša norādījumus un instrukcijas;
20. Cīņas laikā mest dvieli.

Visi pieteikumi šobrīd tiek nosūtīti IFC pārvaldniekam īpašā formā, izmantojot atsevišķu resursu.
Pēc cīnītāju pieteikumu apstrādes IFC izveido karti un nosaka preses konferences datumu un pēc tam nākamā turnīra datumu.

 

OOC INFORMĀCIJA / OOC NOTEIKUMI

Informācija par kompozīciju:
Aktīvs SS formā reizi 5 dienās, uzstāšanās cīņās un preses konference (līgumā norādīts uz ledus), jūs varat nokļūt bāzē, uzvarot 3 cīņas pēc kārtas vai spītīgi parādot sevi kā varoni, bieži aktivizējot SS forumā un būt par piemēru citiem.

OS kaujas noteikumu modifikācijas.
Visi kaujas stili ir aizliegti, izņemot boksu, ir aizliegts arī standarts, jo tie ir buggy uz kick.
Atļauts pārspēt ne vairāk kā 4 trāpījumus (pilnīga boksa kombinācija ir aizliegta vai to var izmest kā pēdējo iespēju, jo tā izzudīs no sinhronizācijas animācijas, izmantos pilnu kombo - padarīs sevi sliktāku, pretinieks var nokrist un pārvietoties guļus)
Aizliegts mīcīt, nospiest pretinieku, neļaut viņam stāvēt. Pēc katra uzbrukuma jums ir nepieciešams attālināties vai ievietot bloku.
Aizliegts piedalīties cīņās bez cīņas stila (bokss / kungfu), no šī brīža ir aizliegts STILU APVIENOŠANU AR STANDARTA LKM
Kārta 1,5 minūtes, 3 posmi vienā kārtā - nokauts, 3 posmi ne vienā kārtā - nokauts, katrs posms tiek skaitīts kā punkts.
Punktus var atsaukt par noteikumu pārkāpšanu vai, ja jūs nokavējat, jebkurš nokavējums dod jums priekšrocības, tāpēc padomājiet par to, vai jūs varat atrasties frakcijā, kurā ping tiks skaidri izsekots, vai jūsu persieša kustība cīņā. Tiesneši vienmēr būs godprātīgu un neuzkrītošu cīnītāju pusē.
Pēc tehniskas uzvaras pār konkurentiem ir atļauts apspiest sāpes / nosmakšanu (izsituma gadījumā (3 posmi kārtā))
Jūs varat turēt bloku, cik vēlaties. bet, ja pretinieks virzās drošā attālumā no sitieniem, jums ir jāatbrīvo bloks, pretējā gadījumā ir aizliegts iesist vairākas kombinācijas blokā pretiniekam, pat nenovirzoties no tā (AICI tiek apgalvots par izturību, spēlētājs devās uz aizsardzības aizsardzību, jūs nevarat pārspēt aizsardzību, neapstājoties )
Jūs varat skriet, trāpīt kustībā ne vairāk kā 1 reizi kārtā, tas tiks skaidri novērots! Skriešanu var izmantot arī tad, ja esat nospiests pie tīkla un vēlaties mainīt pozīciju (piemēram, aizskriet uz centru), taču pretiniekam nesitīsit - tas ir atļauts.
/ monētas un citas muļķības, kuras var izmantot jūsu labā, ir aizliegtas.
Pēc katras kārtas, nokaušanas vai kad jūs esat aizsūtījis kādu uz nokautu, nokautu un tā tālāk, obligāti jāatgūst laime.
Lai iekļūtu galvenajā kortā, jums ir vajadzīgas 3 uzvaras pēc kārtas, jūs nokļūstat reitinga sacensībās par titulu, jūs arī saņemsiet ievērojami lielākas nodevas.
Maksa par kaujām netiek maksāta neaktīviem cīnītājiem (kuri dodas tikai uz kaujām un šajā tēmā neuzrāda aktīvu ss formā)
Noteikumus var mainīt bez jūsu ziņas, bet mēs par to informēsim, vai nē.
Rezumējot - tagad viss būs atkarīgs no laika, pretinieka rādījumiem, vairs nebūs bagāžas čipu lkm + f, kas prasīs 30-50 ZS sekundē, skaidru un izmērītu, pārdomātu dueli tikai pcm + f f f, mēģiniet nebāzt daudzas reizes uz f, lai neizmestu pilnu kombināciju. Noteikumi tiks praktizēti nākamo pāris nedēļu laikā, iespējams, būs uzlabojumi un labojumi. Mēs visi redzam, ka atpaliek no interneta, citu programmu dēļ vairs nebūs vietas frakcijā. Tagad HP tiks noņemts ilgāk un mērenāk, tāpēc cīņā galvenais būs stabilitāte un godīga kustība.

 

 

-Yound & Dumb-

FRIDAY
Lietotājs
P i e k t d i e n a
54 atbildes forumā
Online: 2d 20h 29m
Redzēts 2020. gada 01. jūnijā, 01:32
Pievienots, 2020. gada 20. janvārī, 21:31
0
post

*reserved*

 

-Yound & Dumb-

FRIDAY
Lietotājs
P i e k t d i e n a
54 atbildes forumā
Online: 2d 20h 29m
Redzēts 2020. gada 01. jūnijā, 01:32
Pievienots, 2020. gada 20. janvārī, 21:33
0
post

Dāmas un kungi, pirmās cīņas informācija tiks iesniegta topikā.

Lai eventā piedalīties kā skatītājs ir nepieciešami iesūtīt reģistrāciju man uz ē-pastu - friday@mta.kick.lv

 

-Yound & Dumb-

TrustR
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
564 atbildes forumā
Online: 36d 22h 29m
Redzēts 2023. gada 05. jūnijā, 01:39
Pievienots, 2020. gada 04. februārī, 21:57
0
post

Arhivēju TC

Lietotāji skatās šo tēmu: 0