bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
Euro and JDM Workshop
RaspyS
Lojālais lietotājs
Dikainais.
86 atbildes forumā
Online: 4d 21h 24m
Redzēts 2021. gada 11. aprīlī, 20:21
Pievienots, 2020. gada 07. janvārī, 21:56

Euro and JDM

Workshop!

Pirmsākumi - Darius Dusk bija mazs zēns kurš fanoja un skatījas vienmēr uz automašīnam ar savādāku skatienu nekā citi , viņam patika un patīk itin viss kas ir saistīts ar un par automašīnām it īpaši JDM un Euro ... piemēram kā Honda Acord ar B serijas motoru jeb JDM motoru , salonu utt. Tas notika tādēļ ka viņa tēvam Duska'm vecākajam bija Toyota EA86 ar mazu 2.0 motoru , ar kuru Darius iemācijas labot , uzlabot , pārbūvēt automašīnas kā arī braukt. Pateicoties tēvam kurš šo Toyotu atstāja savam dēlam kā pirmo autiņu pie kura pavadija dienas un naktis.. Līdz liktenigajai nakti kad Darius dēvas mājas no skolas bales un avarēja . Avārijas dēļ Toyota vairs nebija labojam jo bija saliekts rāmis kā ari citas nesošas daļās.(Drīzuma tiks viss papildināts kā arī taps logo.)

 

Mērķi - Ievest valstī šis Retās JDM un Euro mašīnās un tas pārbuvet pēc pasūtijuma , ka ari taisit vienkārši ielai.                   Rīkot visādus pasākumus kuri būtu saskaņoti ar atbildigajām instatucijām pimēram kā, Dragreisus , driftu  ,burnout com ,atruma braucienus pa trasi jeb track day's kā arī meetupu's kuros izrādīsim savus auto .

Iedvesmoja mani -  Daži yotuberi piemēram Ricermiata , Adamlz , Jimmy Oakes kā arī pašu latvietis Robyworks.

Pievienošanas ''WorkShopam'' Tikai un vienīgi caur IC paradot savas prasmes stradajot ap auto ne tur kaut kādas primitivas darbibas kā tikai riteņu maiņa sporta detaļās utt.. Bet gan prasme vissu detalizēti izjaukt piem motoru un to nosaukt ari detaļas piem kas ir karteris , kloķvarpsta , sadalenes , varsti , klaņi utt.

Nozares - Auto pēc pasūtijuma kuri tiek ievesti vai no Japānas vai no Vācijas. To modifikācija atbilstoši velmēm . Sporta auto taisišana sakot ar Rallija auto ,(Rāmi , tiltiem , dzinēju , kārbu  utt) Beidzot ar Pro klases drifta auto (motoru ,šasiju , tiltiem un piekari ). Auto ikdienas remontdarbiem , auto ardišanu detaļām (šrotiem)

Spēles iesākums - Drošvien daudz kas bus jatveido pasīvajā lomu spēle iesākuma , Domāju ka sākuma sakšu ka jau visi pie mazas privātas mājas uz iebrauktuves un tad lēnam progresēšu!

Drīzuma bus screeni ar iesākumiem.

 

TrustR
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
564 atbildes forumā
Online: 36d 22h 29m
Redzēts 2023. gada 05. jūnijā, 01:39
Pievienots, 2020. gada 30. janvārī, 15:10
0
post

Dodu 5 dienas, lai izrādītu aktivitāti serverī, vai forumā. Citātāk šis viss tik arhivēts.

TrustR
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
564 atbildes forumā
Online: 36d 22h 29m
Redzēts 2023. gada 05. jūnijā, 01:39
Pievienots, 2020. gada 04. februārī, 12:49
0
post

Frakcija tiek arhivēta. TC

Lietotāji skatās šo tēmu: 0